Мдаа, и ти си безсилен като пернатите колежки. Като опре ножа до кокала и или сменяш темата или пренебрегваш мнението. Досега съм ти задал няколко въпроса и на никой не си отговорил. Смятам да ги повторя:
1. Казваш титлата на локото била купена. Кажи ми от кого и за колко? Искам да купя една и на беласица и понеже знаеш кой и къде ги продава, казвай да купувам.
2. Ти на ударник ли си фен или на строител? За мен от 1951 година славия умря. Това най-нагледно си личи и на стадиона в овча купел (как добре звучи за такъв овчи отбор). Това не е заяждане, просто искам да отворя очите на така симпатичните ми фенове на славия. Тази славия не е онази славия или да цитирам един стар сериал: кукувиците не са това което са.
3. Ти ботев казваш ти били симпатични. Добре но кой имаш предвид: онзи който го обединиха с ЦСКА и вкараха на следващата година с указ в а група, тракия ли (която е обединение на 3! пловдивски отбора: ботев, спартак и академик) или новосъздадения през 1989 година ботев 1912?
Защо Славия Форевър неотговори?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Защо Славия Форевър неотговори?
Последна промяна от stenly на 17 фев 2009 09:14, променено общо 1 път.
Причина: Когато се опитваш да създаваш дискусия, поне НЕ ОБИЖДАЙ!
Причина: Когато се опитваш да създаваш дискусия, поне НЕ ОБИЖДАЙ!
- plamen etov
- Контакти:
Re: Защо Славия Форевър неотговори?
Ха ха ха то Славия форевър спи след тежкия дебат снощи,а и като гледам той май че е скрит привърженик на Локо Пд., щом синът му да е жив и здрав носи и се радва на шала на ЛОКОПД. по неговите думи снощиico1936 написа:Мдаа, и ти си безсилен като пернатите колежки. Като опре ножа до кокала и или сменяш темата или пренебрегваш мнението. Наблюдавам те от известно време моето момче, плосък си като тапет. Досега съм ти задал няколко въпроса и на никой не си отговорил. Смятам да ги повторя:
1. Казваш титлата на локото била купена. Кажи ми от кого и за колко? Искам да купя една и на беласица и понеже знаеш кой и къде ги продава, казвай да купувам.
2. Ти на ударник ли си фен или на строител? За мен от 1951 година славия умря. Това най-нагледно си личи и на стадиона в овча купел (как добре звучи за такъв овчи отбор). Това не е заяждане, просто искам да отворя очите на така симпатичните ми фенове на славия. Тази славия не е онази славия или да цитирам един стар сериал: кукувиците не са това което са.
3. Ти ботев казваш ти били симпатични. Добре но кой имаш предвид: онзи който го обединиха с ЦСКА и вкараха на следващата година с указ в а група, тракия ли (която е обединение на 3! пловдивски отбора: ботев, спартак и академик) или новосъздадения през 1989 година ботев 1912?

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
ico1936 написа:Мдаа, и ти си безсилен като пернатите колежки. Като опре ножа до кокала и или сменяш темата или пренебрегваш мнението. Досега съм ти задал няколко въпроса и на никой не си отговорил. Смятам да ги повторя:
1.Локомотив Пловдив няма титла, такава има Велбъжд Кюстендил, който през 2001 година мести седалището си в Пловдив на стадион Лаута и се преименува на Локомотив 1936.Титлата купува Георги Илиев, а Атанас Узунов е назначен за директор на клуба, който да "работи" със съдиите....това последното е казвано не веднъж от любимия ви Емил Наков!
2.Ти на Торпедо ли си фен, на Спортклуб, на Велбъжд ли, на Шумен ли, на Добруджа ли, ти на кой си фен?
3.Заради това, че намеси Ботев, затова тръгнах да ти отговарям.Ботев е ваден административно от А група заради ЦСКА, когато армейците не успяват да се класират за групата.Отборът на Ботев е пратен в Б група!Ботев е обединен с изпадащия от групата Спартак и с тредодивизионния Академик, Когато отборът ни е шампион!!!-това го запомни добре и помисли, кой е спечелил от обединението!!!Велбъжд се обединява с Локомотив, когато пловдивският отбор е затънал в Б група и не се и вижда начин,да се върне и изведнъж- чудо, хоп и Локомотив е в А група.....
Помисли добре върху фактите!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
terro написа:ico1936 написа:Мдаа, и ти си безсилен като пернатите колежки. Като опре ножа до кокала и или сменяш темата или пренебрегваш мнението. Досега съм ти задал няколко въпроса и на никой не си отговорил. Смятам да ги повторя:
1.Локомотив Пловдив няма титла, такава има Велбъжд Кюстендил, който през 2001 година мести седалището си в Пловдив на стадион Лаута и се преименува на Локомотив 1936.Титлата купува Георги Илиев, а Атанас Узунов е назначен за директор на клуба, който да "работи" със съдиите....това последното е казвано не веднъж от любимия ви Емил Наков!
