Естествения Подбор и Локомотив София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Re: Естествения Подбор и Локомотив София

Мнениеот IBUU » 20 ное 2012 09:16

Естествения подбор алоуууу,
не ви ли е срам бе>?
Царски отбори, военни с по девет поредни титли, комунисти, чинове за заслуги,аремйци, милиционери, доносници от ДС, набутване на всевъзможни спонсори насила.
Айде засрамете се малко, дали ако бяхте оствени на произвола на съдбата щяхте да сте нещо различно от Локомотив, Септември, Академик и прочие???
Локомотив за нас е всичко!!!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 20 ное 2012 10:59

Тези срам нямат , братле !
Гнус ме е ...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 20 ное 2012 18:35

АБЕ ХОРА (РАЗБИРАЙ ЛОКОМОТИВЦИТЕ), ТОВА санди-манди и още двама-трима олигофрени в синьо-червено... :) :) :o СИ СЛОЖЕТЕ НА ОНЯ РАБОТА ДА НЕ ХОДЯТ ПЕША !
Седнали да ми говорят за публика и посещааемост....а на България-Италия колко , 16 000 души ,НА "ВЕЧНОТО ДЕРБИ " Цески-Уесека 10-12000 души...(ФЕНОВЕ МИЛЬОНИ... :shock: :o :lol: )
АРЕ УЛЕВО И САМО ЛОКО !!! ;) :)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 22 ное 2012 19:01

vesat написа:АБЕ ХОРА (РАЗБИРАЙ ЛОКОМОТИВЦИТЕ), ТОВА санди-манди и още двама-трима олигофрени в синьо-червено... :) :) :o СИ СЛОЖЕТЕ НА ОНЯ РАБОТА ДА НЕ ХОДЯТ ПЕША !
Седнали да ми говорят за публика и посещааемост....а на България-Италия колко , 16 000 души ,НА "ВЕЧНОТО ДЕРБИ " Цески-Уесека 10-12000 души...(ФЕНОВЕ МИЛЬОНИ... :shock: :o :lol: )
АРЕ УЛЕВО И САМО ЛОКО !!! ;) :)

Там са ама нали на някои им е мачта да се големеят, а не се виждат че вече са за срам.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”