Аз съм човек, който гледа да се учи, както от грешките си, така и от грешките на другите. Това обаче, не важи за комплексите и реваншизма на другите! Някои хора не приемат, че:
1. Да - съгласен съм, че президентът и управата на Славия, са докарали отбора, до незавидно положение! Но това не означава Славистите трябва да взимат пример от качулатите престъпници - черно-белия, Лаута контингент от Пловдивския арест.
2. За някои Славия може да е "велик само на документи", но за разлика от други отбори "по-велики", е ставал шампион многократно и е имал, много повече, национални и международни постижения, не само футболни, но и в спорта като цяло!
3. Най-малкото, Славия не е изкуствен отбор, а отбор с традиции, още от създаването на футбола в България и е един от водещите по постижения, спортни клубове в страната. Клубът е на трето място, във вечната класация на българските отбори, като ако се изключат комунистическите отбори, с нарочени и нагласени титли от тогавашната комунистическа система и действителност, чиито метастази тъпрпим и днес - ЦСКА и Левски, е на първо място.
4. Славия е първият Български отбор, класирал се за полуфинал на Европейски клубен турнир.
5. Преди да се говори за "бяла тишина" и как Локомотив Пловдив смачкал в "кървав" мач Черно Море, нека си припомнят, как "бялата тишина" ги отнесе с два на нула, преди седмици, в не толкова кървав мач, преди да се избиват комплекси за реваншизъм в форума на белите!
6. За мен въпросната тема, е заложена в белия форум, поради неспособността до тук, на всички привърженици на Локомотив Пловдив, да подадат някакви факти и/или аргументи, доказващи превъзходството на техния клуб, пред този на Славия, или най-малко да докажат, че не са фалшив клуб, който не само на документи, но и с игра, да докаже някакви традиции в Българския футбол, традиции, атестиращи го от международни и национални успехи, традиции, за които Локомотив Пловдив, няма право и да мечтае, тъй като единственото, което има е една мутренска титла на Георги Илиев (лека му пръст). Защото ако не беше той, черно белите от Лаута, нямаха да имат сили и за комплексите, които избиват някои фенове по форумите! Просто щяха да се борят за плейофи по регионалните групи, докато Велбъжд щеше да е отбор, все по-налагащ се в "А" група, дивидент, който отборът на Локомотив Пловдив, успя да му отнеме, за да се превърне в мижитурката, която е в момента, не само като отбор, но и като целокупност от "надарени" в интелектуаално отношение фенове - фенове, които с нито един факт не успяха да ме убедят, в нито една своя теза, в противовес на многобройните мои такива.
7. Когато се вмята подигравателно Ботев Криводол, нека се знае, че въпреки загубата, беше мъжки сблъсък (колкото и да звучи нелепо), сблъсък, в който Локомотив Пловдив, рядко е участвал и въпреки пропуснатата победа с 10:2 от Белите, по никакъв начин не ги оправдавам - да са си реализирали положенията. И като се дават за пимер феновете на Ботев Пловдив, защо не се дадат за пример, ултрасите на Локомотив Пловдив например - качулатите престъпници от Пловдивските арести, които една президентка, жена - Галка, не могат да изгонят. Иначе много знаят да дават акъл, а не могат с една жена да се оправят, великите и вездесъщи ултрас-фенове контингент, в голямата си част престъпен, "умниците" от черно-белия Лаута Кюстендил.
8. Аз не чакам да свърши даден мач на Славия, за да кажа истината за определени отбори, както и за собствения си! Целия футбол в България, включително и в частта Славия, както е видно е в катастрофална криза, повсеместно! Никой не е отрекъл това! Но нека не отричаме, както традициите и успехите при някои отбори, утвърдени във времето, така нека да не отричаме и липсата на такива при други - изкуствени и наложени отбори, такива като Локомотив Пловдив-Кюстендил!
P.P. Заглавието на автора би подразнило, ако беше смислено и има някаква, заложена в него идея и провокация към размисъл. Смея да твърдя, че то е само част от цялостното "творчество" на някои тук, без нищо подплътено в изложението и обосновката, като смисъл, съдържание, или фактология (както обикновено). Съществуват само жалки, реваншистки комплекси, не предполагащи дори и присмех, както към континетнта, генерирал изписаното, така и към жалкия му отбор - жалък и на дела, и на история, и на документи, и на традиции, както и жалък, и на каквото и да било!