Айде, честита победа! Дано да продължим в същия дух!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ohGtqmxrPLU&feature=player_embedded[/youtube]
Локо Пловдив отново начело!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Локо Пловдив отново начело!

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
-
- Контакти:
Re: Локо Пловдив отново начело!
Честита победа! Надявам се , че вчера сте спомогнали за изпадането на Сливен!
Честито на Локото!!!Нямам нищо против да се надбягваме с вас в първенството
А да видим сега на Дуци кой му е виновен 

Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Честито!

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- valkata_levski
- Контакти:
Той Дуци милее за българския футбол вие се ебавате с него
А това не го бях виждал-да смениш резервата и то след 5 минути игра...единственото което си спомням беше в Левски при Мъри.Вкара Емил Ангелов и го извади след 30-ина минути игра.

А това не го бях виждал-да смениш резервата и то след 5 минути игра...единственото което си спомням беше в Левски при Мъри.Вкара Емил Ангелов и го извади след 30-ина минути игра.
Една от най - великите публики, и НАЙ - добрите нападатели в България. Нямам нищо против да заемете мястото на Оранжевите или Чорбарите.
- south_division
- Контакти:
Честита победа , обаче слабичко играхте. Бях на мача с приятели от Пловдив и не ми хареса особено играта , но все пак победата си е победа. Ако беше останал Даксон друго щеше да е , нямате дясно крило , пък и този на Бенжалюн брат му доста го разминаваха. Какво стана с онова момче Йошев , играеше добре в ляво. Иначе в центъра стои много добре отбора , Златинов пасна добре . Успех за напред и евала на феновете , уникални сте няма спор , вчера бяхте домакини буквално, Браво!
- TSHABALALA
- Контакти:
С Литекс ще е интересно .Силен отбор стана Локо
Мерси за комплиментите на всички фенове. Успех и на вашите отбори.
Само да кажа на последното момче, че наистина вчера играта ни не беше от най-добрите, но затова си има причина, а тя е в многото нови футболисти които дойдоха преди началото на първенството и несработеноста межу тях. Надявам се, че с течение на времето, ще заиграем вече доста по-красиво и резултатно. Но щом вчера със не много добра игра побеждаваме, значи може да сме доволни. Да ти отговоря и за Йошката-той претърпя контузия в подготвителния период и все още се възтановява от нея.Специално на мен замесника му Кавдански не е по-лош.
Чакаме Литекс в събота на Лаута, да видим дали заслужаваме челното класиране на което сме в момента.
Само да кажа на последното момче, че наистина вчера играта ни не беше от най-добрите, но затова си има причина, а тя е в многото нови футболисти които дойдоха преди началото на първенството и несработеноста межу тях. Надявам се, че с течение на времето, ще заиграем вече доста по-красиво и резултатно. Но щом вчера със не много добра игра побеждаваме, значи може да сме доволни. Да ти отговоря и за Йошката-той претърпя контузия в подготвителния период и все още се възтановява от нея.Специално на мен замесника му Кавдански не е по-лош.
Чакаме Литекс в събота на Лаута, да видим дали заслужаваме челното класиране на което сме в момента.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Не играхме добре но все пак спечелихме важни точки ,як съпорт през целия мач,адска жега и голям кеф преди, повреме и след .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи