ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Вашите прогнози и мнения за мача. Моряците се намират на незавидно място в таблицата на класирането,предвид потенцияла на отбора на Черно море. Това може да се каже и за черно-белите машини
! Все пак моята прогноза е 1-2 с голове на Дани Георгиев от моряците,а от Локомотив - Гара Дембеле и Даксон

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Боксъорът написа:Вашите прогнози и мнения за мача. Моряците се намират на незавидно място в таблицата на класирането,предвид потенцияла на отбора на Черно море. Това може да се каже и за черно-белите машини! Все пак моята прогноза е 1-2 с голове на Дани Георгиев от моряците,а от Локомотив - Гара Дембеле и Даксон
Няма да е зле.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- edmon_dantes
- Контакти:
Предполагам, че Локото ще победят. Показват добра игра от началото на полусезона.
Прогноза - 2:0 за Локомотив.
Прогноза - 2:0 за Локомотив.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Най малкото 5 гола ще вкарат Локото. Намират се във върхова форма.Ако така продължават твърдо са в турнирите!
lz1tmw написа:Най малкото 5 гола ще вкарат Локото. Намират се във върхова форма.Ако така продължават твърдо са в турнирите!
да,да,да 7-8 не искаш ли? И на мен би ми се искало такава победа,но нека бъдем обективни

Боксъорът написа:lz1tmw написа:Най малкото 5 гола ще вкарат Локото. Намират се във върхова форма.Ако така продължават твърдо са в турнирите!
да,да,да 7-8 не искаш ли? И на мен би ми се искало такава победа,но нека бъдем обективни.
Обективни ОК . Колко ще са 7 или 8. Доколкото имам инфо Черно море ще слагаг шамандури за полеви играчи.
- Levskar_90
lz1tmw написа:Боксъорът написа:lz1tmw написа:Най малкото 5 гола ще вкарат Локото. Намират се във върхова форма.Ако така продължават твърдо са в турнирите!
да,да,да 7-8 не искаш ли? И на мен би ми се искало такава победа,но нека бъдем обективни.
Обективни ОК . Колко ще са 7 или 8. Доколкото имам инфо Черно море ще слагаг шамандури за полеви играчи.
ти пи ли си лекарствата преди да седнеш на компютъра?

Както писах и във форума на Черно Море, смятам, че мачът ще е много труден и за двата отбора и може би ще победи отбора, който има повече шанс.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe