Иван Маринов - Масларя е новият треньор на Свиленград 1921. Маринов е работил като треньор в елитния Локо 1926 (Пд), където стана шампион и спечели Суперкупа на България, а с Литекс извоюва Купата на страната.
Под негово ръководство са били и втородивизионните Спартак (Пл) и Брестник. Към състава от Югоизточната "В" група имаше и друга кандидатура от Митко Добрев, който допреди година бе наставник на Димитровград 1947, но клубното ръководство на "жълто-зелените" е предпочело кюстендилския спец. Негов помощник ще бъде доскорошният играещ треньор Анастас Попов. Свиленград се раздели с Пейо Батинов и Петър Димитров, а 4-5 нови попълнения се очакват да пристигнат на ''Колодрума'' на 1 юли на старта на подготовката на отбора.
Ще гоним челно място в първенството. Този сезон ще се опитаме да направим нещо по-значимо. Цяла година обигравахме младите момчета от клуба и вече е време да ги видим в по-добрата им светлина. Смятам, че в лицето на опитен специалист, какъвто е Иван Маринов, ще намерим верния път. Това сподели президентът на Свиленград 1921 Иван Пехливанов.
Легенда на Локомотив поема Свиленград 1921
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Легенда на Локомотив поема Свиленград 1921
При условие, че Созопол, Мастер и Верея са в Б група, Свиленград може да подобри постижението си от миналия сезон - 10 място. За нещо повече ще трябва да се преборят с пловдивските отбори(Спартак, Марица и Евроколеж), Родопа См, Асеновец, Несебър и Гигант Съединение.
noi написа:При условие, че Созопол, Мастер и Верея са в Б група, Свиленград може да подобри постижението си от миналия сезон - 10 място. За нещо повече ще трябва да се преборят с пловдивските отбори(Спартак, Марица и Евроколеж), Родопа См, Асеновец, Несебър и Гигант Съединение.
Родопа няма да участват. Несебър, Асеновец и Спартак са на по-високо ниво от Свиленград и мисля, че няма да успеят да ги подминат. Маричката според мен ще крета

Corwin написа:noi написа:При условие, че Созопол, Мастер и Верея са в Б група, Свиленград може да подобри постижението си от миналия сезон - 10 място. За нещо повече ще трябва да се преборят с пловдивските отбори(Спартак, Марица и Евроколеж), Родопа См, Асеновец, Несебър и Гигант Съединение.
Родопа няма да участват. Несебър, Асеновец и Спартак са на по-високо ниво от Свиленград и мисля, че няма да успеят да ги подминат. Маричката според мен ще крета
След Странджа Средец и Родопа ли се отказва от участие във ЮИ В група?!
noi написа:Corwin написа:noi написа:При условие, че Созопол, Мастер и Верея са в Б група, Свиленград може да подобри постижението си от миналия сезон - 10 място. За нещо повече ще трябва да се преборят с пловдивските отбори(Спартак, Марица и Евроколеж), Родопа См, Асеновец, Несебър и Гигант Съединение.
След Странджа Средец и Родопа ли се отказва от участие във ЮИ В група?!
Да, там изобщо никакви пари няма, уж спонсори им били гарантирали помощ, ако влязат във В, но са се отказали. Те и да бяха влезли, щяха да се борят да не изпаднат.
Corwin написа:Да, там изобщо никакви пари няма, уж спонсори им били гарантирали помощ, ако влязат във В, но са се отказали. Те и да бяха влезли, щяха да се борят да не изпаднат.
След като Поморие ще замести Странджа - на мястото на Родопа кой ще участва?
noi написа:Corwin написа:Да, там изобщо никакви пари няма, уж спонсори им били гарантирали помощ, ако влязат във В, но са се отказали. Те и да бяха влезли, щяха да се борят да не изпаднат.
Там няма първенство, така че принципът не може да е такъв. Аз подозирам, че групата ще остане с 16 отбора.
На кой Локомотив на Коко или на феновете ?
Corwin написа:noi написа:Corwin написа:Да, там изобщо никакви пари няма, уж спонсори им били гарантирали помощ, ако влязат във В, но са се отказали. Те и да бяха влезли, щяха да се борят да не изпаднат.
Там няма първенство, така че принципът не може да е такъв. Аз подозирам, че групата ще остане с 16 отбора.
Освен Родопа, кой друг отбор мислиш, че ще се откаже? Защото е възможно вместо Родопа във В група да бъде поканен отбора на Бенковски Симеоновград или някой от другите отбори, загубили баражите - Елхово и Левски Крумовград.
noi написа:Corwin написа:noi написа:Corwin написа:Да, там изобщо никакви пари няма, уж спонсори им били гарантирали помощ, ако влязат във В, но са се отказали. Те и да бяха влезли, щяха да се борят да не изпаднат.
Освен Родопа, кой друг отбор мислиш, че ще се откаже? Защото е възможно вместо Родопа във В група да бъде поканен отбора на Бенковски Симеоновград или някой от другите отбори, загубили баражите - Елхово и Левски Крумовград.
Нафтата нали казаха, че няма да поддържат мъжки отбор? Това прави точно 16 отбора - http://bgsupporters.net/viewtopic.php?f ... 5&start=25