JALKO ZA VELIKIQ LOKO PD !!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JALKO ZA VELIKIQ LOKO PD !!!
KOLKOTO I DA NE MI SE ISKA,ZA SYLALENIE, SPORED MEN,PO-DOBRIQ OTBOR 6TE ZAGUBI TOZI PYT!!!!! A TOI E NA LOKOMOTIV!!!! LOKOMOTIV RAZPOLAGA SYS MNOGO PO-DOBRI IGRA4I NO ZA SYJALENIE V MOMENTA IZGLEJDA KATO BLYSNAT,POSLEDEN MODEJ NA "ROLS-ROIS",BLAGODARENIE NA NI6TOJESTVOTO TOPALOVA KOETO VE4E OTKRITO SYSIPVA OTBORA I O6TE PREZ TAZI ZIMA 6TE GO DOVYR6I A NAPROLET LIUBIMIQ MI KLUB 6TE BYDE V B GRUPA!!!!!!!!!??? OTBORA POKAZA V NE EDIN MA4 PREZ TOZI SEZON 4E E MNOGO KLASEN I MOJE DA BIE VSEKI NO TOPALOVA PRAVE6E VSI4KO VYZMOJNO DA SYSIPE VSEKI MOMENT NA PROGRES V OTBORA SYS POREDNATA PRODAJBA ILI UVOLNENIE!!!!! ETO I DNES,V NAVE4ERIETO NA NAI VAJNIQ ZA VSI4KI 4ERNO-BELI,MRYSNICATA SYSIPA I MOTIVACIQTA V GLAVNITE DEISTVA6TI ! FUTBOLISTITE!!!!! KOI NORMALEN PREZIDENT,TO4NO PREDI TOZI MA4 BI NAPRAVIL PODOBNO NE6TO KATO TAQ GADINA A IMENNO DA IM DADE POLOVIN ZAPLATI I NIKYKVI PREMII,POLAGA6TI SE PO USTAV ZA POBEDA NA 4YJD TEREN I TO BEZ ABSOLIUTNO NIKYKVO OBQSNENIE.........?????????? KAKVITO I DA SA TEZI FUTBOLISTI,SLED TAKAVA POSTYPKA OT RYKOVODSTVOTO NE MOGAT DA BYDAT MOTIVIRANI A NAPROTIV!!!! I KOI NORMALEN FUTBOLIST BI PREPODPISAL DOGOVOR V KLUB S TAKOVA RYKOVODSTVO?????????? NIKOI !!!!! ETO PO KAKYV NA4IN TOPALOVA 6TE ZALI4I LOKOMOTIV PLOVDIV OT LICETO NA A GRUPA I 6TE O6TASTLIVI XILQDITE SELQNDURI V PLOVDIV I DRUGITE IZVYN NEGO!!!!!..............A VSY6TNOST, KOI IMA POLZA OT TOVA..........????? OTGOVORITE SA MNOGO!!!!!! JALKO ZA KLUB KATO LOKOMOTIV PLOVDIV ZA6TOTO TAKIVA KATO NEGO I PRIVYRJENICITE MU SE BROQT NA PRYSTI V BYLGARIQ! 6TE SI OSTANEM S OTBORI KATO LITEX,SLAVIQ,LOKO SF,MEZDRA,4ERNO MORE I MNOGO PODOBNI KOITO SYBIRAT ZA EDIN SEZON,ZAEDNO, TOLKOVA PUBLIKA,KOLKOTO LOKOMOTIV PLOVDIV, AKO E NA TQXNOTO NIVO, 6TE SYBERE ZA EDIN EDINSTVEN MA4!!!!!!!!! DANO I TOZI PYT MOM4ETATA KOITO VSE O6TE IGRAQT ZA LOKOTO DA NE DOPUSNAT ZAGYBA IMENNO ZARADI XILQDITE 4ERNO-BELI KOITO SA SYS SVITI SYRCA OT TOVA KOETO SE SLU4VA SYS LIUBIMIQ NI LOKOMOTIV PLOVDIV! NO............6TE E TRUDNO!!!!!!!!! DANO NE SE OKAJA PRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOKOMOTIV PLOVDIV NAD VSI4KI I NAD VSI4KO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: JALKO ZA VELIKIQ LOKO PD !!!
