това ще е много добре за нашите млади кадри. ще видим от кой ще стане и от кой,не

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
puffer написа:Щом така са решили, значи е добре да отидат във Вихрен.Имат и хубава база,до колкото знам.
Християн Попов, Веселин Марчев и Данов,мисля,че ще са първите поели към Сандански
Вихрен са 3-ти,време име малко да се смъкнат надолу в класирането
deepblue1963 написа:puffer написа:Щом така са решили, значи е добре да отидат във Вихрен.Имат и хубава база,до колкото знам.
Християн Попов, Веселин Марчев и Данов,мисля,че ще са първите поели към Сандански
А феновете в Сандански ще се съгласят ли отборът им да бъде "сателит" на Локо Пд?Как ще бъдат посрещнати играчите,при положение,че Динев ритна Вихрен,за да се "обясни в любов" на Локо Пд?
puffer написа:deepblue1963 написа:puffer написа:Щом така са решили, значи е добре да отидат във Вихрен.Имат и хубава база,до колкото знам.
А феновете в Сандански ще се съгласят ли отборът им да бъде "сателит" на Локо Пд?Как ще бъдат посрещнати играчите,при положение,че Динев ритна Вихрен,за да се "обясни в любов" на Локо Пд?
Притеснявай се ,вие да не ни станите сателит.Както го е подкарал Батков....поредна година без пари и трансфери,..отбор гради
Не се ли усещаш ,как всяка изминала година, лека-полека потъвате.Че май и края, не му се вижда.
.както казах, притеснявай се........
Boksior4eto написа:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта