Ще позволи ли перуката, да накажат папагалите?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ще позволи ли перуката, да накажат папагалите?
Няма какво да се лъжем, докато перуката е шеф на БФС, папагалите никой за нищо няма да ги барне. Затова предполагам, че само ние ще го отнесем. Нищо че организацията на мача беше на селско ниво. Как иначе да си обясним атаките на фенове на папагалите срещу наши футболисти на футболния терен? Дали онова 200 килограмово прасе или пък негъра са някакви длъжностни лица или служители в клуба? Не вярвам. Какво правят на терена? Само един папагал знае. Перуката обаче яде "бял хляб" по времето на онези мафиоти "брокерите" и оттогава аграрите са му слабост. Как иначе да си обясним факта, че въпреки всички дългове и неуредици, папагалите са още в А група? Лошо няма. Супер удобни сме за наказания и "назидание" за БФС. Особенно с тая кур)ва Галето, дето не знае къде се намира. Наказаха само наши фенове след Сандански, то бяха речи, то бяха моралисти. Чорбари и говеда разбиха преди 2 седмици 6 рейса,..... изведнъж изчезнаха всички президенти и загрижени за обществения ред персони, Дучета и майки с деца!!!! Няма ги! Нищо не е станало. А ние лежим по затворите. Онзи ден всички арестувани бяха наши фенове!?!?!? Ама защо ли се учудвам, всички пловдивски фуражки са "фиенове" на АФДто. Та в този ред на мисли, очаквам наказание само за нас. Добре че не бяхме домакини, тогава най-малко В група ни чакаше. Та драги ми господа от разните му комисии в БФС, надявам се, да си наврете двойния аршин в гъ_за.
Re: Ще позволи ли перуката, да накажат папагалите?
За реда на стадиона отговаря полицията, а не клуба.
В крайна сметка решенията ми се виждат справедливи.
Кой е перуката, кои са папагалите - тези хора или отбори, или фенове имена нямат ли си бре, пфффф............

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
silverbg написа:За реда на стадиона отговаря полицията, а не клуба.
А какво ще кажеш,за вашия футболист,който се включи в мелето? Окей,Киро и Дани Кики са наказани.Лилчо - за четири мача..

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:silverbg написа:За реда на стадиона отговаря полицията, а не клуба.
А какво ще кажеш,за вашия футболист,който се включи в мелето? Окей,Киро и Дани Кики са наказани.Лилчо - за четири мача...Лилчо какъв играе при вас ? Знам,че се води треньор на вратарите,но с него и без него - все тая.Отделно,че и вие не го обичахте много.
Ами наказани са и двамата по 4 мача. Лилчо май още се води футболист.
За стариа......Ей, идиот. От кумова срама поне млъкни бе. Знам , че много те боли, но тогава ходи на лекар, а недей да показваш болеста си тук , която се нарича комплекс. Всичко започна от вас педали, от дани и акалски , сами си го признаха, записът го показва . Какво ровиш повече. Ето излязоха наказанията. Радвай се , че и двата отбора се отърваха леко и да не се повтаря. За това знаме война можеше да стане бе човек, ти нормален ли си въобще,така че се радвай че само един фен шутира дани.
-
- Контакти:
Сега излезнаха наказанията!Равни са и за двата отбора!Въпроса е,че дебелия италианец Салерно никаква длъжност няма в клуба,нито онзи,който ритна Дани Кики.Все едно лицето Х да дойде да иска да купи нашия отбор и на дербито като най-големия пич да слезне на терена да си развява знаме...Безумие е това!Ако трябва да съм честен за това,което се случи двата отбори трябва да бъдат наказани по 10 мача или да бъдат изхвърлени от групата.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Вашият форум е пълен с обидни определения за нас,така че не виждам какво толкова се засягате./казвам го на ботевистите/
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
venconi написа:За стариа......Ей, идиот. От кумова срама поне млъкни бе. Знам , че много те боли, но тогава ходи на лекар, а недей да показваш болеста си тук , която се нарича комплекс. Всичко започна от вас педали, от дани и акалски , сами си го признаха, записът го показва . Какво ровиш повече. Ето излязоха наказанията. Радвай се , че и двата отбора се отърваха леко и да не се повтаря. За това знаме война можеше да стане бе човек, ти нормален ли си въобще,така че се радвай че само един фен шутира дани.
Стига с това знаме, каква война, какви 5 лева? Камбура ви заби преди няколко години пак едно знаме, и? Война имаше ли? НЕ. Стига сте говорили глупости, никой не ви вярва вече.
-
- Контакти:
venconi написа:За стариа......Ей, идиот. От кумова срама поне млъкни бе. Знам , че много те боли, но тогава ходи на лекар, а недей да показваш болеста си тук , която се нарича комплекс. Всичко започна от вас педали, от дани и акалски , сами си го признаха, записът го показва . Какво ровиш повече. Ето излязоха наказанията. Радвай се , че и двата отбора се отърваха леко и да не се повтаря. За това знаме война можеше да стане бе човек, ти нормален ли си въобще,така че се радвай че само един фен шутира дани.
Братле,ако Лилчо не беше скочил като нинджа с копито напред,можеше да се стигне само до сдърпване и остри реплики!Както виждаш Минчо Минче тръгна да разтървава играчи на Локомотив и в това време Лилчо и Витанов скочиха на бой!