Фракцията Наполетани отново се обърна към президента Галя Топалова
http://lportala.net/news/1658.html
Г-жо Топалова,
когато една фракция излезе със становище по въпроса,въпрос на време е, и останалите фракции да се включат,досега аз не помня нашите фракции да са били с различно мнение една от друга.
Аз като обикновен фен близо до отбора Ви гарантирам,че най-лошото нещо,което може да ви се случи на Лаута е това да имате проблем с крайните и по-импулсивни фенове,проблемите с финансовата криза бледнеят пред този назряващ проблем.Ниските страсти вече свършиха,идват големите страсти.Знам,че четете форума,затова ви призовавам да ми повярвате,че нещата няма да свършат дотук,с криене и не даване на интервюта или с печелене на време няма да се спасите от нас хората милеещи за този клуб,ние рано или късно ще ви поискаме сметка за свършената работа.
Феновете на Локомотив приемат слабите резултати/игра на ниво В група,например/,но агонията не/печеленето на време и тоталното безпаричие/.
Г-жо Топалова,дори да няма купувач го кажете това и предложете как мислите да я караме занапред.
Агонията убива и винаги първа жертва е най-главния,т.е. ВИЕ.
Трябва да разберете,че с всеки изминат ден въжето около вашия врат се стяга.
До Галя Топалова !!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: До Галя Топалова !!!

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- Alternative
- Контакти:
пуфер-Галка разпродава добрите ви играчи.Нямаше ли ултиматум да не се продава никой?Днес четох,че Галето обмисляла оферта на двама кандидати 

- child in time
- Контакти:
Alternative написа:пуфер-Галка разпродава добрите ви играчи.Нямаше ли ултиматум да не се продава никой?Днес четох,че Галето обмисляла оферта на двама кандидати
Ако ще и 15 да са само да се раскара тая Т П от Локо! Но ми се струва че от Феста ще се откажат тя наистина искаше замразяване на вс трансфери! Предполагам че пак сме в изходна позиция!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Alternative написа:пуфер-Галка разпродава добрите ви играчи.Нямаше ли ултиматум да не се продава никой?Днес четох,че Галето обмисляла оферта на двама кандидати
Следващия сезон 2010-11 няма да има пловдивски отбор в ''А'' група

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- child in time
- Контакти:
puffer написа:Alternative написа:пуфер-Галка разпродава добрите ви играчи.Нямаше ли ултиматум да не се продава никой?Днес четох,че Галето обмисляла оферта на двама кандидати
Колкото и да ни е мъчно това са перспективите ! Срам за БГ футбола!

За Ботев е ясно ,че всичко е цирк.......почвам да вярвам ,че Галето се учи от бат Митко
Мамата си е ебАло

- child in time
- Контакти:
puffer написа:За Ботев е ясно ,че всичко е цирк.......почвам да вярвам ,че Галето се учи от бат МиткоМамата си е ебАло
![]()
Абе вижда се светлина в края на тунела! Изненада! От идващия експрес е...

child in time написа:puffer написа:Alternative написа:пуфер-Галка разпродава добрите ви играчи.Нямаше ли ултиматум да не се продава никой?Днес четох,че Галето обмисляла оферта на двама кандидати
Колкото и да ни е мъчно това са перспективите ! Срам за БГ футбола!![]()
![]()
![]()
ако АПФГ се лиши от двата големи отбора от пловдив,то тогава А група ще стане по-слаба.доколкото се забелязва в последните години само локо и ботев могат да спънат левски или цска по пътя към титлата(имам предвид мачовете в пловдив).мачовете между софия и пловдив винаги са били интересни.дано и локо и ботев се оправят.същото се надявам да стане и с нас.БАТКОВ ВЪН