Най- добре се представиха в последните 3 години именно Локомотив Сф. Преди това Левски , а Черно Море показаха добра игра едва този сезон, но срешу Щутгарт се видя, че сте още далеко от нужната класа за влизане в групите на УЕФА. Не знам за останалите фенове, но аз поне още в деня на мача ви си признах, че дузпа срещу Гонзо няма, когато по-късно се появи клипа с дузпата направена от него срещу Дяков, веднага признах, че дузпа има.
Само за сведение, вчера ясно се видя, че в Перник не бе свирена чиста дузпа за Миньор, точно същата , която бе дадена за ЦСКА с/у Славия, обаче не го правим на въпрос, нали?
До феновете на локото
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- LordVOODOO
Re: До феновете на локото
Няма да споря за представянето на Локото, помня мача срещу Фейнорд и още ме е яд..., но все пак в Черно Море още нямама толкова опит в Европа, за да можем да играем правилно срещу отбори като Щутгарт. Не е ли така? И опита има значение, а Локо Сф имат по-голям от нас. 
А колкото до родното първенство... аз самият бях от еофорично настроените фенове на ЧМ, които очакваха да сме в борбата за титлата. Сега вече гледам реално на нещата и спокойно мога да кажа, че това няма как да стане, не защото не сме дорасли, а защото няма да ни позволят! Сами феновете от Надежда ще видят, че ако се доближат още повече до ЦСКА и Левски, че ще почнат да ги режат и да губят заслужени точки!
Явно управниците в БФС са големи почитатели на шотландското първенство или пък на испанското и изповядват правилото че трябва да има само 2 едни и същи отбора който да се борят за титлата и не се допускат изключения (освен при предварително купени титли). В Шотландия от край време само Селтик и Рейнджърс имат правото да се борят за титлата, в Испания това са Барса и Реал, а у нас са ЦСКА и Левски! Гадно, но факт!

А колкото до родното първенство... аз самият бях от еофорично настроените фенове на ЧМ, които очакваха да сме в борбата за титлата. Сега вече гледам реално на нещата и спокойно мога да кажа, че това няма как да стане, не защото не сме дорасли, а защото няма да ни позволят! Сами феновете от Надежда ще видят, че ако се доближат още повече до ЦСКА и Левски, че ще почнат да ги режат и да губят заслужени точки!

Явно управниците в БФС са големи почитатели на шотландското първенство или пък на испанското и изповядват правилото че трябва да има само 2 едни и същи отбора който да се борят за титлата и не се допускат изключения (освен при предварително купени титли). В Шотландия от край време само Селтик и Рейнджърс имат правото да се борят за титлата, в Испания това са Барса и Реал, а у нас са ЦСКА и Левски! Гадно, но факт!

Re: До феновете на локото
Вярно, че есента на Герена ви порязаха грозно, но не си прав за останалото- личното ми мнение е, че с тази халфова линия при един кадърен треньор, какъвто вашия за мен не е, щяхте да сте по-напред в класирането. Истината е, че тази пролет играете слабо, няма какво да се лъжем, а халфовете ви, макар и най- добрите в Бг. са доста застаряващи и следващия сезон не очаквам да се представят на това ниво.