Хора почва да ми писва яко от номерата му ! Просто нямам думи, какво иска>? Посрещат го като хората изпращат го като хората какво иска???...... Статията е на Дончо Донев от Марица такаче не ми се вярва да е лъжа !
http://www.sportabg.com/drugi/top/5088- ... vo-ot-loko
Скандал ! Даксон пробва бягство от Локо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Скандал ! Даксон пробва бягство от Локо
Офффф,тоя форум тука е излагация и половина!!!Всяка новина,всяка сричка,всеки слух,за всичко се пуска тема!Като някви КЛЮКАРКИ СТЕ!Просто като посещавам lpfc.net и посещавам форума на гонг за Локото имам чувството,че тука са най-тъпите ни и ограничени фенове!Съжалявам много за думите ама на мен ми ПИСНА!
В lpfc.net скоро виждал ли си нещо за трансфери ??? А и ако това според теб е смешно, един от най-добрите играчи да напуска не знам........
- Boksiorcheto
theprideofplovdiv написа:Офффф,тоя форум тука е излагация и половина!!!Всяка новина,всяка сричка,всеки слух,за всичко се пуска тема!Като някви КЛЮКАРКИ СТЕ!Просто като посещавам lpfc.net и посещавам форума на гонг за Локото имам чувството,че тука са най-тъпите ни и ограничени фенове!Съжалявам много за думите ама на мен ми ПИСНА!
Споко бе пич. Кво толкова е станало??? Просто си пускаме теми. Виж,че и в другите форуми е така. Незнам,ако не те кефи,не го чети,тва си е твой избор

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Boksiorcheto
Хора не се впрягайте толкова. Всеки може да си пуска каквото си иска. Ако модът прецени,че темата е излишна - ще я затвори
. Няма смисъл да злобеем един срещу друг,особено когато ни свързва ЕДНА РЕЛИГИЯ = ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ. Спокойна вечер
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Мисля,че отдавна сте му претръпнали на тоя... Добър футболист ама мангото си е манго...
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ей като някои бавно развиващи деца сте...чакате само някой да изсере едно лайно и почвате всички вкупом да го бъркате!За всеки нов футболист дошъл-напуснал се пуска нова тема, сега и за всеки слух ли ще пускате отделна тема?
Абе в този форум админи и модератори има ли...има ли все пак някакви правила тук?!
Има ли официално изявление от Узунов, Бонев или Коко?
Те журналята ни разпродадоха целия отбор, а Наско Узунов заяви, че няма дори и официално запитване за наши футболисти.Сами преценете, колко да вярвате на драскачите!
Кротнете се малко и спрете да се излагате.
Абе в този форум админи и модератори има ли...има ли все пак някакви правила тук?!
Има ли официално изявление от Узунов, Бонев или Коко?
Те журналята ни разпродадоха целия отбор, а Наско Узунов заяви, че няма дори и официално запитване за наши футболисти.Сами преценете, колко да вярвате на драскачите!
Кротнете се малко и спрете да се излагате.

- емо73канар
- Контакти:
Още с идването си Коко трябваше да го продаде ,неможе да върти целият отбор на пръста си.Колкото е полезен толкова и вреди.

- Plovdiv1926
- Контакти:
Журналистически измислици. Пълни.
В името на Пловдив от 1926г. насам!