В Локо се съмняват, че Дембеле е продаден за 4 милиона

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

В Локо се съмняват, че Дембеле е продаден за 4 милиона

Мнениеот fena » 12 юни 2011 17:16

Изображение

В Локо се съмняват, че Дембеле е продаден за 4 милиона лева

Публикувана 12.06.2011 16:22

Ръководството на Локо (Пловдив) поставя под съмнение цената, за която от Левски обявиха, че са продали Гара Дембеле на Фрайбург. Сините официално признаха, че са изтъргували черната си перла за 2 милиона евро (близо 4 милиона лева). Първоначално обаче шефовете на Левски бяха заявили, че ще искат доста по-голяма сума.

По договора между Локо (Пловдив) и Левски, 15 % от сумата, която дават немците, трябва да влезе в касата на Лаута. Именно оттам идват и притесненията на черно-белите шефове, които се съмняват, че сините се опитват да спестят известна част от парите, обявавайки по-ниска продажна цена. От Лаута ще искат проверка на договора на нападателя, тъй като вече си изпатиха от некоректно отношение на сините шефове. През зимата Левски се подигра с друг играч на Локомотив – Базил де Карвальо, като развали договора си с него заради травмата му.
http://www.gustonews.bg/?page=article&i ... 0596df553b

Как мислите, дали сумата оповестена от Левски е вярна и възможно ли е да се вземат повече от 2 милиона евро за Гарата??
Последна промяна от fena на 12 юни 2011 17:25, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: В Локо се съмняват, че Дембеле е продаден за 4 милиона

Мнениеот Santiago Munezz » 12 юни 2011 17:21

Аз като видях,че го продаваме за 2 милиона евро си помислих същото...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 12 юни 2011 17:28

bianchi написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=309607 Ново 20

Почти съм сигурен че е продаден. Въпроса е за колко?

Затова запитах, колко според вас е реалната му цена?
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 12 юни 2011 17:30

Не мисля че Батков ще изиграе Коко с парите мисля че няма да има проблем и ще се разберат колко да му е цената 2 3 милиона може би :)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 12 юни 2011 17:32

принципно тоя тип сделки с пари под масата точно с германски отбор ще да е трудно да станат, въпреки че няма невъзможни неща виж в Турция , Русия , Казахстан и подобни няма проблем

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 12 юни 2011 17:34

bianchi написа:Не мисля че Батков ще изиграе Коко с парите мисля че няма да има проблем и ще се разберат колко да му е цената 2 3 милиона може би :)

Абе зависи да ти кажа..има отбори които за даден играч ще дадат 4-5 милиона, има други които за същия няма да изкарат повече от милион. Така че истинската цена трудно ще е разберем.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юни 2011 17:35

Лично аз бих се усъмнил в обратното, т.е. бих повярвал, че Батко надува парите.
Хора, вярвате ли, че човек с толкова голямо его като на Батко ще го направи?! Той ще иска хората да цъкат с език, а другите клубове да му завиждат и да си казват: "Я го виж тоя дебелия какви пари прибира..."
Не е ли така?
Може, разбира се и да укрива данъци и да съобщава по-ниска сума. След "Казангейт" каквото и да направи тоя човек не ме учудва.
А и ако едната страна бяха руснаци, турци или азери да речем, иди-дойди, ма като са немци...
Кой знае...
Като всичко мътно в тая държава, едва ли и ще го узнаем.
Последна промяна от metodito на 12 юни 2011 17:37, променено общо 1 път.

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 12 юни 2011 17:36

Те от Локо могат да се съмняват и в пола на Емилия ;) Мислите ли че Германците ще се излагат и рискуват заради Левски? Освен това щом за играч номер едно на А група ,Дока :lol: не дават и 500 000 евро,а за "супер" звездата на Бг футбола и мачкащ в Европа'титан" Цска-Спас Делев дават само 800 000 евро и то турци,защо "Скромния" Гара да струва 4 000 000 милиона? А и нали по вселената ,като чуели,че някой е футболист на Левски и не давали хич,ама хич пари :lol: ! Така че от Локо да питат,тъпите фенове на някои отбори,как в Левски всички пропадат и да се радват на това ,което ще вземат. А оня лаком задник Карвальо да си им е жив и здрав/освен 10-те месеца от годината в които е контузен/ и да го продадат на Цска например,да му вдигат цената :roll:
Последна промяна от blue_lagoon на 12 юни 2011 17:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юни 2011 17:36

реално е продаден за 25 милиона, обаче Батков иска да ви прецака :lol: що говорите глупости не мога да разбера, за колко мислите че може да е продаден? Никой няма да даде повече пари за играч с един силен сезон зад гърба си, и то в смешното българско първенство ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Локо Пловдив”