realno написа:BRF написа:Не бях във форума около година и....!
Спокойно. Нищо не се е променило. ЦСКА все така го няма...и няма опасност да възкръсне. :))
ЦСКА е по-жив отвсякога и светлото му бъдеще е начертано!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:BRF написа:Не бях във форума около година и....!
Спокойно. Нищо не се е променило. ЦСКА все така го няма...и няма опасност да възкръсне. :))
BRF написа:realno написа:BRF написа:Не бях във форума около година и....!
Като си взел акции и ЦСКА е повече от жив, що не отидеш да поискаш на Папазки да разпредели малко дивидент? А, чакай, чакай... май нещо не е както трябва.BRF написа:п.п. Понеже взех акции,да ти кажа и самия процес на закупуване не беше толкова лесен!
ElCochino написа:Като си взел акции и ЦСКА е повече от жив, що не отидеш да поискаш на Папазки да разпредели малко дивидент? А, чакай, чакай... май нещо не е както трябва.BRF написа:п.п. Понеже взех акции,да ти кажа и самия процес на закупуване не беше толкова лесен!
realno написа:BRF написа:realno написа:BRF написа:Не бях във форума около година и....!
Разбира се. Така говорехте и за умрелия клуб и му начертахте свело бъдеще при св. Петър.
BRF написа:realno написа:BRF написа:realno написа:BRF написа:Не бях във форума около година и....!
Разбира се. Така говорехте и за умрелия клуб и му начертахте свело бъдеще при св. Петър.
Няма умрял клуб!Има си ЦСКА и толкова,ЦСКА на новия стадион Българска Армия!
realno написа:BRF написа:realno написа:BRF написа:realno написа:BRF написа:Не бях във форума около година и....!
Няма умрял клуб!Има си ЦСКА и толкова,ЦСКА на новия стадион Българска Армия!
Една година те нямаше и пак не то дойде акъла. Отивай пак да мислиш. ;)
BRF написа:...
Ние си подкрепяме отбора дори и във В група,а към днешна дата продължаваме да сме повече от вас!Лесно проверимо е с посещение на мачовете на финалите за купата!...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта