Президентът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев, даде доста интересна прогноза за крайното класиране в "А" група. Според боса на смърфовете сини и червени ще са след Литекс и Локо в крайното класиране, а от утрешното дерби на "Герена" бизнесменът очаквал хеттрик на Гара Дембеле.
"Утре ще стискам палци единствено за Гара Дембеле. Знаете, че той е мое откритие и се надявам да направи голям мач. Ще се радвам дербито да завърши 3:3 с хеттрик на Гара Дембеле", коментира Динев, който нареди и крайното класиране в "А" група, в което ЦСКА и Левски не фигурират на първите две места:
"Едните ще са трети, а другите четвърти, като и двата отбора ще завършат след Локо Пловдив в класирането. Като се има предвид, че Литекс има голям аванс, съм сигурен, че нито Левски, нито ЦСКА ще стане шампион", категоричен Коко Динев.
sportal.bg
Левски и ЦСКА ще са след Локо Пловдив в крайното класиране!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Левски и ЦСКА ще са след Локо Пловдив в крайното класиране!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Левски и ЦСКА ще са след Локо Пловдив в крайното класиране!

Направо ми звучи смешно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- levskioleole
- Контакти:
Локото са ми по-симпатичен отбор от жалтите,но такива изкавания ще им изигрят лоша шега според мен! По-добре тихо и скромно отколкото с големи приказки...накрая коко динев да не дава обяснения ,че е имал друго предвид
Както беше казал един голям треньор преди време - "Мечтите са безплатни" - тогава защо и ние да не помечтаем! Това към феновете на Левски и ЦСКА.
Иначе на пролет ще разберем кой прав, и кой крив!
Иначе на пролет ще разберем кой прав, и кой крив!

Няма да е чудно, ако са пред ЦСКА, но Левски със сигурност е втори или първи, просто "сините" са достатъчно силни. За мен първите две места са ясни и интригата е за позициите след това, там може всичко да стане.
- Пловдив1926
- Контакти:
Спокойно, ЦСКА ще остане в А група
Иначе дали ще изпреварим Левски, не знам. Предпочитам лично СЛЕД края на сезона Коко да каже - ихааа завършихме преди Левски и ЦСКА, от колкото да "казваме хоп преди да скочим"...

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- greenlandia
Хората са казали: Куче което лае, не хапе!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Уважавам Локо Пловдив,но не вярвам Поне в този Сезон да отидат Пред Левски.За ЦСКА незнам
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Просто бием Левски , Цска , Локо Сф и Славия у дома . Все едно не се е случвало това , нали ?
Всичко е възможно , просто зависи от садията 

Важното е, Черноморец да са най-напред, а останалите няма значение! Аз лично предпочитам Локото да са пред червеното и синьото!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]