Лудогорец-Локо(СФ)-15.12.13.-16.30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Лудогорец-Локо(СФ)-15.12.13.-16.30ч.

Мнениеот FLANKER » 15 дек 2013 19:25

snakebite написа:
FLANKER написа:[
Дяков трябваше да е под душа още на полувремето.Пак казвам добри сте,но к*********е подпирания дразнят.

Хубаво подпирани сме, доволен ли си ??
Аз пък се радвам че няма да сте в седмицата, защото нямаше да се напрягате на големите братя - Левски и ЦСКА, сега те ще имат по-трудни мачове в провинцията !
Иначе ви пожелавам успех в борбата за оставане, и съм сигурен че ще успеете !
Най-малкото , целия ни треньорски щаб са локомотивци, и заслужават уважение !!

Левски специално, напоследък(4-5 години) играе трудно срещу нас. За ЦСКА си прав.И аз пожелавам успех на Лудогорец!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 15 дек 2013 19:34

snakebite написа:
FLANKER написа:[
Дяков трябваше да е под душа още на полувремето.Пак казвам добри сте,но к*********е подпирания дразнят.

Хубаво подпирани сме, доволен ли си ??
Аз пък се радвам че няма да сте в седмицата, защото нямаше да се напрягате на големите братя - Левски и ЦСКА, сега те ще имат по-трудни мачове в провинцията !
Иначе ви пожелавам успех в борбата за оставане, и съм сигурен че ще успеете !
Най-малкото , целия ни треньорски щаб са локомотивци, и заслужават уважение !!

Ти болен ли си? Пълни глупости. Виж ни статистика с "небратята" и с вас.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 15 дек 2013 19:54

До падането на първия гол Локомотив спазваше абсолютно същата тактика, както бе на последните две домакинства на Лудогорец. Подобна тактика бе успешна за Левски и Черно море, но след като ние първи отбелязахме, нещата на терена станаха по-различни и трудно можеше да се противопоставят. Тогава вече накъсвания, бавене на игра, провокации и тем подобни не вършеха работа и Локомотив трябваше да играят футбол, а в това Лудогорец е по-добър!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 дек 2013 19:57

Собственикът на Локо Сф - Николай Гигов обеща на Стефан Генов, че няма да прави промени на треньорския пост, но ще изгони минимум 8 от футболистите в отбора.

"Стефан Генов остава начело на отбора. Нека не забравяме, че той пое тима, когато имаше само една точка и след това спечели 24. Правихме селекция в движение, имахме контузени футболисти и това нямаше как да не се отрази на представянето ни. Така че Стефан Генов ще продължи да води отбора и занапред", обяви босът на столичните железничари.

"Що се отнася до освобождаването на футболисти – с двама вече се разделихме. Още вчера си тръгнаха Седрик Базея и Сота. Със сигурност ще има още освободени, но това ще стане през следващата седмица. Засега мога да назова само тяхната бройка – шестима. През зимата ще привлечем 6-8 нови футболисти, възможно е и повече", анонсира той пред Дарик радио.

"За последния ни мач с Лудогорец ще кажа само, че това един много добър отбор, но първите три гола, които ни вкара, паднаха съответно след нарушение, засада и отново нарушение срещу наш футболист. Реално те ни отбелязаха един гол. Важното е все пак, че имаме четири точки преднина пред Черноморец, който е под чертата, и със селекцията, която ще направим, се надявам да изглеждаме по-добре през пролетта", продължи босът на червено-черните от "Надежда".

"През зимата подготовката ще започне в Сандански, след което ще заминем за един мач в Китай, където сме поканени за 4 дни и контрола от местен първодивизионен отбор. Оттам тимът ще пътува и за турския курорт Анталия, където ще проведе втория си лагер", съобщи президентът на софийските жепейци.

"Що се отнася до Маркиньос, днес той не игра, въпреки че искаше да излезе на инжекции, но не пожелахме да рискуваме здравето му. Той има договор с Локомотив София до лятото, а после ще мислим. За него има оферти от чужбина, от България не вярвам някой клуб да може да плати толкова голяма сума за него", добави Гигов.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 15 дек 2013 20:23

nedko написа:... но след като ние първи отбелязахме нередовен гол, нещата на терена станаха по-различни и трудно можеше да се противопоставят..
Изображение

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 15 дек 2013 20:29

парци написа:
nedko написа:... но след като ние първи отбелязахме нередовен гол, нещата на терена станаха по-различни и трудно можеше да се противопоставят..

Алоооо, нещо нередовно си ме цитирал!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 15 дек 2013 20:38

Можете единствено да сте недоволни от 100 % засада при втория гол.Поне 50 см.Всичко останало е плява.Стегнете се и престанете да пищите,нека вашите започнат да играят футбол.
Дяков си беше за гонене след удар без топка.Как не се научиха да се сдържат при отявлени провокации.Хванаха ни цаката с брутални настъпвания,хитри балтии и реплики да изкарват извън равновесие нашите,на които явно са им слаби ангелите.За това трябва да си понесат последствията.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 15 дек 2013 20:42

ЛУДОГОРЕЦ написа:Можете единствено да сте недоволни от 100 % засада при втория гол.Поне 50 см.Всичко останало е плява.Стегнете се и престанете да пищите,нека вашите започнат да играят футбол.
Дяков си беше за гонене след удар без топка.Как не се научиха да се сдържат при отявлени провокации.Хванаха ни цаката с брутални настъпвания,хитри балтии и реплики да изкарват извън равновесие нашите,на които явно са им слаби ангелите.За това трябва да си понесат последствията.

Виж се какво си написал и ще ти стане ясно дали съдията не повлия на резултата.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 15 дек 2013 20:56

Pride написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Можете единствено да сте недоволни от 100 % засада при втория гол.Поне 50 см.Всичко останало е плява.Стегнете се и престанете да пищите,нека вашите започнат да играят футбол.

Виж се какво си написал и ще ти стане ясно дали съдията не повлия на резултата.

След като съм го написал,за мене това е истината.Резултата реално е 2-0.Дори да беше изгонил Дяков,не мисля,че щяхте да вкарате.За последните ми три изречения в предният пост се замислете...не отива на Локомотив подобно провокативно поведение и анти футбол.Помнете,че и в провинцията и дори в Разград има фенове на Локото.Днес на мача имаше няколко и бяха в нашия сектор.

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 16 дек 2013 04:19

Доста добра игра на нашите през първото полувреме. Усещаше се липсата на Маркиньос все пак.
Нивото ни от това полувреме не отговаря на позицията която сме в момента. За жалост играта ни в други мачове не отговаря на А група.
Гаел на моменти има добри отигравания, но явно не в влязъл във форма още - както беше случая и с Маркиньос дълго време.

За съдията единствено това че пощади Дяков на няколко пъти ме подразни по-сериозно. Особенно момента, в който блъсна без топка наш играч, което си е за директен червен. Съдията като цяло не беше адекватен този мач според мен. За головете единствено втория гледах на повторение - чиста засада. За другите не мога да кажа. За да сме честни си спомям ситуация, в която Махамат дигна високо крак в нашето наказателно и цъфна един от техните играчи, което беше подминато. Това се случи малко след като пък Гаел беше блъснат с лакат в главата, което също беше подминато.

В общи линии слаб съдия, като в случая ние сме по-ощетени, но някакси това не ми пука толкова, колкото коренната разлика в играта която показваме в различните мачове.
Явно разликата е и в нивото и кондицията на самите футболисти. Така че наистина има нужда от чистка и сериозна работа през паузата според мен.

Успех на Лудогорец в Лига Европа, в този мач бяха подпряни, но какво от това, ние имаме доста неща да променим ако искаме да покажем едно ново лице през 2014.

Върни се в “Локо София”