Вихрен ще обиграва млади "смърфове"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Вихрен ще обиграва млади "смърфове"

Мнениеот Boksior4eto » 31 дек 2009 16:18

Новият треньор на Локомотив (Пловдив) Наджи Шенсой обмисля възможността да прати част от младите играчи на "смърфовете" в бившия си тим Вихрен. Специалистът е заявил, че ще са му нужни опитни играчи, за да бъде изпълнена целта - оставане в "А" група. Всички подробности около селекцията на "черно-белите" обаче ще станат ясни след Нова година, когато Шенсой пристига в България за началото на зимната подготовка на тима.

това ще е много добре за нашите млади кадри. ще видим от кой ще стане и от кой,не ;). според вас дали това е добре? аз съм с положително мнение.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

puffer
Контакти:

Re: Вихрен ще обиграва млади "смърфове"

Мнениеот puffer » 31 дек 2009 16:48

Щом така са решили, значи е добре да отидат във Вихрен.Имат и хубава база,до колкото знам.
Християн Попов, Веселин Марчев и Данов,мисля,че ще са първите поели към Сандански
Вихрен са 3-ти,време име малко да се смъкнат надолу в класирането :lol:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 дек 2009 21:03

puffer написа:Щом така са решили, значи е добре да отидат във Вихрен.Имат и хубава база,до колкото знам.
Християн Попов, Веселин Марчев и Данов,мисля,че ще са първите поели към Сандански

А феновете в Сандански ще се съгласят ли отборът им да бъде "сателит" на Локо Пд?Как ще бъдат посрещнати играчите,при положение,че Динев ритна Вихрен,за да се "обясни в любов" на Локо Пд?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 31 дек 2009 21:13

А вие"богопомазаните"от Подуене,като сте свикнали винаги да създавате сателити що не си гледате във вашия двор? :twisted:

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 31 дек 2009 21:52

deepblue1963 написа:
puffer написа:Щом така са решили, значи е добре да отидат във Вихрен.Имат и хубава база,до колкото знам.

А феновете в Сандански ще се съгласят ли отборът им да бъде "сателит" на Локо Пд?Как ще бъдат посрещнати играчите,при положение,че Динев ритна Вихрен,за да се "обясни в любов" на Локо Пд?

:lol: Притеснявай се ,вие да не ни станите сателит.Както го е подкарал Батков....поредна година без пари и трансфери,..отбор гради :mrgreen: Не се ли усещаш ,как всяка изминала година, лека-полека потъвате.Че май и края, не му се вижда. :cry: .както казах, притеснявай се........ :lol:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 31 дек 2009 22:42

Нормално е това,те Вихрен от край време са си близки с Локо Пд. 8-)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 яну 2010 09:19

puffer написа:
deepblue1963 написа:

:lol: Притеснявай се ,вие да не ни станите сателит.Както го е подкарал Батков....поредна година без пари и трансфери,..отбор гради :mrgreen: Не се ли усещаш ,как всяка изминала година, лека-полека потъвате.Че май и края, не му се вижда. :cry: .както казах, притеснявай се........ :lol:

1.През изминалата година станахме шампиони(в случай,че си забравил).Я сега ми обясни:"...как всяка изминала година, лека-полека потъвате...",че нещо не схващам?
2.Вие за "мистър големи пари" ли се "оженихте"?Я ми припомни къде са Вихрен в момента,че не ги виждам на хоризонта?
3.Фенове на отбор с 13-33 9т. да ми говорят за "потъване" :? :? :?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 01 яну 2010 12:32

[/quote]
1.През изминалата година станахме шампиони(в случай,че си забравил).Я сега ми обясни:"...как всяка изминала година, лека-полека потъвате...",че нещо не схващам?
2.Вие за "мистър големи пари" ли се "оженихте"?Я ми припомни къде са Вихрен в момента,че не ги виждам на хоризонта?
3.Фенове на отбор с 13-33 9т. да ми говорят за "потъване" :? :? :?[/quote]

станахте шампиони с купени мачове. не се главозамайвай. все сте си същите евроидиоти.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 яну 2010 14:11

Boksior4eto написа:

3.Фенове на отбор с 13-33 9т. да ми говорят за "потъване" :? :? :?[/quote]

станахте шампиони с купени мачове. не се главозамайвай. все сте си същите евроидиоти.[/quote]
Уж Батков нямал пари:
"Както го е подкарал Батков....поредна година без пари..."
пък купил мачове:
"...станахте шампиони с купени мачове..."
Я пак ми обясни,че не го разбрах.

Върни се в “Локо Пловдив”