tmanolov написа:BRF написа:tmanolov написа:BRF написа:Искаш да кажеш,че една година е достатъчно наказание за да приемеш това?На база приказките за морал,това достатъчно ли е ?
До голяма степен беше достатъчно - да. Не казвам, че е измило позорът на това дарение, а че дойде Мъри и вдъхна живот. както и да е, вече го няма и всичко е точно
Значи имаш двоен стандарт за морал!Станало е нещо и за теб се променят усещанията за нещата!В по-голяма степен би трябвало да важи следното :Закупихме заложената емблема на клуба за колосалната сума от 8 милиона ,всичко е точно!
Защото ти говориш за океан от разлика в морала,а уж не приемаш нещо в клуба ти което казваш,че е неморално ,но след години става нещо и вече за теб няма значение и отново всичко е точно!
П.п Не те съдя ,просто се опитвам да разбера претенциите ти,че си несравнимо по-морален от мен например!
О, доста е сериозна, чисто юридически - ти си припознал от самото начало чужд клуб и си убил своя, с не си го отебал (за Литекс иде реч), дори си бил деен в поддръжката на свинщината. Докато аз бях и съм отвратен, но все още си поддържам клуба - същият, не ребрандирана Славия! Колкото до картинката, в най-добрия случай тя ви прави наследници И на ЦСКА, но основно на Литекс, т.е следва да си броите 35 титли - като морето с тича и Владислав - и те щозофренчно си викат само Тича, а Владислав го забравят, но му броят отличията ;)
Ma чакай бе какво значи ''отвратен''. И сега като си ''отвратен'' автоматично всички грехове изчезват :lol: Брей, то било много лесно - няма го Чорни, няма го Чорни чрез адвоката му, няма го Пееф чрез адвоката му, нема ги онея пари ''дарения'' на Пееф, нищо. Всичко е тип топ, аз съм ''отвратен'' и тва е. Получаваш приза ''Най-девствената монахиня'', поздравления. :lol: