Изграждането на новата Трибуна Бесика на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Изграждането на новата Трибуна Бесика на Лаута

Мнениеот крАСАВци » 19 мар 2013 08:10

[center]НА ЛАУТА СЪБИРАТ ПОДПИСИ ЗА НОВАТА ТРИБУНА

Феновете на Локомотив ще подкрепят инициативата на Веселин Марешки в построяването на Бесика

Феновете на Локомотив се мобилизираха да подкрепят финансовия благодетел на клуба Веселин Марешки в намеренията му да изгради новата трибуна „Бесика” на стадион Локомотив. Самият той заяви пред обществеността в неделя, че е готов да остави трайна следа в клубната история чрез такава инвестиция в инфраструктурата на спортната база, при положение, че усети подкрепа и признателност от страна на „черно-бялата“ общественост.
Локомотивската общност може само да адмирира тази инициатива – защото реализирането на проекта „Бесика” би донесло полза не само на Локомотив, но и на Пловдив.
Ето защо от вчера на Лаута фенове от всички възрасти започнаха подписка, в която зад каузата да застанат всички съмишленици на идеята. Тя е инициирана от новата структура на фен-клуба, заедно с подкрепата на фен-групите на Локомотив.
Подписката е на разположение на всички фенове целодневно на входа на комплекс „Локомотив”, както и във фен-магазина на Лаута, като още в първите часове бе отчетена сериозна активност, въпреки липсата на гласност в обществото.
Организаторите призовават за единност между всички фенове на Локомотив и проявена активност в следващите дни.[/center]

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Re: На Лаута започна събирането на подписи за новата трибуна

Мнениеот отборът на Пловдив » 19 мар 2013 08:28

Нека модераторите следят изкъсо темата и ако има провокативни мнения да бъдат трити своевременно!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 19 мар 2013 08:54

Искам само да каже, че нищо не губите като отскочите до Лаута и се подпишете в подкрепа на изграждането на новата трибуна!
От тая работа можем само да СПЕЧЕЛИМ така че действайте.Със седене отстрани само, даване акъли по форумте и ц-кане с език не става.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 19 мар 2013 09:07

не се заяждам но как може да се подкрепи идеята за трибуната с подписи.мисълта ми е такава че колко трябва да са подписите за да усети марешки подкрепа.по добре е всеки който може да даде някой лев и да се събере някаква стартова сума която наистина ще е подкрепа.

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 19 мар 2013 09:10

Хубаво ще е, да се изгради трибуна. Тъпо е Марешки да иска да се нарича "Трибуна Марешки". Да направи стадион, пък тогава да има претенции. Не знам защо му вярвате толкова.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 19 мар 2013 09:19

mavri написа:не се заяждам но как може да се подкрепи идеята за трибуната с подписи.мисълта ми е такава че колко трябва да са подписите за да усети марешки подкрепа.по добре е всеки който може да даде някой лев и да се събере някаква стартова сума която наистина ще е подкрепа.

Събрахме 10 000 лева и идейния проект беше финансиран от феновете.

chepishev73 написа:Хубаво ще е, да се изгради трибуна. Тъпо е Марешки да иска да се нарича "Трибуна Марешки". Да направи стадион, пък тогава да има претенции. Не знам защо му вярвате толкова.

Марешки никъде не е казал, че трибуната трябва да бъде кръстена на негово име?!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 19 мар 2013 09:22

Abiati ходи си подкрепяй мустакатия Караибрахим и гласувай за неговите хора от Дпс.

Който има възможност нека отиде днес на Лаута ;)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 19 мар 2013 09:26

Само на мен ли ми се струва, че поставяте каруцата пред коня? Има толкова належащи проблеми за решаване. Трибуната е важна, но отбора е по-важен!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 19 мар 2013 09:31

Pupper_ написа:Само на мен ли ми се струва, че поставяте каруцата пред коня? Има толкова належащи проблеми за решаване. Трибуната е важна, но отбора е по-важен!

Какво му е на отбора?
Марешки най-вероятно си тръгва след края на сезона.Трибуната ще остане и за следващите поколения.Обещал е, че ще я направи...трябва да е сигурен че феновете подкрепят тая негова инициатива.

Чепишев, да името му ще стои на трибуната...на входа ще пише - дарител Веселин Марешки.Но трибуната няма да бъде кръстена на негово име !Има разлика!

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 19 мар 2013 09:33

Нещо ми подсказва , че Марешки няма да построи нищо , ще си измисли някакво оправдание . Даже и последните 2-3 заплати на футболистите няма да плати .

Върни се в “Локо Пловдив”