Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 май 2010 14:27

Малко снимки от мача Славия - Локо Пловдив на феновете на отбора на град Пловдив.
Поредното доказателсво, че сме най-великите в България.
Приемаме поздравления от всеки....Добре дошли. :mrgreen:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И ЕДИН ЛИНК С ОЩЕ МНОГО СНИМКИ. :arrow: http://sportline.bg/gallery/46178/%D1%8 ... 4-09-05-10
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Славия - Локо СНИМКИ на феновете на град Пловдив

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 май 2010 14:41

Лелеееее, нямам думи, направо сте уникални! :shock: Аз такова шоу досега не бях виждал в България! :?
П.П. Не мога да разбера защо на всичките ви теми заглавията са "отбора на Пловдив", "феновете на град Пловдив" и така нататък. Ако наистина бяхте "отбора и феновете на Пловдив", това щеше да се знае, и нямаше да има нужда да се самоизтъквате във всяко заглавие! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 10 май 2010 14:49

Cesc Fabregas написа:Лелеееее, нямам думи, направо сте уникални! :shock: Аз такова шоу досега не бях виждал в България! :?
П.П. Не мога да разбера защо на всичките ви теми заглавията са "отбора на Пловдив", "феновете на град Пловдив" и така нататък. Ако наистина бяхте "отбора и феновете на Пловдив", това щеше да се знае, и нямаше да има нужда да се самоизтъквате във всяко заглавие! :roll:

Чакай сега ... ама и ти къде се буташ сега :) има комплекси за избиване ... :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Incroyant
Контакти:

Мнениеот Incroyant » 10 май 2010 14:51

Е пък щом толкова упорито се изписват "феновете от Пловдив" - значи има нещо гнило... ;) Щото всички знаят ,че отборът на Пловдив е БОТЕВ :!: :)

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 10 май 2010 14:51

Cesc Fabregas написа:Лелеееее, нямам думи, направо сте уникални! :shock: Аз такова шоу досега не бях виждал в България! :?

Мерси за поздрава, еми така си е, хем сме най-красиви, хем сме най-добри. :)

Такова шоу може да се види само на международните мачове на двата български гранда - Левски и ЦСКА. А в България само от нас. Благодаря пак за комплимента. ;)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 май 2010 14:52

AREA BIANCONERA написа:

Мерси за поздрава, еми така си е, хем сме най-красиви, хем сме най-добри. :)

Такова шоу може да се види само на международните мачове на двата български гранда - Левски и ЦСКА. А в България само от нас. Благодаря пак за комплимента. ;)

Май не схвана иронията :lol: :lol: :lol: РАдвам се все пак, че съм те зарадвал! :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 май 2010 14:54

Един град-един отбор написа:

Чакай сега ... ама и ти къде се буташ сега :) има комплекси за избиване ... :)

Точно по тая причина аз не обичам нашето навание "отбора на народа" :roll: Аз си обичам Левски, ти Ботев, но нито аз, нито ти сме тръгнали да разправяме че сме отбора на "еди-кое-си" ;)
Иначе аз не смятам, че Локомотив е отбора на Пловдив, нито че феновете им са "феновете на Пловдив"...от двата отбора определено предпочитам другия ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 май 2010 14:56

Общо взето нищо впечатляващо-2 димки,3 флага и обичайното "Коко завинаги един от нас" и "Коко ние сме с теб" Публиката на Левски и ЦСКА?Още дълги години ще и дишате прахта..

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 10 май 2010 14:57

Мисля,че най-малко жителите на кв."Столипиново" имат право да ползват клишето "феновете на Пловдив".

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 10 май 2010 15:01

Яката ра'ота :arrow: :arrow: :arrow: http://sportline.bg/gallery/46226/%D1%8 ... 4-09-05-10

А папагалите да гледат и да се учат от нас, да не злобетят, а да си гледат новия Ботев без брада. :mrgreen:
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”