Феновете на Локомотив са на път да спрат трансфера на Аймен Белаид в Левски.
Желанието на футболиста е също да остане на Лаута
От Локомотив Пловдив заявиха за Дарик радио, че трансферът на Аймен Белаид в Левски е пред провал.
Собственикът на пловдивския тим Константин Динев е провел днес разговор с футболиста и му е предложил драстично увеличение на заплатата за да остане и продължи да играе за Локомотив.
Сега остава Аймен Белаид да избере къде ще продължи да играе, защото Левски и Локомотив се договориха за него, но играчът не се е договорил още със „синия” клуб.
Ако Белаид не избере да облече „синия” екип, то от Локомотив са категорични, че е добре дошъл отново на стадиона в парк Лаута.
Трансферът на Аймен Белаид в Левски пред провал
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Трансферът на Аймен Белаид в Левски пред провал
Айде да ни спестите тия тъпи теми. На колко места ще говорим за тоя мултимилионен трансфер и евтините партенки на дебелия?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Балкански Орел
- Контакти:
Значи няма да играе за Левски, щом от Локо ПД са казали че е пред провал.
[center]Levski & Lazio[/center]
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Ясно е че феновете на Локомотив повлияха много този трансфер да бъде спрян. А така също Аймен няма никакво желание да ходи другаде, защото в Пловдив се чувства много добре.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
снощи в сикретс хич не му беше до левски. с ндайе, гади още един тъмен и бая пеперуди. аз ги оставих в 5, а сигурно са чакали първия влак за софия , за да го изпратят...
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Графът написа:снощи в сикретс хич не му беше до левски. с ндайе, гади още един тъмен и бая пеперуди. аз ги оставих в 5, а сигурно са чакали първия влак за софия , за да го изпратят...
Точно в Сикретс видях Тодор Неделев нормално е имат пари хората забавляват се

velito написа:Графът написа:снощи в сикретс хич не му беше до левски. с ндайе, гади още един тъмен и бая пеперуди. аз ги оставих в 5, а сигурно са чакали първия влак за софия , за да го изпратят...
Сега верно ,че Тодор Неделев беше на 100 Кила а до колкото имам спомен Понеделник е Ретро парти в сикретс

velito написа:velito написа:Графът написа:снощи в сикретс хич не му беше до левски. с ндайе, гади още един тъмен и бая пеперуди. аз ги оставих в 5, а сигурно са чакали първия влак за софия , за да го изпратят...
Сега верно ,че Тодор Неделев беше на 100 Кила а до колкото имам спомен Понеделник е Ретро парти в сикретс
Как може да ходите в тоя бардак

отборът на Пловдив написа:Ясно е че феновете на Локомотив повлияха много този трансфер да бъде спрян. А така също Аймен няма никакво желание да ходи другаде, защото в Пловдив се чувства много добре.
изказал си много точно мнение,но ако ставаше въпрос за БГ-футболист.Повярвай ми човече тея чужденци ги боли фара за публика,традиции и бла бла.
Иначе вече съм сигурен че тоя няма да дойде при нас.Може би наистина си го обичате,нека тогава да си доиграе сезона с вас.
LEVSKI_FOREVER