Официално за двойния аршин на БФС и държавата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

nesidor
Контакти:

Re: Официално за двойния аршин на БФС и държавата.

Мнениеот nesidor » 27 фев 2013 16:57

deepblue написа:Червеното бефесе пак подпира харизмтата :evil:

къде видя "червено БФС" да не си далтонист?

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 27 фев 2013 17:00

ЕМИЛ написа:
leski написа:Браво, взимайте за пример Сараево !.. Има защо... :lol:

дали ние ще играем без сектор А или вие без секто Г не е ли едно и също ? Само ,че ние и на луната да играем пак мачкаме ,докато вие на стадион различен от Армията се гипсирате . Ако не вярваш прочети темата ЦСКА- Литекс какво коментират вашите фенове .Хаххахахаха

А,ти виж есенния полусезон.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 27 фев 2013 17:06

Какво му има на стадиона на ЦСКА? Сектор "Г" е без седалки... и толкова. Смятам, че и стадиона на Локо заслужава лиценз, но ако наистина козирките са опасни, логично да не ви пуснат.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 фев 2013 17:53

ЕМИЛ написа:
leski написа:Браво, взимайте за пример Сараево !.. Има защо... :lol:

дали ние ще играем без сектор А или вие без секто Г не е ли едно и също ? Само ,че ние и на луната да играем пак мачкаме ,докато вие на стадион различен от Армията се гипсирате . Ако не вярваш прочети темата ЦСКА- Литекс какво коментират вашите фенове .Хаххахахаха

Колега, какво му обясняваш на редовния клиент на "Свети Наум" на 4-ти километър!? Та той дори не знае, къде се намира стадион "Локомотив" - писал е квартал "Надежда", а всъщност стадионът се намира в квартал "Свобода". 8-) Ама нали вече в психиатрията и пациентите имат свободен достъп до интернет - дай му да щрака по клавиатурата на воля, докато дойде едрият чичко с бялата престилка, за да го сложи да си легне... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 фев 2013 18:06

Мале , колко злоба и комплекси са се събрали в тоя форум !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 27 фев 2013 19:32

Цска и Левски а в последно време и Лудогорец се ползват с големи привилегии!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 28 фев 2013 11:36

Лимонадения Джо написа:Заглавието на темата е некоректно. Нито БФС, нито държавата инспектират стадионите, където според мен е основата на проблема. Комисиите са общински и имат различен критерий. В края на миналата година бях на мач във Велико Търново и мога да кажа, че стадион "Ивайло" е много по-трагичен от ст."Локомотив"(за последно бях там на бенефиса на Марков). Така или иначе, комисията в София си има изисквания, които например във Велико Търново явно ги нямат. И въпреки всичко, от Локомотив трябва да ги изпълняват. Дай повече инфо какво са направили от Локомотив по изискванията на общинската комисия. Аз не съм чул въобще комисията да е канена на оглед от Локомотив. Нека не пишем неверни неща и хвърлени напосоки обвинения.

Съвсем коректно е заглавието. В т. нар. общински комисии има куп представители на държавните органи, от БФС също. Изискванията на тая комисия, към Локомотив, явно са тайна. Доколкото се знае обаче е абсолютно отхвърлен вариант да се играе при затворена някоя част на стадиона. Нещо, което бе позволено на ЦСКА.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Garfildbg1929
Контакти:

Мнениеот Garfildbg1929 » 28 фев 2013 11:52

loko1 написа:
Лимонадения Джо написа:Заглавието на темата е некоректно. Нито БФС, нито държавата инспектират стадионите, където според мен е основата на проблема. Комисиите са общински и имат различен критерий. В края на миналата година бях на мач във Велико Търново и мога да кажа, че стадион "Ивайло" е много по-трагичен от ст."Локомотив"(за последно бях там на бенефиса на Марков). Така или иначе, комисията в София си има изисквания, които например във Велико Търново явно ги нямат. И въпреки всичко, от Локомотив трябва да ги изпълняват. Дай повече инфо какво са направили от Локомотив по изискванията на общинската комисия. Аз не съм чул въобще комисията да е канена на оглед от Локомотив. Нека не пишем неверни неща и хвърлени напосоки обвинения.

Съвсем коректно е заглавието. В т. нар. общински комисии има куп представители на държавните органи, от БФС също. Изискванията на тая комисия, към Локомотив, явно са тайна. Доколкото се знае обаче е абсолютно отхвърлен вариант да се играе при затворена някоя част на стадиона. Нещо, което бе позволено на ЦСКА.

Така е защото няма журналисти в истинскиа смисъл ....има само дупедавци който срещу плащане или някакви пристрастия се проявяват като журналисти.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 28 фев 2013 15:01

loko1 написа:

Изискаванията са регламентирани от http://mpes.government.bg/Documents/Documents/Naredbi/NAREDBA_za_sigurnostta_na_sportnite_obekti_i_merkite_sresu_nasilieto_i_losoto_povedenie_na_zriteli_p.pdf. Проблемът е, че комисиите са ОБЩИНСКИ и по различен начин проверяват доколко са изпълнени изискванията на горепосочената наредба. Ако комисията беше една(държавна) нямаше как да се получават парадоксите, за които говориш. Наистина е странно защо стадиона в Своге става( с люлеещия се мост през реката) за футболни мачове на ниво А група, а ст.Локомотив- не. Ако имаш инфо, кажи конкретно какви са проблемите на ст.Локомотив, на мен също ще ми е интересно. Струва ми се, че хвърляш вината напосоки. На "Б.Армия" все пак направиха ремонт. Скоро ходих до пожарната в Илиянци, не видях никакъв ремонт.

Върни се в “Локо София”