2.Ти на Торпедо ли си фен, на Спортклуб, на Велбъжд ли, на Шумен ли, на Добруджа ли, ти на кой си фен?
3.Заради това, че намеси Ботев, затова тръгнах да ти отговарям.Ботев е ваден административно от А група заради ЦСКА, когато армейците не успяват да се класират за групата.Отборът на Ботев е пратен в Б група!Ботев е обединен с изпадащия от групата Спартак и с тредодивизионния Академик, Когато отборът ни е шампион!!!-това го запомни добре и помисли, кой е спечелил от обединението!!!Велбъжд се обединява с Локомотив, когато пловдивският отбор е затънал в Б група и не се и вижда начин,да се върне и изведнъж- чудо, хоп и Локомотив е в А група.....
Помисли добре върху фактите!
1. Значи 50000 кюстендилци са е празнували в Пловдив....
2. Ние всички сме за ЛОКО Пловдив.
3. Лъжливата птица пак се обади. Докога ще пишете историята както на вас ви оттърва мерзави лъжци? А защо трябваше марица да попълва на другата година групата, щом спартак са изпаднали? Обаче сега ще дойдат няколко малки папагала, ще повторят глупостта, която си написал, ще си повярват и няма да се учудя да си го напишете в историята сега(тя цялата ви история е скалъпена комунистическа лъжа, ама...). А и Локомотив беше на 4 място от 3 влизащи(на това затъване ли му се вика)? А върха на сладоледа е: Помисли добре върху фактите! Кои факти бе нагляр? Твоите измислени или ИСТИНАТА?
- child in time
- Контакти:
Славия Форевър ??? Какъв маитап , тоя ако има толкова статии колкото за Локото ще си сменя пола! Просто покраи онази Бяла смърт нищо не се слу4ва та си намира поприще за заяждане и гонене на вещици из форума! Славия - труп който от години е пералня за онази дебела свиня, трамплин за трансфер4ета на посредственни футболис4ета из ниските дивизии на Европа! Нищо ама нищо не могат да направят и това явно адски отчаива феновете им ( и тримата) и си пишат да се вижда 4е още дишат( на апаратно дишане)! Комата им е пълна съжаление само съжаление заслужават такива фенове! В на4алото му се нервих сега не , сега просто го съжалявам - няма нищо по страшно от съжалението!!!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- slavia_forever
- Контакти:
ico1936 написа:Мдаа, и ти си безсилен като пернатите колежки. Като опре ножа до кокала и или сменяш темата или пренебрегваш мнението. Досега съм ти задал няколко въпроса и на никой не си отговорил. Смятам да ги повторя:
1. В кой мой пост съм казал, че титлата на Локомотив Пловдив е купена?
2. Аз съм отговарял на този въпрос: Аз съм фен на Славия София.
Защо трябва да се допускат обидни квалификации, ПИТАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ?!
3. Казвал съм, че от Ботев и Локомотив Пловдив, по-симпатични са ми Ботев, а не че съм техен фен. Това как преекспонираш казаното, подобно на точка 1, е в стила не само на теб, но и на повечето тук.
Що се отнася до БЕЗСИЛИЕ, БЕЗСИЛИЕТО е повсеместно не при мен, а от феновете тук, например, по отношение на:
- Какви са шампионските традиции, на Локо Пд в годините?
- Кои Пловдиввски отбори, по колко време, са играли в "Б" група?
- По какво Локо Пловдив, превъзхожда (хайде да не е Славия), но например съгражданите си от Ботев?
- С игра ли влезе Локо Пд в "А" група, в годината, когато стана шампион?
- Защо трябва да бъде направена, паметна плоча на Георги Илиев?
Не знам дали може да се нарече, безсилие толкова високото внимание, на юзърите към мен, а не гледат отбора си.
За безсилие, може да се говори например, по отношение на:
1. Арменативните и речеви способности на феновете на Локо Пловдив, най малкото тук.
2. Граматичната несъстоятелност тук.
3. Пазенето на добрия тон и възпитаните и издържани реплики, на феновете на Локо Пловдив, най малкото тук.
4. Спазването на правилата, от феновете на Локо Пловдив, най малкото тук.
