Локомотив Пд - Локомотив Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Локомотив Пд - Локомотив Сф

Мнениеот PFC Litex » 16 май 2010 18:47

Феновете на Локо Сф. са направили страхотна гавра с техните.

Дошли точно 28 фена, вдигнали 11 макета на черни надгробни плочи с червени кръстове, вдигнали някактв транспарант не запомних какво е пишело на него и под аплодисментите на феновете на Локо ПЛОВДИВ напуснали стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Re: Локомотив - Локомотив

Мнениеот addison » 16 май 2010 18:56

james написа:
paceto написа:
james написа:0:3 ако не играе свиленградския !

:lol: :lol: :lol:

Локо Пд вече поведе с 2:0 - ясна е работата :)

Сигурно и двата гола са на камбурчето :) :) :)

:mrgreen: И аз мога да се обзаложа :D .. Мм, то просто няма какво да се коментира , то се видя, че ще ни бият , и дори минималните ни шансове за ЕКТ {имаме такива, или поне имахме } се развалиха.. К'во правят и аз не знам, ама .. пълно разочарование . От няколко мача насам {5-6 ;d} нашите ги няма, играят, борят се {повечето..} , но заради любимия ми камбур, който не може да вкара на празна врата.. и ни бият , пък на когото ще да се клани.. Да се маха от Локото, не ни заслужава! :x

А колкото до феновете.. никога не съм била по-съгласна с тях :D .. 11 надгробни камъка заслужават всичките , че дори и на някои по 2-3 :mrgreen: "Феновете на Локо СФ издигнаха няколко любопитни плаката в сектора за гости, които гласят: "Играчи втора употреба, историята ви погреба!" и "Сбогом, мърши". Освен това запалянковците наредиха 11 черни надгробни камъка с текст "Почивай в мир", като след това напускаха стадиона." .. То и аз бих си тръгнала, ако бях отишла .. не съм чак толкова голям мазохист.
Локо София до гроб.
Изображение

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Мнениеот thevortex » 17 май 2010 01:13

Честито оставане в А Група на съименниците от Пловдив. Този отбор на Локо СФ няма да го коментирам. Със сигурност ще сме в друг състав наесен.
На всички останали пожелавам да забравим гаврата и да се насладиме на пролетта примерно. (независимо от дъждовете)

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 17 май 2010 17:23

Това е "най-черният"локомотив сф който съм гледал!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Върни се в “Локо София”