Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 31 окт 2025 11:27

tmanolov написа:
BRF написа:
tmanolov написа:
BRF написа:Искаш да кажеш,че една година е достатъчно наказание за да приемеш това?На база приказките за морал,това достатъчно ли е ?

До голяма степен беше достатъчно - да. Не казвам, че е измило позорът на това дарение, а че дойде Мъри и вдъхна живот. както и да е, вече го няма и всичко е точно

Значи имаш двоен стандарт за морал!Станало е нещо и за теб се променят усещанията за нещата!В по-голяма степен би трябвало да важи следното :Закупихме заложената емблема на клуба за колосалната сума от 8 милиона ,всичко е точно!
Защото ти говориш за океан от разлика в морала,а уж не приемаш нещо в клуба ти което казваш,че е неморално ,но след години става нещо и вече за теб няма значение и отново всичко е точно!
П.п Не те съдя ,просто се опитвам да разбера претенциите ти,че си несравнимо по-морален от мен например!

О, доста е сериозна, чисто юридически - ти си припознал от самото начало чужд клуб и си убил своя, с не си го отебал (за Литекс иде реч), дори си бил деен в поддръжката на свинщината. Докато аз бях и съм отвратен, но все още си поддържам клуба - същият, не ребрандирана Славия! Колкото до картинката, в най-добрия случай тя ви прави наследници И на ЦСКА, но основно на Литекс, т.е следва да си броите 35 титли - като морето с тича и Владислав - и те щозофренчно си викат само Тича, а Владислав го забравят, но му броят отличията ;)

Ma чакай бе какво значи ''отвратен''. И сега като си ''отвратен'' автоматично всички грехове изчезват :lol: Брей, то било много лесно - няма го Чорни, няма го Чорни чрез адвоката му, няма го Пееф чрез адвоката му, нема ги онея пари ''дарения'' на Пееф, нищо. Всичко е тип топ, аз съм ''отвратен'' и тва е. Получаваш приза ''Най-девствената монахиня'', поздравления. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 окт 2025 11:36

Aronaks написа:
MASTER_COOL написа:
Aronaks написа:
miro_rz написа:
Aronaks написа:Какво значение има къде играе Звезда? И Лийдс игра на Герена, какво общо има това. Ние не сме побратимени със сърби, това е важното. Факта, че вие сте говори сам за себе си що за стока има във вашата агитка. Предполагам, че снощи в залата сте пели с тях и Левски до края :))

Ма друго си е с фашистите от Лацио!

Като гледам накъде е тръгнал света и Европа по специално, ще има да ги търсите фашистите съвсем скоро!

Това не го очаквах .......

Кажи ми честно, че ти харесва това, което се случва в Западна Европа и което рано или късно ще стигне и до нас....ислямизация, бурки навсякъде, негри, араби, джамии и т.н. Май не зацепвате, че европейската култура е изправена пред унищожение, ако не се събудим.

Какво ще направиш за да се спре мигрантската вълна, нова желязна завеса, с калашниците на границата.Няма как България да се изолира от Европа.Засега при нас няма толкова мигранти, че чак да се чувстваме застрашени, те предпочитат развитите европейски страни.Може би София е изключение.Решението е силна държавна власт с адекватна полиция и правораздавателни органи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 окт 2025 11:41

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Ама разбира се :lol: :lol: :lol: едва доловимия проблем е , че само ти виждаш някаква причинно следствена връзка , но :lol: :lol:
Щом така го чувстваш , следователно е факт

поправи ме, ако греша, но от двама ни има само един, който е завършил право, и това не си ти :lol: Та да не си обясняваме за причинно-следствена връзка и conditio sine qua non - може ли :geek: Рядко греша, а когато греша, се извинявам, щото никой не е перфектен, но в конректния случай нещата са очиезбождащи -умнокраставите скочихте дори срещу знамето си Мъри, за да защитавате Украйнааааа и "оти они че ни са смеат бате у фейса". Същите сте като копейките, за съжаление - винаги робувате на чужди интереси

:lol: :lol: :lol:
И все пак , би било интересно на всички :? ще проследиш ли събитията от "Мъри , хайде да не играем мачове срещу орките." до "Напускам Левски......"

