Почти сигурно е, че Христо Бонев ще се оттегли от треньорския пост в Локомотив Пловдив след мача с Калиакра Каварна. Бонев е взел това решение заради здравословни проблеми. Зума ще продължава да работи в Локомотив, но не като старши треньор. Който идва редовно на Лаута знае, че бат Ицо има доста сериозни проблеми с краката, които явно му пречат още повече.
За негов заместник най-усилено се спряга Станимир Стоилов. Според мен Мъри е много добро решение за Локомотив - може да ги надъха, може и да ги подреди правилно. Ако е той, мисля, че отбора ще играе една стъпка по-добре, по-грамотно и дай Боже да постигнем класиране за ЛЕ, за което все още има шанс и надежда!
Нов треньор в Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Нов треньор в Локомотив Пловдив
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Re: Нов треньор в Локомотив Пловдив
Мъри?????????????????????? Това да не е някаква шега. Според мен това ще бъде огромна грешка за Локомотив. Ако това ,което видяхме от него в национала не е достатъчно за се отвратите от този човек... за мен беше.
Пък и аз смятам ,че за треньор на Локо е най-добре човека да си е локомотивец .При положение че Христо Бонев прекъсне треньорската си работа ,дали няма да е по-добре да не се взима нов треньор и помощника ,който е в момента да стана старши до зимата или до след зимата ( отнякъде чух ,че тогава изтича наказанието на Ераносян ) и тогава Едо да назначат Едо.
Пък и аз смятам ,че за треньор на Локо е най-добре човека да си е локомотивец .При положение че Христо Бонев прекъсне треньорската си работа ,дали няма да е по-добре да не се взима нов треньор и помощника ,който е в момента да стана старши до зимата или до след зимата ( отнякъде чух ,че тогава изтича наказанието на Ераносян ) и тогава Едо да назначат Едо.
- Пловдив1926
- Контакти:
"Това, което направи Мъри в националния" - хаха. Мен националния ни отбор също ме отвращава, но Мъри не носи грам вина за това. Може да обвиняваш манекенчетата, които разхождат фланелата от Левски до Син Сити, набедените за звезди антибългари като Бербатов, цялото ръководство на БФС и 99% от футболните мениджъри в България. Ама треньора?! Хах, тва е като Батето като оправи футбола като каза, че ще смени портиера с Петя от К3...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Аз не виждам по-добър вариант от Стефан Грозданов и Едуард Ераносян като БГ треньори ...
А вие Локомотивци, за кой треньор сте?
И за мен Мъри не е особено удачен вариант за треньор. Много по-добре бих приел например Аян Садъков, но каквото и да стане и който и да дойде ще получи подкрепа от феновете.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Пловдив1926
- Контакти:
Аз лично се кефя на Мъри. Аян за старши не става.
Пловдив1926 написа:Аз лично се кефя на Мъри. Аян за старши не става.
Вие луди ли сте ... Аян ..

А защо мислите, че Мъри би ви поел?
Стефан Грозданов е един от малкото доказани БГ треньори, а и е свободен

- Пловдив1926
- Контакти:
Защо да не ни поеме? Нещо спира ли го?