Станков си призна: Не сме отбор от ранга на "Ботев"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

deladog

Станков си призна: Не сме отбор от ранга на "Ботев"

Мнениеот deladog » 09 апр 2014 10:43

В интервю, дадено в понеделник за националния всекидневник "Марица", Сашо Станков откровено заяви, цитирам: "Ние не сме отбор от ранга на "Лудогорец", "Литекс", "Ботев". Самият факт, че играем в първата седмица, е похвален".
По-нататък в интервюто треньорът показва увереност, че положението е розово: "Мисля, че бъдещето на "Локомотив" е добро.
Аз съм говорил с господин Динев, който ме увери, че всичко ще е наред. Той гледа с оптимизъм. Имам уверение на ръководството, може да има малко напрежение, но то е от колебливите игри. Нещата при нас ще се оправят."

Май в случая трябва да се доверим на доказания специалист, разкриващ неща от кухнята, които външни хора няма как да знаят.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Станков си призна: Не сме отбор от ранга на "Ботев"

Мнениеот Черният козел » 09 апр 2014 10:47

Да чака обаждане от Интерпол :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 09 апр 2014 12:00

Че, какъв ранг имат Ботев, че нещо не се сещам? Да не са станали шампиони или са влезли в Европа с трясък. Освен похарчените милиони за играчи и хубавата база нямат нищо друго. Дори напротив, защото все още си остават домакинския отбор, който извън Пловдив трепери срещу Нафтата и Локо София. Локомотив Пловдив няма такива средства, президента им се изпари, не са взимали заплати, но пак финишираха преди Канарчетата в основния сезон. Сега нещата за зле, но Станков няма право да говори подобни неща. Още, когато беше треньор на ЦСКА доказа, че е страхлив и мек. Явно си изпуска нервите и търси оправдание за бъдещите неуспехи на отбора. Клубът е в криза, но се видя срещу Лудогорец, че тя е изцяло финансова, а не спортна. Локо беше на няколко минути от победата срещу Ботев, затова треньора няма право да принизява собствения си отбор, а да величае конкуренцията. Смърфовете играят за чест и слава, защото не знаят, какво става с Коко Динев и клуба и това ги прави опастни. Играчите им са освободени от цели и се борят за себе си. За да покажат дух и да впечатлят евентуално новите си работодатели!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 09 апр 2014 12:03

В интервю, дадено в понеделник за националния всекидневник "Марица",
Откога стана национален...? :o

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 09 апр 2014 12:35

Преди да стъпи на "Лаута" Станков беше изключително умерен и интелигентен треньор. След това обаче, не знам какво се случи с него, защото във всяко интервю, независимо преди или след мач е, той се занимава с Ботев. Явно атмосферата на ст. "Локомотив" му е повлияла и този човек стана адски комплексиран на тема Ботев. Още по-лошото за него е, че все още не може да се докопа до победата срещу градския си съперник, което сигурно го побърква. Жалко за този треньор.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 апр 2014 13:39

Ранг и пари са различни неща и дори снощи се видя :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 09 апр 2014 13:51

stefani написа:Ранг и пари са различни неща и дори снощи се видя :lol:

Абсолютно нелепа аналогия...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 09 апр 2014 15:07

angelofdeath написа:Че, какъв ранг имат Ботев, че нещо не се сещам? Да не са станали шампиони или са влезли в Европа с трясък. Освен похарчените милиони за играчи и хубавата база нямат нищо друго. Дори напротив, защото все още си остават домакинския отбор, който извън Пловдив трепери срещу Нафтата и Локо София. Локомотив Пловдив няма такива средства, президента им се изпари, не са взимали заплати, но пак финишираха преди Канарчетата в основния сезон. Сега нещата за зле, но Станков няма право да говори подобни неща. Още, когато беше треньор на ЦСКА доказа, че е страхлив и мек. Явно си изпуска нервите и търси оправдание за бъдещите неуспехи на отбора. Клубът е в криза, но се видя срещу Лудогорец, че тя е изцяло финансова, а не спортна. Локо беше на няколко минути от победата срещу Ботев, затова треньора няма право да принизява собствения си отбор, а да величае конкуренцията. Смърфовете играят за чест и слава, защото не знаят, какво става с Коко Динев и клуба и това ги прави опастни. Играчите им са освободени от цели и се борят за себе си. За да покажат дух и да впечатлят евентуално новите си работодатели!

Точно в десетката :!:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 09 апр 2014 15:30

Добре де кой открадна парите от Газпром, че сега Станков да реве?

LiVeRpOoLa
Контакти:

Мнениеот LiVeRpOoLa » 09 апр 2014 15:56

мисля парите ги открадна палийски

Върни се в “Локо Пловдив”