Харесвате ли изявите на идващия на проби утре в Локомотив словенски централен нападател Яка Щромайер.
На мен лично ми харесва много от това видео...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tcegwyakvVs[/youtube]
Новият нападател Яка Щромайер(ВИДЕО)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Новият нападател Яка Щромайер(ВИДЕО)

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Re: Новият нападател Яка Щромайер(ВИДЕО)
В А група има добра почва за такъв тип нападатели 

По принцип в А група добрите нападатели се броят на пръстите на едната ръка - Дембеле, Спас Делев, Здравко Лазаров, Николай Божов, Дока...Цецо Генков, Нифлор, Асамоа вече ги няма.
Така че този като го гледам от видеото е на нивото на изброените, според мен де!
Така че този като го гледам от видеото е на нивото на изброените, според мен де!

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- south_division
- Контакти:
На мен ми харесва, поне от видяното е доста обещаващ. Но нали знаете че на такива клипчета може е аз да ви се видя като Роналдо. Дано да е добър лятото да идва при нас за заместник на Гарата. Малко ни напомня на Ибрахимович на млади години в Аякс. 

Нали знаете каква селекция прави ЦСКА миналата година взеха тиеро като са гледали клипче в youtube и какво стана разкараха го.Нека дойде в Б-я и да видим как ще се адаптира
- Локомотив1926
- Контакти:
Много пропуски прави , но ще поживеем ще видим . Сигурен съм че Неделчо ще вземе правилното решение .
Мисля че Локомотив няма да го удобрят като му видях статстиката и ме изби на смях
2001-2002 година Домжале (Словения) 23 мача 5 гола
2002-2004 година Копер(Словения) 26 мача 2 гола
2004-2005 година Целъе (Словения) 28 мача 1 гол
2005-2007 година Драва Птуй (Словения) 16 мача 3 гола
2007-2011 година Пандури 83 мача 8 гола
Този е трагедия като нападател 179 мача 19 гола общо.

2002-2004 година Копер(Словения) 26 мача 2 гола
2004-2005 година Целъе (Словения) 28 мача 1 гол
2005-2007 година Драва Птуй (Словения) 16 мача 3 гола
2007-2011 година Пандури 83 мача 8 гола
Този е трагедия като нападател 179 мача 19 гола общо.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Пловдив1926
- Контакти:
Като на Гара и Карвальо му е визитката
В нащо първенство могат да "блеснат" доста посредствени играчи, нека не забравяме 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Като на Гара и Карвальо му е визиткатаВ нащо първенство могат да "блеснат" доста посредствени играчи, нека не забравяме
Така е,но Гара и Карвальо са играли в Гърция и Франция които са по-силни първеснтва,а да си го кажем честно Словенското първеснтво е по-слабо от нашето.Там има един силен отбор Марибор всички други ще бъдат смачкани от нашите тимчета.Последните 4 години е бил в Румъния но само 8 гола за 83 мача не говори добре за нападател.Мисля че не само в Локомотив,но и в другите наши отбори трябва да бъдат привлечени по-качествени чужденци като Карвальо,Дембеле и Сержиньо Грийн.
[center]R.I.P[/center]
- Пловдив1926
- Контакти:
Нищо на словенците не е по-слабо от нашето за съжаление. Включително и футбола. Имам как да кажа, почти преки наблюдения и само от факта, че футболистите там са тренирали при условия 100 пъти по-добри от нашите ги вдига две класи над родните майстори на спорта...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]