Базил де Карвальо играч на 27-ми кръг(ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Базил де Карвальо играч на 27-ми кръг(ВИДЕО)

Мнениеот drughi » 10 май 2012 14:37

Изображение

Базил: Искам да играя в Лига Европа с Локомотив. Обичам този клуб

Героят за Локомотив Пловдив Базил дьо Карвальо в последния мач от първенството на "А" група срещу Левски (3:2) заяви, че обича "черно-белия" клуб и също така мечтае да играе в Лига Европа с пловдивчани. Това заяви самият нападател днес при награждаването му за играч на изминалия 27-и кръг.

"Надявам се най-вече с Локомотив да играем в Лига Европа. Много добре съм в Локомотив. Феновете ме обожават. Обичам този клуб", заяви при награждаването си Карвальо.

"Честно и откровено - още не знам какво ще правя следващата година. Сезонът още не е свършил - остават ни още три мача, плюс финала. Но в момента, в който свърши първенството, ще знам с абсолютно сигурност къде ще играя", заяви той.

"Малко е трудно за мен, съпругата ми не е тук, в България, дъщеря ми не е тук. В момента съпругата ми е бременна и чака второ дете. Искам да сам със семейството си", продължи нападателя.

"Имах контакти с френски и белгийски отбори. Но това, което е задължително, е да бъда със семейството си следващата година. До две седмици съпругата ми ще роди. За това мисля на първо време. Това, което е сигурно, другата година, където и да играя - Франция, Белгия, България, трябва да бъда със семейството си. Но предпочитам и бих желал да играя в един отбор, който участва или в Лига Европа, или в Шампионската лига", каза още той.

"Не съжалявам за Левски, всичко приключи там. Нямах късмет, когато подписах там. Всичко приключи. Не искам да си спомням, тогава бях контузен в рамото.цЧетири мача играх с Левски, четири гола им вкарах. Не знам дали друг футболист го е правил. За мен това е забележително. Всички знаете, че подписах с Левски, но след това нямах късмета да остана там. Но това е един отбор, срещу който ми върви много и винаги им вкарвам," допълни голмайсторът на Локо Пд.
ВИДЕО :arrow: http://www.novsport.com/video190079_1003.html
Изображение

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Re: Базил де Карвальо играч на 27-ми кръг(ВИДЕО)

Мнениеот kistendil » 10 май 2012 16:28

Базил е страхотен футболист и човек! Пожелавам му да е здрав и всичко да е ок в семейството му! Той заслужава щастие в годината, в която загуби майка си.
А купата.......тя ще му е бонус!
Завинаги едни от нас!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 май 2012 17:40

Базил ми е един от любимците.Това е един от най-добрите ни футболисти,има много добра техника,умее да пази топката.Умее да бележи и голове.Има си и "любим отбор",на който не пропуска да отбележи... ;) Между другото,черно-белите фенове също го избраха за №1 в мача срещу Левски Сф http://lpfc.net/news/2809.html
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 10 май 2012 21:13

Заслужена награда...Базил за пореден път развинти Левски!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”