5. Санкциите, по отношение на феновете на Локомотив Пловдив, от модераторите на форума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- child in time
- Контакти:
Славия Форевър - без да се обиждаш но защо не се занимаваш със Славия??? Толкова ли сте цъфнали и вързали 4е се занимаваш с Локо ПД??? Не търпиш градивна критика което не ти прави чест! Погледни нещата така - Локо Пловдив е в една от най- трудните си години тежко е на всички , а ти наливаш още вода в мелницата на напрежението! Стига, гледаи си твоя отбор - Славия , никога не съм искал да те обиждам - не те познавам, но на фона на вси4ко да правиш теми във форума на Локомотив е меко казано безочливо!!! Бъди здрав ходи си на овчия и приемаи повече целулоза с храната - полезна е за преживните животни!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- sorcererals
- Контакти:
staria написа:1. Значи 50000 кюстендилци са е празнували в Пловдив....
3. Лъжливата птица пак се обади. Докога ще пишете историята както на вас ви оттърва мерзави лъжци? А защо трябваше марица да попълва на другата година групата, щом спартак са изпаднали? Обаче сега ще дойдат няколко малки папагала, ще повторят глупостта, която си написал, ще си повярват и няма да се учудя да си го напишете в историята сега(тя цялата ви история е скалъпена комунистическа лъжа, ама...). А и Локомотив беше на 4 място от 3 влизащи(на това затъване ли му се вика)? А върха на сладоледа е: Помисли добре върху фактите! Кои факти бе нагляр? Твоите измислени или ИСТИНАТА?
1. Старче, това че припознахте Велбъжд за Локомотив не е за биене в гърдите. Това е срам за вас, но нали ви купиха титла, какво ви пука.

2. Това ,че всички сте за Локо е така. Но кое Локо, онова отпреди жоро илиев или от преименувания Велбъжд?
3. А Локомотив имаше ли шанс за 3-то място? Или следващата година си оставаше в Б група?
П.С. Факт е решението на съда от 2001г. , което вие всячески се стремите да омаловажите.
sorcererals написа:staria написа:1. Значи 50000 кюстендилци са е празнували в Пловдив....
1. Старче, това че припознахте Велбъжд за Локомотив не е за биене в гърдите. Това е срам за вас, но нали ви купиха титла, какво ви пука.![]()
2. Това ,че всички сте за Локо е така. Но кое Локо, онова отпреди жоро илиев или от преименувания Велбъжд?
3. А Локомотив имаше ли панс за 3-то място? Или следващата година си оставаше в Б група?
П.С. Факт е решението на съда от 2110г. , което вие всячески се стремите да омаловажите.
1. Ти на времето припозна ли тракия? Не знам дали е срам за нас, но вие този път сте го отъпкали, не ние.
2. Няма разлика. И преди, и сега и по времето на Спортклуб, и по времето на Славия все сме едни.
3. Локомотив завърши на 4 място. И да приемем, че Жоро беше закрил Велбъжд, беше отбора, който щеше да попълни групата, така че както и да го въртите, все тая.
- plovdivram
- Контакти:
sorcererals
sorcererals,
вие кога ще си направите труда освен удобно пуснатите ви наготово и "случайно" намерени от "някоя" адвокатска кантора документи касаещи Локомотив Пловдив да прочетете поне малко и от българската футболна история бе майна?! Сигурен съм, че ако си направите това наистина мъничко усилие ще разберете колко смешно могат да звучат твърденията ви по отношение на това кой-кого припознавал, как и откъде бил влезнал в по-горното ниво и кой-как се уредил с титла!!! Разбирам, че имено непознаването на българската футболна реалност ви прави толкова сигурни и напористи в заклеймяването на Локо Пловдив, но това пък ви прави наистина още по-смешни в твърденията си, защото както казах и на Форевъра преди да сочите голя задника на съседа си се обърнете да видите дали и вашите гащи не са съдрани!!!
1. Старче, това че припознахте Велбъжд за Локомотив не е за биене в гърдите. Това е срам за вас, но нали ви купиха титла, какво ви пука.
3. А Локомотив имаше ли шанс за 3-то място? Или следващата година си оставаше в Б група?
П.С. Факт е решението на съда от 2001г. , което вие всячески се стремите да омаловажите.
sorcererals,
вие кога ще си направите труда освен удобно пуснатите ви наготово и "случайно" намерени от "някоя" адвокатска кантора документи касаещи Локомотив Пловдив да прочетете поне малко и от българската футболна история бе майна?! Сигурен съм, че ако си направите това наистина мъничко усилие ще разберете колко смешно могат да звучат твърденията ви по отношение на това кой-кого припознавал, как и откъде бил влезнал в по-горното ниво и кой-как се уредил с титла!!! Разбирам, че имено непознаването на българската футболна реалност ви прави толкова сигурни и напористи в заклеймяването на Локо Пловдив, но това пък ви прави наистина още по-смешни в твърденията си, защото както казах и на Форевъра преди да сочите голя задника на съседа си се обърнете да видите дали и вашите гащи не са съдрани!!!