контрола Локомотив Сф-Окжетпес(Казахстан)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
контрола Локомотив Сф-Окжетпес(Казахстан)
Слаб съперник за днес...Като гледам е изпаднал от първата дивизия на Казахстан!Дано продължим в същия дух.....
-
- Контакти:
Re: контрола Локомотив Сф-Окжетпес(Казахстан)
Я много рано почнала таз контрола 
Марчо вкарал гол , я виж ти !
Айде Локо ! предполагам след днешния мач ще стане ясно дали Уилкер остава.

Марчо вкарал гол , я виж ти !
Айде Локо ! предполагам след днешния мач ще стане ясно дали Уилкер остава.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Виктор 1914
- Контакти:
Кокалчето стабилизира Локото, дано в първенството съберете максимален брой точки, заслужавате по-спокойно бъдеще. Само Гигoff да не се набърка и да развали всичко, той го умее това, за съжаление.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Виктор 1914 написа:Кокалчето стабилизира Локото, дано в първенството съберете максимален брой точки, заслужавате по-спокойно бъдеще. Само Гигoff да не се набърка и да развали всичко, той го умее това, за съжаление.
Така е за съжаление.Гигата хич го няма като менаджер или поне да има ясна предствава за бъдещето на клуба.Кара ден за ден.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Доволен съм,че продължаваме добре в контролите!Напред Локо
Контролите не са показателни, но е важно, че отбора явно започва да играе добре. Надявам се добрите игри да продължат и в първенството, защото не заслужаваме това унизително място в таблицата. Вярвам, че на финалната права ще сме поне шести (ако пак не се случи нещо непредвидено)
Успех, Локо!!!

-
Кокала винаги съм го мразил,но ако ни спаси от изпадане може и да си ревизирам мнението!