Ще се влиза срещу вход от 3 лева, децата до 14 години влизат безплатно. Контролата щеше да се предава пряко по канал 3, но излъчването и пропада.
Всички мислим за нов собственик, но и в сегашното положение ще е повече от любопитно да се види отбора ни с Камбуров,Карагерен и Спас Делев в предни позиции- спокойно може да покажат омагьосващи неща и да се откъснем поне за малко от мислите за бъдещето.
Има и няколко нови момчета на проби и ще се решава за тях след мача, в зависимост от показаното на терена.
Локомотив Пловдив- Литекс ДНЕС от 17:00 на Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив- Литекс ДНЕС от 17:00 на Лаута
Супер, че е в удобно време. От кога ми се ходи на мач.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Задължително съм там! Удобно време за посещение на футболен мач, пък и съперника е интересен нищо, че в тази фаза на подготовката едва ли могат да се правят някакви заключения!? ..........Пък и сме позажадняли за мачове!
-
- Контакти:
ВСИЧКИ НА ЛАУТА!!!
- Долно уйно
- Контакти:
mark1926 написа:Ще се влиза срещу вход от 3 лева, децата до 14 години влизат безплатно. Контролата щеше да се предава пряко по канал 3, но излъчването и пропада.
Излъчването е пропаднало, тъй като от ръководството на Локомотив са поискали Канал 3 да си платят за да предават контролата, в което няма нищо лошо, безплатен обяд няма.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Страхотна игра и добър резултат.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
3:0...Дотук много добре. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Браво на момчетата, зарадваха всички които бяха на стадиона.
3:0 срещщу Литекс, макар и в контрола, си е престижен резултат от всякъде.
3:0 срещщу Литекс, макар и в контрола, си е престижен резултат от всякъде.

Чета разните статийки в разните сайтове.........
, но истината е, че днес Локомотив Пловдив показа изненадващо за всички ни, прекрасна игра
Локото игра с много комбинации по целия терен, много точни и дълги пасове, много скорост по фланговете и прекрасни пробиви на Делев и Карагерен! Реалния резултат беше поне с още 2-3 гола в полза на черно-белите, но все пак е контрола и имаше леко подценяване в някои ситуации!
Отбора ни явно е много добре трениран и най-вече трениран по доста ефективен начин, защото футбола от в отбора на пловдивчани беше в изобилие
Аз лично не помня такова лице на отбора ни от много години насам!
Възхитен съм от показаното днес, а така мисля, че беше и за всички присъстващи на стадиона
САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ОТБОРА НА ПЛОВДИВЧАНИ!

Локото игра с много комбинации по целия терен, много точни и дълги пасове, много скорост по фланговете и прекрасни пробиви на Делев и Карагерен! Реалния резултат беше поне с още 2-3 гола в полза на черно-белите, но все пак е контрола и имаше леко подценяване в някои ситуации!
Отбора ни явно е много добре трениран и най-вече трениран по доста ефективен начин, защото футбола от в отбора на пловдивчани беше в изобилие

Възхитен съм от показаното днес, а така мисля, че беше и за всички присъстващи на стадиона

САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ОТБОРА НА ПЛОВДИВЧАНИ!