ЛОКО ПЛД-С КОМПЕКСИ ЗА РЕВАНШ,ПОРОДЕНИ ОТ ЖЕНА-ШЕФ НА КЛУБА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

ЛОКО ПЛД-С КОМПЕКСИ ЗА РЕВАНШ,ПОРОДЕНИ ОТ ЖЕНА-ШЕФ НА КЛУБА!

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2008 23:44

Посветено на всички черно-бели "умници" от Лаута, без аргументен потенциал, да оборят фактологията на историята-футболна и спортна:
Аз съм човек, който гледа да се учи, както от грешките си, така и от грешките на другите. Това обаче, не важи за комплексите и реваншизма на другите! Някои хора не приемат, че:
1. Да - съгласен съм, че президентът и управата на Славия, са докарали отбора, до незавидно положение! Но това не означава Славистите трябва да взимат пример от качулатите престъпници - черно-белия, Лаута контингент от Пловдивския арест.
2. За някои Славия може да е "велик само на документи", но за разлика от други отбори "по-велики", е ставал шампион многократно и е имал, много повече, национални и международни постижения, не само футболни, но и в спорта като цяло!
3. Най-малкото, Славия не е изкуствен отбор, а отбор с традиции, още от създаването на футбола в България и е един от водещите по постижения, спортни клубове в страната. Клубът е на трето място, във вечната класация на българските отбори, като ако се изключат комунистическите отбори, с нарочени и нагласени титли от тогавашната комунистическа система и действителност, чиито метастази тъпрпим и днес - ЦСКА и Левски, е на първо място.
4. Славия е първият Български отбор, класирал се за полуфинал на Европейски клубен турнир.
5. Преди да се говори за "бяла тишина" и как Локомотив Пловдив смачкал в "кървав" мач Черно Море, нека си припомнят, как "бялата тишина" ги отнесе с два на нула, преди седмици, в не толкова кървав мач, преди да се избиват комплекси за реваншизъм в форума на белите!
6. За мен въпросната тема, е заложена в белия форум, поради неспособността до тук, на всички привърженици на Локомотив Пловдив, да подадат някакви факти и/или аргументи, доказващи превъзходството на техния клуб, пред този на Славия, или най-малко да докажат, че не са фалшив клуб, който не само на документи, но и с игра, да докаже някакви традиции в Българския футбол, традиции, атестиращи го от международни и национални успехи, традиции, за които Локомотив Пловдив, няма право и да мечтае, тъй като единственото, което има е една мутренска титла на Георги Илиев (лека му пръст). Защото ако не беше той, черно белите от Лаута, нямаха да имат сили и за комплексите, които избиват някои фенове по форумите! Просто щяха да се борят за плейофи по регионалните групи, докато Велбъжд щеше да е отбор, все по-налагащ се в "А" група, дивидент, който отборът на Локомотив Пловдив, успя да му отнеме, за да се превърне в мижитурката, която е в момента, не само като отбор, но и като целокупност от "надарени" в интелектуаално отношение фенове - фенове, които с нито един факт не успяха да ме убедят, в нито една своя теза, в противовес на многобройните мои такива.
7. Когато се вмята подигравателно Ботев Криводол, нека се знае, че въпреки загубата, беше мъжки сблъсък (колкото и да звучи нелепо), сблъсък, в който Локомотив Пловдив, рядко е участвал и въпреки пропуснатата победа с 10:2 от Белите, по никакъв начин не ги оправдавам - да са си реализирали положенията. И като се дават за пимер феновете на Ботев Пловдив, защо не се дадат за пример, ултрасите на Локомотив Пловдив например - качулатите престъпници от Пловдивските арести, които една президентка, жена - Галка, не могат да изгонят. Иначе много знаят да дават акъл, а не могат с една жена да се оправят, великите и вездесъщи ултрас-фенове контингент, в голямата си част престъпен, "умниците" от черно-белия Лаута Кюстендил.
8. Аз не чакам да свърши даден мач на Славия, за да кажа истината за определени отбори, както и за собствения си! Целия футбол в България, включително и в частта Славия, както е видно е в катастрофална криза, повсеместно! Никой не е отрекъл това! Но нека не отричаме, както традициите и успехите при някои отбори, утвърдени във времето, така нека да не отричаме и липсата на такива при други - изкуствени и наложени отбори, такива като Локомотив Пловдив-Кюстендил!

