Организаторите на юбилейния мач между шампионите на България от 2004-та година и настоящия тим на Локомотив ще дадат специална пресконференция утре (сряда) от 12.30 ч. на Лаута, стана ясно днес. На нея ще станат ясни редица подробности, свързани с пет-годишния юбилей от вдигането на първата черно-бяла шампионска титла. Засега е ясно, че пред камерите и фотоапаратите ще застанат председателят на фенклуба Костадин Славов, настоящия старши-треньор на мъжкия ни отбор Аян Садъков, един от водещите му футболисти Даксон да Силва, както и топ-реализатора на Локомотив за последните години Мартин Камбуров.
Празненствата в петък ще започнат от 18.00 ч. с начало на шоу-мача между Локомотив'04 и Локомотив'09. Засега е ясно, че единствените отсъстващи ще бъдат Бобан Янчевски, македонския национал Робърт Петров и участникът в поредото извадие на риалити-шоуто "Сървайвър" Светослав Бърканичков. В 20.00 ч. на откритото пространство пред стадиона ще започне тържествен-концерт, на който ще участват няколко рок-групи от Пловдив, които ще пеят песни за Локомотив. Именно там фенове и шампиони ще се завърнат към звездното минало с бири в ръце.
ТАМ СМЕ!!!
ШАМПИОНИТЕ С ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ УТРЕ!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
ШАМПИОНИТЕ С ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ УТРЕ!!!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- elito_1912
- Контакти:
Re: ШАМПИОНИТЕ С ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ УТРЕ!!!
Шампионите са левски ,ако незнаете,така че стига с тая тема, бяхте и никога няма да бъдете повече ,така че ходете си на лаута на 5-ти юни и се веселете и стига занимавайте хората във форума с ваще теми -1-2 са достатъчни ,ама вие се насрахте имате жълто на гащите вече.Явно никой не ви обръща внимание и вие по всякакъв начин искате да го привлечете ама виждате че не става 0не сте интересни на никого-ЗАПОМНЕТЕ ГО

Доколкото виждам раздела е Локо Пд, а ти мила кокошчице какво въртиш кълки тук? Бягай във вашия форум и търси Митко /Петела/
Извинявай ако съм те засегнал лично

Извинявай ако съм те засегнал лично
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
elito_1912 написа:Шампионите са левски ,ако незнаете,така че стига с тая тема, бяхте и никога няма да бъдете повече ,така че ходете си на лаута на 5-ти юни и се веселете и стига занимавайте хората във форума с ваще теми -1-2 са достатъчни ,ама вие се насрахте имате жълто на гащите вече.Явно никой не ви обръща внимание и вие по всякакъв начин искате да го привлечете ама виждате че не става 0не сте интересни на никого-ЗАПОМНЕТЕ ГО![]()
![]()
Щом не сме интересни на никого,ти какво правиш тук?

- elito_1912
- Контакти:
аз ли кво правя -ще ти кажа-далаче съм от мисълта че сте интересни ,просто няма нищо забавно по тв , а пък вие ме разсмивате от сърце
затова реших да се позабавлявам без пари
А на по -горния форумджия искам да кажа -никой от вас не може да ме засегне ,просто ме забавляват глупавите изказвания и темите ви
Пък ти иди потърси Галка и я покани на празненството,нали ще е нещо "грандиозно"без нея няма да е същото

А на по -горния форумджия искам да кажа -никой от вас не може да ме засегне ,просто ме забавляват глупавите изказвания и темите ви

- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
elito_1912 написа:аз ли кво правя -ще ти кажа-далаче съм от мисълта че сте интересни ,просто няма нищо забавно по тв , а пък вие ме разсмивате от сърце![]()
![]()
![]()
А на по -горния форумджия искам да кажа -никой от вас не може да ме засегне ,просто ме забавляват глупавите изказвания и темите виПък ти иди потърси Галка и я покани на празненството,нали ще е нещо "грандиозно"без нея няма да е същото
Недей гледа в другата кошничка ние Галка можем да я намерим винаги ама вашият Митко нещо ви се изплъзва а
elito_1912 написа:аз ли кво правя -ще ти кажа-далаче съм от мисълта че сте интересни ,просто няма нищо забавно по тв , а пък вие ме разсмивате от сърце![]()
![]()
![]()
А на по -горния форумджия искам да кажа -никой от вас не може да ме засегне ,просто ме забавляват глупавите изказвания и темите виПък ти иди потърси Галка и я покани на празненството,нали ще е нещо "грандиозно"без нея няма да е същото
Но ти не си разбрала... Галка ще е в центъра на празненството

Проблема е да намерим чичо Митко от Крумово с него купона е най-голям

ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
- LOKO_PD_FAN
- Контакти:
Тъпо му е на човека ,няма радост нито от отбора му нито от живота, затова ми се струва че ще дойде да се повесели с нас .
- elito_1912
- Контакти:
оо радости в живота имам доста,ама по -големи циркаджий от вса няма -как да не ви се посмее човек ,то направо грехота да пропусне забава на ваш гръб.Ако го намериш селския земи го покани за кавалер на Галка той ще се радва и паметник до този на Гошо Илиев мое да му издигнете ,нали много му се възхищавате