Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 19 окт 2025 09:50

DoSomethingDifferent написа:
damyanov1963 написа:
DoSomethingDifferent написа:Гледам, че от Левски са излезли с декларацийка, пропагандираща пускането на доноси, също като в „доброто“ старо време. Сигурен съм, че някои колеги от форума вече са се възползвали от промоцията.

Знаеш ли в доброто старо време колко цесекари бяха от ДС?
Или другояче казано, по стар припомшки обичай - Крадеца вика дръжте крадеца!

В твоя случай много си подхожда поговорката „гузен негонен бяга“.

Абе парцал с червената петолъчка на сърцето, ти ще дадеш ли най-после доказателство?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 19 окт 2025 10:01

ReBorn1982 написа:
peliforewer написа:Вили Вуцов се закани на Георги Иванов: Ако пипнеш децата ми, ще ме видиш в друга светлина

Тоя Светльо Вуцов се оказа и той пълен путьо и госпожичка ..... освен че се нацупила и обидила, че някой й казал нещо, сега викнала и тати да я брани ..... бахти, грам мъжество няма в тия хора. Абсолютни лигли.

Едно време тия неща се решаваха в съблекалнята, по мъжки, никой не е занимавал обществото с това, че някой в/около отбора му казал нещо .... Стоичков и Балъков си биха шамари на полувремето с Германия, а на терена хич не си и пролича, че имат проблем помежду си. Още по-малко са занимавали обществото с това или па да са викали мама и тати да ги бранят ....

Вчера хейтиш Карлос Насар, днес гледам хейтиш Светльо Вуцов?
Знаеш ли една песен "Най-добрите ги мразят само нещастници"?
Знаеш ли колко им пука на Насар и на Вуцов за твоето мнение и омраза?
Ти колко олимпийски и световни титли имаш?
Колко мача имаш на вратата на Левски и националния?
Какви световни постижения имаш?
В коя област?
Щото Насар го знае ЦЕЛИЯТ СВЯТ!
Тебе кой те знае?!
Замисляш ли се колко труд, дисциплина, характер и възможности се изискват, за да те определят за най-добър в света?
Продължавай с хейта!
Днес Вуцов, вчера Насар, утре кого?
Имам лоша новина за теб - никой от тях не е виновен, че ти имаш нещастен живот!
Чао!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 окт 2025 10:03

dedko2022 написа:
drvasko98 написа:
dedko2022 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:
4x4 написа:Не всички Дамянка. Не всички цесекари го плюеха повЕрвай ми.
Невъспитани хора има и от гуведата.
Наздраве!
На ром с кола съм

Аз бях на мача ви с Литекс, когато целия стадион му викаше така и след мача една агитка го причака пред входа и пак му викаха така, не видях никой да го защити.
п.п. А ти не бива да пиеш когато си с кола :)

Дойде майка му да го защити тогава. А Бербатов се беше свил като мишле под полата й. Пълен срам. Да се скриеш зад майка си ..... не оправдавам тия, които го псуваха, но и той беше жалка картинка.

Винаги му е липсвала мъжественост, уви. То и гласа му като чуеш .... не е мъжествен. Леко детски ми идва.

Няма нормална майка, която да не защити детето си! В онзи мач Бербатов бе едва на 19 години, тепърва прохождащ в мъжкия футбол, а как се разви кариерата му след това само доказва, че има много силен характер. Някои обаче асоциират силният характер само с кървясал поглед и вратни жили, опънати като струни – сякаш силата идва от напрежението, а не от устойчивостта.
"През 2000 година имам важен мач, на 19 години съм. Играем с Левски, последна минута, не вкарвам гол. На центъра съм, рева като малко дете. Опитват се да ме успокоят. Впоследствие всички искаха да ме смачкат, несъзнателно или не. Футболът е като религия, много емоционална игра и когато твоят клуб не победи, трябва някой да отнесе последствията. Ето тогава, седейки, на земята и смачкан, решавам, че искам да стана и да продължа. Амбицията, характерът и постоянството, инатът, който имам, ми позволиха да стана и да продължа смело напред. Не съм си мислел какво ще стане, искал съм само да покажа, че имам талант и мога много повече от това. На 19 години си още дете в моите представи. Тогава, може би не съм го осъзнавал, но аз показах характера си. Поглеждайки назад, това беше моментът, в който станах и продължих напред", сподели Бербатов в предаването "Преди обед" по БиТиВи.

"Във футбола винаги ще имаме таланти. Имаме. Но развитието опира до това да преследваш мечтата си. Важна е средата, в която талантите растат, да е правилната. Това е изключително важно. Отново изхождам от моя личен опит. Докато аз растях, имах среда, която ходеше по дискотеки, или пушеше, или други неща. Аз реших да изляза от тази среда. Излизайки от средата, поех по собствен път. В повечето случаи средата ще те промени", добави Бербатов.

Кариерата на Бербатов се разви отлично,защото имаше отлични футболни качества, съвършени за нападател бих ги нарекла, нито една слабост не мога да посоча, дори относителна. А дали е имал характер показва дали игра във финал на ШЛ като беше здрав

Игра и беше на 21 години. Да отидеш от България на 20 години в Германия и да се утвърдиш като футболист, след това да станеш топ реализатор в два английски отбора и да бъдеш пожелан от великият Фергюсън дали това става без характер? Извинявам се, че ще се повторя, но характер не значи само кървясал поглед и изпъкнали жили.

