Станков може и да остане на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

deladog

Станков може и да остане на Лаута

Мнениеот deladog » 30 апр 2014 16:15

След оптимистичните изявления на Коко за бъдещото си спонсорство още една значима личност на Лаута дава заявка за следващия шампионат:

"Мога и да остана в Локомотив (Пд). Харесва ми работата в този отбор, независимо че особено сега в края на сезона преминахме през много емоции между фенове, ръководство и треньори. По принцип съм се разбрал още в началото на сезона с Коко Динев, че ако се получи някаква интересна оферта от чужбина няма да ми се правят спънки. Както ви казах обаче, засега нямам намерение да ходя никъде. Поне докато не се открие наистина нещо което ми допада", допълни Станков.

http://www.sportonline.bg/news/138057/i ... j-i-rusiya

Явно положението не е чак толкова черно, колкото го изкарват трийсетината екстремисти на трибуните и петимата драскачи в този форум- емоциите отминават, Коко и Станков, готови за нови подвизи, остават!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Нов светъл лъч на Лаута - Станков може и да остане!

Мнениеот puf-paf » 30 апр 2014 16:23

deladog написа:След оптимистичните изявления на Коко за бъдещото си спонсорство още една значима личност на Лаута дава заявка за следващия шампионат:

"Мога и да остана в Локомотив (Пд). Харесва ми работата в този отбор, независимо че особено сега в края на сезона преминахме през много емоции между фенове, ръководство и треньори. По принцип съм се разбрал още в началото на сезона с Коко Динев, че ако се получи някаква интересна оферта от чужбина няма да ми се правят спънки. Както ви казах обаче, засега нямам намерение да ходя никъде. Поне докато не се открие наистина нещо което ми допада", допълни Станков.

Явно положението не е чак толкова черно, колкото го изкарват трийсетината екстремисти на трибуните и петимата драскачи в този форум- емоциите отминават, Коко и Станков, готови за нови подвизи, остават!

Палячо знаеш кога ще остане Станков,още нищо не си видял.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 30 апр 2014 16:24

Оооооо мъко Коматевска или по-точно Сопотска :oops:

Не бях предполагал , че 10г **** от Агент Христолов и Локомотив Пловдив биха довели да такива щети :oops:

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 30 апр 2014 16:26

Добре де, мразиш ни - ОК, комплексиран си - ОК, отбора ти е на финал за купата а ти все още се тормозиш с нас. Защо бе приятелю? :) Кажи поне колко на дълбоко е бръкнато в дупето ти.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Станков може и да остана на Лаута

Мнениеот Пловдив1926 » 30 апр 2014 16:30

Тия не обичат Ботев, те само мразят Локомотив. Това е есенцията на жълтурството - копиране и омраза повече от колкото създаване и любов.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

deladog

Мнениеот deladog » 30 апр 2014 16:38

Пловдив1926 написа:Тия не обичат Ботев, те само мразят Локомотив. Това е есенцията на жълтурството - копиране и омраза повече от колкото създаване и любов.

Човек не може да мрази малката си сестричка. Той може само да се безпокои да не попадне тя в лоша компания.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 апр 2014 16:52

deladog написа:
Пловдив1926 написа:Тия не обичат Ботев, те само мразят Локомотив. Това е есенцията на жълтурството - копиране и омраза повече от колкото създаване и любов.

Човек не може да мрази малката си сестричка. Той може само да се безпокои да не попадне тя в лоша компания.

По-скоро вие сте ни малката сестричка. Жалко че не сте попадали в добра компания, от шумкари та на башибозуци, като минахте през наркотрафиканти като Нинов и едри бизнесмени като Христолов :) Ние сме отбора на 4ти пловдивски район, а вие просто пришълци от селата, хубаво е да ви се напомня по-честичко, че типично на принципа "пази Боже сляпо да прогледа" устите ви са отворени до небето.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Vincenzo

Re: Станков може и да остане на Лаута

Мнениеот Vincenzo » 30 апр 2014 17:09

deladog написа:След оптимистичните изявления на Коко за бъдещото си спонсорство още една значима личност на Лаута дава заявка за следващия шампионат:

застреляй се бе
Изображение

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 30 апр 2014 17:28

Тия смешници финалисти, евротурнири, бази, стадиони и накрая ... 5 човека във Варна.
Ама то иначе кой ще виси по цял ден в темите за Локомотив ...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 30 апр 2014 17:29

5 човека жълти във Варна. Ние бойкотираме и имаме големи причини да не ходим на мачове, ама тия селяни(финалисти за купата) защо бойкотират ми е чудно? А комплексара седнал теми за нас да отваря... :roll:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”