Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 07 яну 2011 18:54

drughi написа:Мисля, че не е фатално за нас! Базил вече е на 30, ако не го бяхме продали сега, лятото надали щяхме да му вземем тези пари. Ние сме Локомотив Пловдив, можем без всеки, доказали сме го...а и Коко, че ще намерим достоен замесник на Базил, сигурен съм.
Само дано Батков е коректен и да си плати както е по договор сумата. Успех на Карвальо.

Бъркаш ни с едни други. :)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 яну 2011 18:58

Левски договори Базил де Карвальо (ВИДЕО)

Вече е ясен заместникът на Гара Дембеле в Левски. RING.BG научи, че при евентуален трансфер на голаджията на "сините" в чужбина, той ще бъде заменен отово от нападател на Локомотив (Пловдив) - Базил де Карвальо.

Президентите на двата клуба- Тодор Батков и Коко Динев са се разбрали за трансферна сума от 350 000 евро за Де Карвальо. Сделката ще стане факт обаче само, ако "сините" успеят да продадат Дембеле.

Парите за нападателя ще бъдат изплатени на траншове, а освен това, подобно на преминаването на Гара в Левски, и сега Локомотив ще запази 30% от следващ трансфер.

http://ring.bg/levski/levski-dogovori-b ... rvalo.html
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски договори Базил де Карвальо (ВИДЕО)

Мнениеот ЕМИЛ » 07 яну 2011 19:00

Дано го вземем и ако има вариант да поиграе с Гара ще е повече от добре.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 яну 2011 19:01

Мисля, че не е фатално за нас! Базил вече е на 30, ако не го бяхме продали сега, лятото надали щяхме да му вземем тези пари. Ние сме Локомотив Пловдив, можем без всеки, доказали сме го...а и Коко, ще намерим достоен замесник на Базил, сигурен съм.
Само дано Батков е коректен и да си плати както е по договор сумата. Успех на Карвальо.
Последна промяна от drughi на 07 яну 2011 19:04, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 яну 2011 19:05

Това ли е на Батков класния заместник... тоя e некадърник, гледал съм доста мачове на Локото и тоя нищо не играе, вкара 3-4 гола и голямата звезда. Дано не стане този трансфер че и 350 000 евро, за 30 годишен пенсионер, Батков е изкукал.

Ако Батков е още с разсъдака си да взима Станислав Костов, който е 2 класи над този...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 07 яну 2011 19:07

добре това 350 хил евро за играч от А група си е лудост
Българийо, събуди се!!!

gRAf_DRAGOla
Контакти:

Мнениеот gRAf_DRAGOla » 07 яну 2011 19:07

И аз съм против този трансфер.....350 000 евро за играч на 30 години, който е твърде далеч от класата на Гара....толкова ли не може да се намери друг :?:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 яну 2011 19:07

Levskar_90 написа:Това ли е на Батков класния заместник... тоя e некадърник, гледал съм доста мачове на Локото и тоя нищо не играе, вкара 3-4 гола и голямата звезда. Дано не стане този трансфер че и 350 000 евро, за 30 годишен пенсионер, Батков е изкукал.

Ако Батков е още с разсъдака си да взима Станислав Костов, който е 2 класи над този...

Ти па направи ебати изказването :shock: :shock:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 яну 2011 19:08

Right_side написа:добре това 350 хил евро за играч от А група си е лудост

Защо пък да е лудост?Ако е добър играча нека струва и 3 милиона.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 яну 2011 19:08

Levskar_90 написа:Това ли е на Батков класния заместник... тоя e некадърник, гледал съм доста мачове на Локото и тоя нищо не играе, вкара 3-4 гола и голямата звезда. Дано не стане този трансфер че и 350 000 евро, за 30 годишен пенсионер, Батков е изкукал.

А така, и ние не щем да си го даваме. То всички футболисти са некадърници преди да дойдат в Левски, ама после откривате, че не са били такива некадърници, ами даже са много добри.
Замълчи поне малко от кумова срама.

Апропо, единият гол ви го вкара на вас, а можеше да ви вкара в същия мач още 2. Ако си го наблюдавал как спира и овладява топката, ще се замислиш върху приказките си.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”