Ботев-Локо ПД (дубъл) 0:7
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Ботев-Локо ПД (дубъл) 0:7
Още една победа,доста изразителна при това,браво на всички дето бяха на мача! 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Re: Ботев-Локо ПД (дубъл) 0:7
малеееееееееееееееее.тия канари съвсем си изпеяха песента...................
това вече е гавра с Ботев 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
plovdiv_chernobql написа:Още една победа,доста изразителна при това,браво на всички дето бяха на мача!
Имаше ли фенове на Ботев ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Догодина Ботев ще са по силни и ще излязат победители само ако СелЮЮ си ойде. Успех момчета!!!
plovdiv_chernobql написа:Още една победа,доста изразителна при това,браво на всички дето бяха на мача!
значи,Пловдив не е черно-бял по посещаемост на публика.имате превес в победите над нас...това е.всичко се връща,д.х-с няма да е вечен.

Ето затова не се радвах в събота. Хванеш ли жълтура - само бой. Ако те бяха на наше място, щяха да ни сложат 6-ца. А ние к,во, пожалихме ги.
-
- Контакти:
Днес са играли 14-15 годишни деца срещу 30-годишни професионални футболисти
e чак пък толкова. май повечето бяха 92, 91 и 89. само васко кочев и етов от по-познатите. от буферите караманов ми беше познат.
botevski написа:Колко трябва да си жалък ,за да се радваш на такава победа???Това още веднъж показва колко е голям Ботев.
е, айди кажими колко сте големи?след като 2 мача Локо меко казано ви се подиграха.а ,колко сте големи ,бе???????????
-
- Контакти:
botevski написа:този мач е поредното избиване на комплекси на циганите.Утре юношите старша възраст на Ботев имат четвъртфинален мач от купата на България срещу Берое в Стара Загора и понеже дубъла е само от тези момчета не е имало начин да играят.Днес са играли 14-15 годишни деца срещу 30-годишни професионални футболисти.
Нещо имаш комплекс от цигани

p.p.честито на момчетата ,и те доказаха ,че Пловдив е черно-бял!