Споко... 

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- child in time
- Контакти:
Neroden Petko ! 4akai da svirnat kraja na ma4a! takova poragen4esko mislene e pagobno za koito i da e bilo klub po sveta! Samo LOKO ole galtite pak na koleneeee!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

AZ NE SE SYMNQVAM 4E 6TE BIEM ZA6TOTO SPOMENAX DOSTA ARGUMENTI ZA TOVA! NO ARGUMENTITE MI ZA ZAGUBA SA O6TE POVE4E! DAY BOJE DA NE IZLQZA PRAV! VERNO 4E DA BIEM JYLTATA SMRAD E NAI-VAJNOTO NO POSLE VSI4KO 6TE SI OSTANE SY6TOTO V KLUBA I TAQ GADINA PAK 6TE GO SYSIPE!!! A NA MEN MI PUKA! VSE NQKOGA 6TE PADNEM OT JYLTATA SGAN ! I TOVA E NORMALNO! NO S TAQ KURVA SKORO NQMA DA IMAME I VYZMOJNOST DA GI BIEM PAK!!! AZ SYM LOKOMOTIVEC I MISLQ REALNO! S TOVA SE OTLI4AVAME NIE NAPTIMER OT JYLTI,4ERVENI I ZELENI !!!!! QD ME E 4E TOZI PYT NE6TATA STAVAT NE ZA TOVA 4E SME BEDEN KLUB,NE 4E TOLKOVA SI MOJEM A ZARADI EDNO PREDUMI6LENNO I SYZNATELNO DEISTVIE NA EDNA JENA KOQTO IZPYLNQVA, BOG ZNAE NA KOGO PORY4KATA!!!!! INA4E VSI4KI 6TE SME NA KYN4OVA POLQNA ZA DA PODKREPIM LIUBIMIQ LOKOMOTIV PLOVDIV I DANO MOM4ETATA IGRAQT ZA NAS I ZA 4ESTTA SI DORI BEZ PARI !!!!! TOGAVA POBEDATA 6TE E NA6A ! 100%! SAMO DA SE MOTIVIRAT!
както и бивш циганин...
Ръководството на Локо развали настроението в тима преди Дербито
Източник: sport.plovdiv24.com 18:48 / 25.11.2008
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив, в лицето на Галя Топалова и Иван Петлешков, развали настроението в тима след като днес оразя наполовина заплатите на футболистите. Футболисти на Локомотив потвърдиха пред Plovdiv24.bg, че са получили само част от парите си за месец октомври и заявиха, че не е нормално обстановката в клуба да бъде разваляна по такъв начин точно преди Дербито с Ботев. Топалова и Петлешков винаги са заявявали пред медиите, че Локомотив е един от най-добре осигуряваните клубове в "А" група със стабилен бюджет и редовно финансиране. Това бе факт през последните месеци, но точно преди дербито шефовете решиха да съкратят финансите, може би в резултат на слабите мачове на отбора в последните няколко домакинства
Източник: sport.plovdiv24.com 18:48 / 25.11.2008
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив, в лицето на Галя Топалова и Иван Петлешков, развали настроението в тима след като днес оразя наполовина заплатите на футболистите. Футболисти на Локомотив потвърдиха пред Plovdiv24.bg, че са получили само част от парите си за месец октомври и заявиха, че не е нормално обстановката в клуба да бъде разваляна по такъв начин точно преди Дербито с Ботев. Топалова и Петлешков винаги са заявявали пред медиите, че Локомотив е един от най-добре осигуряваните клубове в "А" група със стабилен бюджет и редовно финансиране. Това бе факт през последните месеци, но точно преди дербито шефовете решиха да съкратят финансите, може би в резултат на слабите мачове на отбора в последните няколко домакинства