P.P. Заглавието на автора би подразнило, ако беше смислено и има някаква, заложена в него идея и провокация към размисъл. Смея да твърдя, че то е само част от цялостното "творчество" на някои тук, без нищо подплътено в изложението и обосновката, като смисъл, съдържание, или фактология (както обикновено). Съществуват само жалки, реваншистки комплекси, не предполагащи дори и присмех, както към континетнта, генерирал изписаното, така и към жалкия му отбор - жалък и на дела, и на история, и на документи, и на традиции, както и жалък, и на каквото и да било! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ЛОКО ПЛД-С КОМПЕКСИ ЗА РЕВАНШ,ПОРОДЕНИ ОТ ЖЕНА-ШЕФ НА КЛУБА!

Мнениеот Ticha » 25 ное 2008 01:09

Ще ти кажа само едно нещо. Шефа ви Венци Стефанов е попаднал в рая на мафиотите - отбор без публика, която не може да оказва натиск върху него и така той си продава и купува мачове и си пере паричките. По-удобно място за един мафиот трудно може да се намери. То и преди си беше така, а сега със Sportingbet да не говорим...
Друго свързано с вашия отбор не ми се дискутира, понеже слабо ме интересува, но е смешно да се плюе по други отбори, когато твоя собствен е най-продажния и корумпирания в цялото първенство. Това е от мен!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2008 01:13

Ticha написа:Ще ти кажа само едно нещо. Шефа ви Венци Стефанов е попаднал в рая на мафиотите - отбор без публика, която не може да оказва натиск върху него и така той си продава и купува мачове и си пере паричките. По-удобно място за един мафиот трудно може да се намери. То и преди си беше така, а сега със Sportingbet да не говорим...
Друго свързано с вашия отбор не ми се дискутира, понеже слабо ме интересува, но е смешно да се плюе по други отбори, когато твоя собствен е най-продажния и корумпирания в цялото първенство. Това е от мен!

Явно не си чел добре какво съм писал, по отношение на Венци Стефанов, а говориш по мой адрес, което не ти прави чест, няколко пъти вече! Не си спомням, с нещо да съм те засегнал. Ако си търсиш събеседник, първо се научи, да изчиташ написаното от него, след това да го коментираш.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 25 ное 2008 01:18

СлаБия, СлаБия много сте слаби бе! Чак и Черно Море ви бие :D

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 25 ное 2008 01:19

slavia_forever написа:
Ticha написа:Ще ти кажа само едно нещо. Шефа ви Венци Стефанов е попаднал в рая на мафиотите - отбор без публика, която не може да оказва натиск върху него и така той си продава и купува мачове и си пере паричките. По-удобно място за един мафиот трудно може да се намери. То и преди си беше така, а сега със Sportingbet да не говорим...

Явно не си чел добре какво съм писал, по отношение на Венци Стефанов, а говориш по мой адрес, което не ти прави чест, няколко пъти вече! Не си спомням, с нещо да съм те засегнал. Ако си търсиш събеседник, първо се научи, да изчиташ написаното от него, след това да го коментираш.

Прав си, че не съм го чел, но виждам че постоянно нападаш феновете на другите отбори. По-добре ще е да използваш тази енергия за да се опиташ да промениш нещо при твоя отбор.
Иначе, мисля че всеки който пише по форумите си търси събеседник, аз не правя изключение :mrgreen:

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 25 ное 2008 01:22

Разбирам ТЕ напълно,но защо се хапеш с ЛОКОПД,НЕ?!!!!Футболът ни е зле,ама много!Не знам,само кога ще стигне дъното! :oops:
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 25 ное 2008 01:25

nn72 написа:Разбирам ТЕ напълно,но защо се хапеш с ЛОКОПД,НЕ?!!!!Футболът ни е зле,ама много!Не знам,само кога ще стигне дъното! :oops:

Aндора, Фариорски острови и Сан Марино идват наред за наистина голямото дъно :lol:

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 25 ное 2008 01:27

СинТерор написа:
Aндора, Фариорски острови и Сан Марино идват наред за наистина голямото дъно :lol:
Дано не си прав,че тогава..............! :oops:
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 25 ное 2008 01:31

nn72 написа:
СинТерор написа:

Пичове,недейте захваща темата "Национален" че още ми е криво... :(
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 ное 2008 01:36

birabecks написа:
nn72 написа:
СинТерор написа:

Пичове,недейте захваща темата "Национален" че още ми е криво... :(

Ами смятат да подменат целия национален с отбора на Локомотив Пловдив - резултатът по лош надали ще стане, поне публика на България ще докарат. Е публика-публика! Кой ти гледа, каква публика!

Върни се в “Локо Пловдив”