На тази дата: 10 Март - Локомотив Пловдив - Ювентус

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

На тази дата: 10 Март - Локомотив Пловдив - Ювентус

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 мар 2011 20:12

На тази дата: 10 Март !!!
1965г. Локомотив (Пловдив) - Ювентус (Торино, Италия) 1:1
Купа на Панаирните градове 1/4 финал - Голмайстор: Иван Манолов (4')
Състав: Станчо Бончев, Илия Бекяров, Иван Бояджиев, Иван Манолов, Иван Занев, Страти Младенов, Димитър Мулетаров, Иван Енчев, Иван Кънчев, Спас Илиев, Петър Колев; Старши-т...реньор: Димитър Григоров; Пловдив ст. 9-ти септември 35 000 зрители; съдия Виктор Думитреску (Румъния)
Изображение

Изображение
ВИДЕО:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rEhajXdlxmY[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: На тази дата: 10 Март - Локомотив Пловдив - Ювентус

Мнениеот storm » 10 мар 2011 20:30

Страхотен спомен , браво , че изрови тази информация ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 мар 2011 20:34

storm написа:Страхотен спомен , браво , че изрови тази информация ..

Баща ми, още ми разправя за този мач! :)

3-4 години след този мач, Локомотив отново се изправя срещу италианския гранд за купата на УЕФА !
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 мар 2011 21:25

Гледал съм репортажа преди време и смея да твърдя,че Локото тотално надиграва Ювентус.Имало е велики мачове преди години,почти всеки евроучастник е записал паметни мачове в евротурнирите срещу грандове като Ювентус(Берое,Локо Пд и ЦСКА),Ливърпул и Нотингам(ЦСКА),Барселона(Левски и Ботев),Аякс(Левски и ЦСКА),Байерн(Ботев,Марек и ЦСКА),Атлетико Мадрид(Левски),Рома(Дунав) и т.н.За съжаление тези мачове едва ли някога ще се повторят...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 10 мар 2011 21:42

acmilan написа:Гледал съм репортажа преди време и смея да твърдя,че Локото тотално надиграва Ювентус.Имало е велики мачове преди години,почти всеки евроучастник е записал паметни мачове в евротурнирите срещу грандове като Ювентус(Берое,Локо Пд и ЦСКА),Ливърпул и Нотингам(ЦСКА),Барселона(Левски и Ботев),Аякс(Левски и ЦСКА),Байерн(Ботев,Марек и ЦСКА),Атлетико Мадрид(Левски),Рома(Дунав) и т.н.За съжаление тези мачове едва ли някога ще се повторят...

Принципно си прав, но не бъди такъв песимист. ЛОКОМОТИВ МОЖЕ ДА ИГРАЕ ОЩЕ СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН С ЮВЕ, ако вземем купата или завършим на место, даващо ни право за ЛЕ. Освен това Юве са много зле тази година и сигурно ще играят в ЛЕ, така че е възможно пак да повторим евентуален черно-бял сблъсък :o :shock:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 10 мар 2011 21:49

И аз мисля, че скоро няма да се повторят тези мачове.. Българският футбол отива много на зле.. Не е това което е било преди
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 10 мар 2011 21:52

Ultras1926 написа:И аз мисля, че скоро няма да се повторят тези мачове.. Българският футбол отива много на зле.. Не е това което е било преди

Еми да и нашият клуб е показателен. Вместо да градим школа и база ние купуваме негри на килограм. После как да имаме млади таланти, като няма бази, където да се развиват, а и дори да изкочи някой, то не го налагат. Подписват за 1 година и след това в Брестник, Септемрви и т.н. Оттам нямаме и национален отбор ;). Аз лично предпочитам да гледам Абушев в атака, отколкото дървото Раймонди. Предпочитам на десния бек да играе Марчев, отколкото Родригес. Предпочитам крачуна пред Бенджито и т.н. Лошото е, че в бг затъваме, защото всеки собственик до интересува само в момента отборът му да е добре, а не гледа в перспектива.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 мар 2011 21:57

Boksiorcheto написа:
Ultras1926 написа:И аз мисля, че скоро няма да се повторят тези мачове.. Българският футбол отива много на зле.. Не е това което е било преди

Еми да и нашият клуб е показателен. Вместо да градим школа и база ние купуваме негри на килограм. После как да имаме млади таланти, като няма бази, където да се развиват, а и дори да изкочи някой, то не го налагат. Подписват за 1 година и след това в Брестник, Септемрви и т.н. Оттам нямаме и национален отбор ;). Аз лично предпочитам да гледам Абушев в атака, отколкото дървото Раймонди. Предпочитам на десния бек да играе Марчев, отколкото Родригес. Предпочитам крачуна пред Бенджито и т.н. Лошото е, че в бг затъваме, защото всеки собственик до интересува само в момента отборът му да е добре, а не гледа в перспектива.

Недей така, защото ако не беше Коко надали сега щяхате да се надявате да играете с Юве .. :)
А и налагането на млади играчи се прави поетапно ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 мар 2011 22:09

Благородно завиждам на хората,който са присъствали на тоя мач :) Клипа е уникален!

След този мач мисля пресата в Европа ни нарича ,''малкото Юве'' заради играта която сме показали и в голяма част от 3-те мача сме надигравали Ювентус.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 10 мар 2011 22:09

storm написа:
Boksiorcheto написа:

Недей така, защото ако не беше Коко надали сега щяхате да се надявате да играете с Юве .. :)
А и налагането на млади играчи се прави поетапно ..

Аз не обвинявам Коко, даже напротив. За мен той е собственик мечта за Бг стандартите, но като цяло системата, по която се работи в българския футбол е сбъркана. Затова и няма резултати. Говорех конкретно за Локомотив Пловдив, защото съм от този отбор и го следя отблизко, а ако бях дал пример с ЦСКА да кажем, щяха да се нахвърлят червените фенове и вместо да стане една положителна тема за тази велика дата, щеше пак да се превърне в отрицателен спор.

Върни се в “Локо Пловдив”