Точно така изглеждаха тия, дето му викаха .....
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 окт 2025 10:11

Bet_Expert написа:
ReBorn1982 написа:На тоя навсякъде му се привиждат схеми и уредени мачове ..... абсолютно болен тип.

https://dsport.bg/kultovo-levski-i-cska ... 12604.html
Нещо да кажеш, ватнишки корифей?

Човек, наистина, не си добре ..... постоянно живееш в някакви конспирации.

Двата отбора имат мач в един и същи ден, в един и същи регион на България. И вместо да лашкат играчите си с автобус през цяла България, хващат редовен полет до Варна (не го правят за първи път да отбележа !!! ) за по-кратко .... нищо конспиративно няма. Просто така се пада, че двубоите им се застъпват и се налага да ползват един и същи полет .... какво, да се откажат да летят със самолет само защото и другият отбор ще лети ли ??!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 окт 2025 11:50

абе не може така, трябва да се обадят предварително и да проверят всички, които са в самолета, може и някой съдия да има и тогава да видиш каква става

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 19 окт 2025 12:09

ananas написа:
ElCochino написа:Толкова много неверни предположения за мен си изказал, че нямаш никаква идея. За сметка на това, показа колко си едномерен. Питах те за твоите любимци, че да има поне някаква равнопоставеност, лесно е да имаш къде да хапеш, а опонента ти не - ти кои подкрепяш, Боко, Шиши, Чалгаря, Столетниците, Късопиша, Историческия парк, Мечоносците или някои непарламентарно представени със съмнителна репутация? Или просто не гласуваш и си измиваш ръцете, за да мрънкаш на масата и по форуми?

Това не са предположения за теб, а факти за любимците ти, които пламенно защитаваш. Ти може да не си съгласен с тях по всички въпроси, примерно за травеститите. Но избираш тях, когато ножа опре до кокала. Избираш най-големите антибългари. По-добре е да гласуваш за бкп, а аз съм казвал, че по-скоро бих си отрязал ръката, отколкото да пусна глас за тях. Смятай какво бих отрязал, за да не гласувам за твоите. Това е, ако изобщо те интересува парламентарния цирк. Важните въпроси се решават на други места и плебеите нямат думата.
Не е много трудно да се досетиш за моите виждания, а и аз не съм тръгнал да агитирам за партии тука, за разлика от тебе, реалното, трибунаджиите и Климент Йончев.
И последно за предположенията- коя е основната ценност на съвременните глобалисти, най-големият грях, който се порицава навсякъде, най-свещената догма на тяхната религия? Може да го видиш по новините, от устите на висшите чиновници в ЕС и ООН, в техните документи, на ръкавите на играчите в Премиършипа и Уефа, а вече и в сайта на Левски.
Точно така, "Не бъди расист"!
"Не" на нациите и техните държави, "да" на претопяването, чрез смесването на расите и изчезването на етносите. Не бъди против мигрантите, подкрепяй обединяването на човечеството под една шапка, без значение дали то иска да бъде обединено. Иначе лошо ти се пише...
Е, ти си показал безусловно, че си съгласен с най-голямата им ценност, има ли смисъл да се казва повече?

За да си расист, трябва да си много сигурен, че твоите хора са качествено по-добри от другите (иначе рискуваш да попаднеш в обратната ситуация). Нашите хора са чалгаризирани идиоти, мечтаещи за Москва, въпреки самочувствието им без покритие. Нямам какво повече да кажа.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: DoSomethingDifferent

Мнениеот Странджата » 19 окт 2025 12:14

Като не можеш да четеш, не пиши. На кого и за какво "донасят" - прочети да ти стане малко по-ясно. За другото не си струва да пиша - все пак , който пише, пише за един въображаем читател, с когото иска да поговори. Но ти не си сред тях за моите текстове....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 окт 2025 12:58

NOMER14 написа:
Dust написа:
NOMER14 написа:В неудобно време за посещение на мач каква посещаемост да има.

Кое е тояа неудобно яреме за посещение на мач?
Само не давай примери а делничен ден

Нощно време зимата.

Мачове от ЕКТ се играят "нощно" време зимата някой път на -10 градуса, а по трибуните посещаемостта е солидна
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 окт 2025 13:05

Bet_Expert написа:Разбра ли, че ЦСКА и Левски летят с общ полет до Варна?
Иначе на терена си играем на съперници.
Но пътуваме заедно за гостуване.
Само си представи Реал и Барса в общ полет за гостуване.
Цирковете в родния футбол ги няма никъде другаде по света.

Къде видя цирк в това, че двата отбора летят с редовен полет София - Варна?
Търси се най-удобния такъв, защото полетите едва ли са през час по тази дестинация.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 окт 2025 13:10

Bet_Expert написа:Разбра ли, че ЦСКА и Левски летят с общ полет до Варна?
Иначе на терена си играем на съперници.
Но пътуваме заедно за гостуване.
Само си представи Реал и Барса в общ полет за гостуване.
Цирковете в родния футбол ги няма никъде другаде по света.

Е, да вземат да се избият извън терена ли :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”