Сбогом Драгане!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Сбогом Драгане!

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 окт 2011 23:48

Muscarin написа:Брейййй ама много сте сериозни бе? Що така? Много напрегнати? То пък човек да не се пошегува! И кво като се срещнете? Ще махне Канатларовски или Бранко ли? Или ще ви дава отчет за игричките си!

Е да де...ти щото не си сериозен и приемаш всичко на майтап :roll: Кво като се срещнем ли ? Ми нищо,ще си кажем някои неща "право ,куме в очи".Дотук съм присъствал на 4 срещи с Динев и винаги е имало резултат.Сега е време за поредната и се надявам,че пак ще има някаква промяна.Ама на теб тези неща ти се струват нереални и те разбирам.Някой ден,когато /ако/ ти и твоите съмишленици,се срещнете с Цветан,Делян или Ирен на по бира,ще разбереш за кво става въпрос :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 23 окт 2011 06:04

Аз съм с две ръце за това Канатларовски да остане... Като помощник на Радуканов, примерно. :mrgreen:
Ако наистина е верно, че ЦСКА са го освободили, няма какво да се чудим. Стига той да е съгласен, разбира се.

Jobs

Мнениеот Jobs » 23 окт 2011 10:04

Разочароващо решение което по принцип не е решено от логика:остават 5 мача за първенство и дай боже 2 за купата.С нов треньор може да се получи пълен хаос.Драган ще го гледаме още няколко седмици.
В Индия по пазарите има едни гнусни,крадливи и миризливи маймуни.Хората ги гонят,но те пак се връщат и се бутат.Тук забелязвам подобни "същества",само че корените им не са в джунглата,а в околните на Пловдив села.Там откъдето са им "легендите":Долни Воден,Маноле,Паничери,Първомай (то е град,ама карай),Житница,Белозем,Ракуски(раковски), т.н.Малко съм ходил извън Пловдив и затова и списъка ми е скромен.Гледайте си сдружението."Героят",който ви купуваше мачовете във В група се оказа,най- обикновен интригант и комисионер.Ние ще се оправим,някак си,както винаги.Ами вие?Пак ли ще ревете на... скута на Сокола?Откъде я черпите тази омраза към нас?

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 23 окт 2011 13:28

Супер, ще направим две три издънки до края едната срещу някой баберик за купата като миналата година ,Драгане вземи някой лев и към БЮРМ и на пролет с нов послушник за заплатка и същите артисти на терена ,плюс накой нов ютубски гибон.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 окт 2011 12:25

Модератор ЛокоПД написа:
Muscarin написа:Брейййй ама много сте сериозни бе? Що така? Много напрегнати? То пък човек да не се пошегува! И кво като се срещнете? Ще махне Канатларовски или Бранко ли? Или ще ви дава отчет за игричките си!

Е да де...ти щото не си сериозен и приемаш всичко на майтап :roll: Кво като се срещнем ли ? Ми нищо,ще си кажем някои неща "право ,куме в очи".Дотук съм присъствал на 4 срещи с Динев и винаги е имало резултат.Сега е време за поредната и се надявам,че пак ще има някаква промяна.Ама на теб тези неща ти се струват нереални и те разбирам.Някой ден,когато /ако/ ти и твоите съмишленици,се срещнете с Цветан,Делян или Ирен на по бира,ще разбереш за кво става въпрос :idea:

Ние срещата с президента и треньора си я направихме преди месец! Бяха им зададени всички въпроси които ни вълнуваха.Марин Бакалов е нашия президент, засега....

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2011 12:56

Muscarin написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Ние срещата с президента и треньора си я направихме преди месец! Бяха им зададени всички въпроси които ни вълнуваха.Марин Бакалов е нашия президент, засега....

Ти цветан василев си го виждал само на снимка перко. Тия ги разправяй на свиждане в затвора на гурутата, че антидрога ченгетата са вършали тия дни разбрахме :mrgreen: А ако визираш Долни воденския тоя е президент на катинар само хаха
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 окт 2011 22:24

Muscarin написа:

Ами Марин не е собственик,от него нищо не зависи,човечеца си гледа заплатката и мъчи да върти някакъв бизнес. Хубчев вече не е треньор.Доколкото съм говорил с мои познати канари,Бакалчето също е пътник...Не знам ,майна,с кой и за какво си говорите на тези срещи... :roll: В един Разград,примерно,феновете редовно се срещат с Домусчиев,дори той ги кани.В Литекс е същото.В Левски и ЦСКА е по-различно ;) При нас Коко в прав текст заявява "Готов съм за среща с феновете" пред Дарик,а в личен разговор ни е казвал "Винаги сте добре дошли" т.е. не се крие и не се дистанцира.А вашия собственик вече е популярен във футболния фолклор като Невидимия...Ако си говорим за срещи с треньори и фиктивни /почетни/ президенти,с Драган и Зума се виждам повече пъти,отколкото ми се иска /седмично/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 24 окт 2011 22:41

[offtopic]И защо заключихте темата "Краси Димитров"?!!
И поне да бяхте се погрижили да я заключите подобаващо, защото човек ако прочете написаното като извод от Jobs ще остане с доста погрешно впечатление от дискусията, която се водеше в края... И макар че тя по едно време наистина излезна от същността имаше много неща, над които ние като фенове трябва да се замислим... неща, които са важни за нас и от които да имаме представа от бъдещето, което ни чака и какво можем да направим за да го променим към по-хубаво... Заключването на темите не е решение на проблемите и споровете, които възникват между нас... запоменете го... Решението на проблемите е в уважението между нас, което напоследък нещо хич го няма!!![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 окт 2011 22:52

plovdivram написа:[offtopic]И защо заключихте темата "Краси Димитров"?!!
И поне да бяхте се погрижили да я заключите подобаващо, защото човек ако прочете написаното като извод от Jobs ще остане с доста погрешно впечатление от дискусията, която се водеше в края... И макар че тя по едно време наистина излезна от същността имаше много неща, над които ние като фенове трябва да се замислим... неща, които са важни за нас и от които да имаме представа от бъдещето, което ни чака и какво можем да направим за да го променим към по-хубаво... Заключването на темите не е решение на проблемите и споровете, които възникват между нас... запоменете го... Решението на проблемите е в уважението между нас, което напоследък нещо хич го няма!!![/offtopic]

[offtopic]Добре[/offtopic]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 25 окт 2011 12:10

Muscarin написа:

И какво има казахте: "Взимайте Вили, белким баща му ни вкара по втория начин в А група, защото с игра няма да ни бъде...", така ли?

Върни се в “Локо Пловдив”