Михаил Венков

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

izumrud
Контакти:

Михаил Венков

Мнениеот izumrud » 09 ное 2011 22:23

момчета, от тази есен при вас играе бившия футболист на Литекс Михаил Венков...според статистиката има 12 мача по 90 минути

моля ви за обективно мнение - кои бяха най-добрите му мачове до тук

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Михаил Венков

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 ное 2011 22:30

izumrud написа:момчета, от тази есен при вас играе бившия футболист на Литекс Михаил Венков...според статистиката има 12 мача по 90 минути

моля ви за обективно мнение - кои бяха най-добрите му мачове до тук

От тези 12 мача,има няколко слаби/което е нормално/,но като цяло,Мишо си върши перфектно работата и мисля,че привличането му в Локо ПД ,е едно от малкото добри попадения на Динев /лично мнение/.Феновете го харесват.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 09 ное 2011 22:33

моля те - кажи ми най-добрите му мачове, от това което си гледал.- Важно е, щом съм пуснал тема
например - Черно море, вкара гол - добре ли игра?
срещу Светкавица - 2:0?
срещу видима - там 3:0
срещу Берое 4:2, срещу Локо Сф 2:1
наистина питам сериозно
иЛИ АКО ТИ Е ПО-ЛЕСНО, КОИ МЕ бяха слабите?

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 09 ное 2011 22:41

Във всичките мачове до сега, играе еднакво добре според мен. Не помня да е направил някаква фатална грешка, или голям гаф за да бъде отбелязан.
От другата страна, върха на сладоледа беше гола му срещу Черно Море.
Според мен супер попадение за нашия отбор, а и момчето веднага усети всенародната любов.
Последна промяна от отборът на Пловдив на 09 ное 2011 23:26, променено общо 1 път.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 ное 2011 22:48

отборът на Пловдив написа:Във всичките мачове играе еднакво добре според мен. Не помня да е направил някаква фатална грешка, или голям гаф за да бъде отбелязан.
От другата страна, върха на сладоледа беше гола му срещу Черно Море. Според мен супер попадение за нашия отбор, а и момчето венага усети всенародната любов.

Реално погледнато,няма някакви издънки,като Бенжалюн или Компанучи/тия двамата по-добре да изчезнат :evil: /.Освен това излиза и на предни позиции...По-слабо е играл срещу Монтана и Славия,ама то тогава кой ли игра добре ... :roll: А бе супер си е ,момчето.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 09 ное 2011 23:13

Много,много добро попадение на Коко,почти няма слаб мач!Е сега със Славия никой не игра...Машина е!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 ное 2011 23:15

Венков се оказа едно от най - добрите попълнения в отбора след Карвальо в последните години! Имаше и някой по слаби мачове но пък и отбора играеше не чак толкова добре през полу- сезона!
Добро попълнение за Локомотив Пловдив!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 09 ное 2011 23:27

Изображение
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 09 ное 2011 23:51

Мишо е много класен защитник. Аз лично не си спомням да е играл слабо, тъкмо напротив. Винаги е сред най-добрите на терена. Много се раздава, освен това не е дребен, а ръстов футболист. Интересното е, че не губи от бързината и пак е много подвижен. Само хубави думи мога да кажа за него.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 ное 2011 00:01

Тъй като модератора явно не разбира от шега, ще взема да си кажа и мнението сериозно. Мишо Венков е един от най-класните бекове в България. Прави впечатление, че енергията не му свършва бързо, има техника и центриране и хъс. В мачовете от този полусезон обаче съм със смесени чувства, защото го знам как играе, а не показва тази игра.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”