Днес Локомотив ще изиграе още една престижна контрола.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

velito
Контакти:

Днес Локомотив ще изиграе още една престижна контрола.

Мнениеот velito » 03 фев 2014 13:23

След като игра срещу участниците в Лига Европа Динамо (Киев), Днипро, Стяуа (Букурещ) ,Видеотон и Латвийския Юрмала,днес в Марбея Локомотив
ще играе срещу Шведският Гьотеборг най-титулувания и известен скандинавски тим.Клубът е основан на 4 октомври 1904 г., и е спечелил 17 шампионски титли, 4 национални купи и 2 купи на УЕФА

Срещата започва точно в 19:00 ч. на едно от игрищата във футболния център в Марбея

Изображение
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Re: Днес Локомотив ще изиграе още една престижна контрола.

Мнениеот крАСАВци » 03 фев 2014 13:27

... докато не дойдат Любимец и Витоша и ни "разкрият" какви продажници имаме в отбора :lol:
Какви мачове само ни очакват пролетта.. и цирк Балкански би ни завидял.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 03 фев 2014 13:29

крАСАВци написа:... докато не дойдат Любимец и Витоша и ни "разкрият" какви продажници имаме в отбора :lol:

На мен на мача срещу Стяуа много ми харесаха ако играем така в първенството 100% ще се класираме в Европа (но не вярвам да играем така) :?

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 фев 2014 13:31

velito написа:
крАСАВци написа:... докато не дойдат Любимец и Витоша и ни "разкрият" какви продажници имаме в отбора :lol:

На мен на мача срещу Стяуа много ми харесаха ако играем така в първенството 100% ще се класираме в Европа (но не вярвам да играем така) :?

На кой не му харесаха срещу Стяуа? И преди имахме много силен отбор, но за жалост съставен от дупедавци. Тоя сезон завършваме 6 - 7 място... какви Европи бе братле, Динев не искаше да плати билетите до Холандия за мача с Витес...

За нас сезона свърши... кой както иска да го приема.

deladog

Мнениеот deladog » 03 фев 2014 13:39

крАСАВци написа:
velito написа:

На кой не му харесаха срещу Стяуа? И преди имахме много силен отбор, но за жалост съставен от дупедавци. Тоя сезон завършваме 6 - 7 място... какви Европи бе братле, Динев не искаше да плати билетите до Холандия за мача с Витес...

За някои може и да е свършил, но за Великия комбинатор (или Великия благодетел - зависи от гледната точка) истинските мачове тепърва предстоят.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 фев 2014 13:42

Какви мачове само ни очакват пролетта.. и цирк Балкански би ни завидял.

Поздравления за откровеността !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 03 фев 2014 13:45

Наистина това е поредната контрола срещу европейски гранд която ще изиграем в Марбея. ИФК Гьотеборг са си голямо име погледнато от всякъде. Да спечелиш 2 пъти Купата на УЕФА говори достатъчно. Дано играем добре и се представим достойно.
Последна промяна от drughi на 03 фев 2014 13:48, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 03 фев 2014 13:47

крАСАВци написа:
velito написа:

Аз не мога да го разбера тоя манталитет,та преди началото на сезона кой ви слагаше в сметките вас?А какво се случи след това - дълго време бяхте в челото и в крайна сметка завършихте в първата седмица.Все още има 3 мача преди първенството да се раздели на първа и втора седмица,а съм убеден,че всеки ще изпитва трудности на гостуванията на Лаута.Ами беройци какво да кажат,имат егати отбора,супер стадион,публиката публика,а ще играят с Гоцето,Локо София и тото отбора на Венци Баничаря?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 фев 2014 13:53

eelche написа:Аз не мога да го разбера тоя манталитет,та преди началото на сезона кой ви слагаше в сметките вас?А какво се случи след това - дълго време бяхте в челото и в крайна сметка завършихте в първата седмица.Все още има 3 мача преди първенството да се раздели на първа и втора седмица,а съм убеден,че всеки ще изпитва трудности на гостуванията на Лаута.Ами беройци какво да кажат,имат егати отбора,супер стадион,публиката публика,а ще играят с Гоцето,Локо София и тото отбора на Венци Баничаря?

Какво ми сравняваш Берое.. те за последните 4 години взеха две купи на България. Ето такъв финал като тоя с Левски ми се искаше да гледам и в Бургас.. ама не стана. За сметка на това се подиграха с хората, чакащи тоя миг 30 години.

И както казах - продажните мачове са ни най-малкия проблем в момента.

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 03 фев 2014 13:58

Иначе евала на Бранко какви контроли ни е организирал :)

Върни се в “Локо Пловдив”