Бандити обраха побойник от Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Бандити обраха побойник от Локо Пд

Мнениеот tarikat » 13 ное 2009 15:01

Здрав тараш преживя квартирата на футболиста на Локомотив (Пд) Мартин Сечков. Неизвестни бандити разбили и ограбили жилището на играча, научи news4000.bg. Екшънът се разразил снощи, докато Сечков не бил в дома си в Съдийския квартал в Пловдив.

Футболистът гостувал на свои приятели. След като се прибрал в квартирата си, установил, че вратата е разбита и цялото жилище е разхвърляно. Шкафовете зеели с отворени врати. "Прибрана е известна сума пари. Липсва и часовникът ми", оплака се Сечков. Той призна за грабежа, но отказа да назове точната сума, с която се е разделил, както и размерът на щетите след удара на крадците.

Полицията е извършила оглед на взломеното жилище на играча. Мартин хукна днес сутринта да пуска жалба в управлението на "Петко Д. Петков". Това не е първия сблъсък на защитника от Кюстендил с пловдивските апаши. В края на лятото бандюги разбиха и отарашиха Пунто-то на футболиста.

Каръкът преследва Сечков напоследък. Наскоро футболистът участва в боя след дербито с Ботев и бе наказан от БФС да почива в 4 мача.

Източник : news4000.bg

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Бандити обраха побойник от Локо Пд

Мнениеот Ki Cho » 13 ное 2009 16:22

Ясно е, че това е супер тъпа постъпка и мисля, че не си струва да се коментира. Аз на нещо друго искам да обърна внимание. С каква игра Дани Кики заслужи такова БМВ ? Не става въпрос, че съм Ботевист, а въпросният футбалер имаше разни идеи в главата малко след дербито. Същото, че и повече ще питам ония сини мискини, дето получавали по 8770 лева месечно. :shock:
Вярно, че най-вероятно е жълто-черни фенове да са надупчили гумите на Кики, но заради играта му по време на дербито, мисля заслужава и някой берно-бял да му ги надупчи.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 13 ное 2009 16:25

Аз лично невярвам да са наши фенове както и с колата на Кики.
п.п. Това е лично мое мнение и неангажирам никой с него. :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 13 ное 2009 16:26

То въпросното БМВ остана без гуми днес :) :) :)
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 13 ное 2009 17:49

СОТ!Знам,че има хора,които знаят за какво става въпрос. ;)

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 13 ное 2009 18:20

Когато се правеше на побойник да си мислил, а сега съжаляваш нали.Късно е да се каеш синко, да си мислил по-рано.Има две много мъдри поговорки "да бе мирно седяло, не би чудо видяло" и "каквото си надробиш, такова ще сърбаш" ......забиха ли му го сега.Съжалявам, ако се струвам на някои хора краен, но мисля, че всичките тези простотии, които се случват сега нямаше да станат, ако "господата" не се правиха на "мъже".
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 13 ное 2009 19:46

Masaba написа:СОТ!Знам,че има хора,които знаят за какво става въпрос. ;)

Естествено,че знаят.Простотиите продължават.Лошото е,че сега Лилчо и оня ,сотаджията, ще имат проблеми с колите :idea:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 13 ное 2009 20:08

А някой видял ли е изобщо нарязаните гуми на кики :shock: :shock: :shock:

Кокошков преди малко по Канал 3 потвърди, че тази нощ са обрали апартамента на сечков. Спомена също, че преди няколко дни кики имал проблеми с две от гумите на колата си.
Почти съм сигурен, че историята със спуканите гуми на кики е посатановка, само и само жълтите да са виновни (справка-жълтите са убили клошара и жълтури атакуваха сечков и кики).
Не му прави чест на Грозлeков да пише подобни провокативни статии. За целта хората отдавна са измислили следствието и прокуртурата. Всичко ще се изясни.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 ное 2009 20:14

Invader написа:А някой видял ли е изобщо нарязаните гуми на кики :shock: :shock: :shock:

Кокошков преди малко по Канал 3 потвърди, че тази нощ са обрали апартамента на сечков. Спомена също, че преди няколко дни кики имал проблеми с две от гумите на колата си.
Почти съм сигурен, че историята със спуканите гуми на кики е посатановка, само и само жълтите да са виновни (справка-жълтите са убили клошара и жълтури атакуваха сечков и кики).
Не му прави чест на Грозлeков да пише подобни провокативни статии. За целта хората отдавна са измислили следствието и прокуртурата. Всичко ще се изясни.

Колкото по-бързо се изясни,толкова по-добре.Никой няма полза от подобни простотии.Това,че и прокуратурата и следствието са много,ама много "измислени" е друга тема.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”