Beyonddeath
Контакти:

Мнениеот Beyonddeath » 31 окт 2025 11:53

От много години се чудя, защо на "дербито", се дават по 2 сектора на гостуващ отбор. Ама в страната на абсурдите, всичко е възможно. Дори сърбетата не го правят като нас тъпо...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 окт 2025 11:59

peliforewer написа:.Засега при нас няма толкова мигранти, че чак да се чувстваме застрашени

140 000 НЕевропейци със статут на закрила към декември 2024г., според ДАБ.

Колко пък да са малко, след като и без това сме пълни и с цигани и все по-малко младо българско население? А и продължават да нахлуват тук и да ни връщат такива.

Като добавим и пълненето със законни неевропейски мигранти и съвсем скоро ще сме малцинство, ако още не сме.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 31 окт 2025 12:44

Beyonddeath написа:От много години се чудя, защо на "дербито", се дават по 2 сектора на гостуващ отбор. Ама в страната на абсурдите, всичко е възможно. Дори сърбетата не го правят като нас тъпо...

Аз като гледам снимката със отредените сектори, ми се струва че за гостуващия отбор без тире се падат повече места. Това ако не е абсурдно, здраве му кажи. Не че те ще си ги изкупят, но все пак.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 окт 2025 13:00

Aronaks написа:
Beyonddeath написа:От много години се чудя, защо на "дербито", се дават по 2 сектора на гостуващ отбор. Ама в страната на абсурдите, всичко е възможно. Дори сърбетата не го правят като нас тъпо...

Аз като гледам снимката със отредените сектори, ми се струва че за гостуващия отбор без тире се падат повече места. Това ако не е абсурдно, здраве му кажи. Не че те ще си ги изкупят, но все пак.

А е доста по-малък от В, а като сложиш и разните вип цървули, свободните места слизат почти наполовина на В. Б е по-голям от В, заради тунела там, но не може да компенсира разликата между В и А, та да, правилно си се ориентирал
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 окт 2025 13:02

LoveAndPeace написа: :lol: :lol: :lol:
И все пак , би било интересно на всички :? ще проследиш ли събитията от "Мъри , хайде да не играем мачове срещу орките." до "Напускам Левски......"

Ще пробвам с малкото камъче, дето обръща каруцата, но знам, че няма смисъл - както казах и преди, дали сини каски, или червени кхмери, разликата е нулева във възприятието. На вас ви трябват само и единствено Упорки, на които да вЕрвате, като с грипа, с путлерчо и орките, великата финансистка кака кокорка и т.н. С нищо не се различавате от онези идиоти от другия спектър с кемтрейлса, рептилите, брикс-а и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 окт 2025 13:04

delqnski47 написа:Ma чакай бе какво значи ''отвратен''. И сега като си ''отвратен'' автоматично всички грехове изчезват :lol: Брей, то било много лесно - няма го Чорни, няма го Чорни чрез адвоката му, няма го Пееф чрез адвоката му, нема ги онея пари ''дарения'' на Пееф, нищо. Всичко е тип топ, аз съм ''отвратен'' и тва е. Получаваш приза ''Най-девствената монахиня'', поздравления. :lol:

и на теб ще се пробвам да ти го обясня юридически, все едно слушаш слафчу тъпуту, така го приеми - ако при нас може да мине за блудство, то при вас беше изнасилване с фатални проследици - това е разликата. Само не знам каква е диагнозата - колебая се между Стокхолмски синдром и шизофрения :oops:
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 окт 2025 13:07

peliforewer написа:
Какво ще направиш за да се спре мигрантската вълна, нова желязна завеса, с калашниците на границата.Няма как България да се изолира от Европа.Засега при нас няма толкова мигранти, че чак да се чувстваме застрашени, те предпочитат развитите европейски страни.Може би София е изключение.Решението е силна държавна власт с адекватна полиция и правораздавателни органи.

Лесно се спира, пели, лесно - както се спират орки - дронове по цялото протежение на границата, окопи, мрежа и т.н. - а си тругнал да минаваш, дрончето те засича и предупредително ти праска един халосен в краката. Ако продължиш - втори. При третия дрончето "дефектира" върху нечия тиква - случайно, разбира се. Май ви е трудно да схванете, че Бг има 2 граници в Шенген и 3 извън Шенген и ЕС - самият Ес ще инвестира в това да ги спираме тук, а не да ги пускаме да вървят навътре
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”