Коко почва козирката до дни
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Коко почва козирката до дни
Според добре информирани вътрешни източници този път сбъднатият сън на повечето чалга певици у нас съвсем сериозно е решил да построи козирка на новия сектор на Лаута. За начало ще бъдат използвани свежи пари от трансфери, като се предвижда строителството да тръгне с много бързи темпове.
- plovdivram
- Контакти:
Re: Коко почва козирката до дни
deladog написа:Според добре информирани вътрешни източници този път сбъднатият сън на повечето чалга певици у нас съвсем сериозно е решил да построи козирка на новия сектор на Лаута. За начало ще бъдат използвани свежи пари от трансфери, като се предвижда строителството да тръгне с много бързи темпове.
Ако не знаех колко злобата е водеща при теб, 'що се отнася до нас... този път, в този случай даже щеше да си ми забавен!!!

- Виктор 1914
- Контакти:
Локо ПД колкото и да са бедни, осакатени и т.н. винаги са по-добре от Ботев Сопот!
Сопотските мишки в момента имат много пари и пак са зад Локо....
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
deladog написа:Според добре информирани вътрешни източници този път сбъднатият сън на повечето чалга певици у нас съвсем сериозно е решил да построи козирка на новия сектор на Лаута. За начало ще бъдат използвани свежи пари от трансфери, като се предвижда строителството да тръгне с много бързи темпове.
Ние за нас си знаем, че това няма как да стане.
Иначе ти гледам си се удавил вече в турска караибрахимовска сперма.

Виктор 1914 написа:Локо ПД колкото и да са бедни, осакатени и т.н. винаги са по-добре от Ботев Сопот!
Еййййй богу!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
7 е добро число на жълт...а у г....! 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
костенурк написа:Avanti_Ragazzi написа:7 е добро число на жълт...а у г....!
С голям кеф ще ви пое*еме за купата подуенска смрад
уплаши ме да знаеш, много важно!!!

ха-ха-ха!
Аз колко купи на Левски съм виждал, ти още 5 живота да живееш няма да видиш за твоя отбор!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
От терена трябваше да почнете! Зума нали се оправдаваше с липса на пари ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
stefani написа:От терена трябваше да почнете! Зума нали се оправдаваше с липса на пари ?
Нов терен - през лятото.А deladog ще пусне отделна тема и за терена...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
demy27 написа:Рибар хванал златната рибка.
Златната рибка: Моля ти се рибарю, пусни ме, ще ти изпълня едно желание.
Рибаят: Искам да живея вечно.
Златната рибка: Аз наистина съм вълшебна, но има някои неща, които не мога. Това е невъзможно. Поискай нещо друго.
Рибарят: Тогава, искам да живея докато Ботевъ станат шампиони.
Златната рибка: Ах ти, копеле коварно.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe