ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО
Mного се изкефих на локомотивците, надявам се ако недай Боже загубим финала с ЦСКА, вие да сте 4-тия отбор 

Искам да питам ако завършим с равен брой точки с Локо СФ кой ше играе Лига Европа? Ние или те?Пловдив1926 написа:staria написа:Има нещо вярно, ама с малко късмет си представи, че отстраним един два залюхани отбора от Сан Марино и Албания и се натресем например на Тотнъм за влизане в групите... Обещавам ти поне 1 милион евро от този мач. А това си е една трибуна Бесика за 2500 човека... Замечтах се, ама защо не?
Мен не ми е кеф да играем евротурнири в София (заявили сме В. Левски вече). Не ми е кеф и да влезем в групите и да играем сто гостувания в София и в чужбина. Искам да играем в Пловдив, да има боища за билети и като дойдат Тотнъм 3 дена по-рано да има бели нощи и военно положение в града по баровете, да си направим нещата по трибуните, а не да сме гости и да се занимаваме с местни падари. Искам децата на Пловдив да гледат големия Локомотив, да гледат европейски мачове и да се запленят от черно-бялата магия.
Колкото за финансирането на стадиона - скоро чакай добри новини, и без евротурнири тая година ще "изгрее слънце" на наща улица. Бази - ДЮШ - Дългосрочна селекция, тези три неща водят до стабилно участие в евротурнирите всяка година, това искам аз, а не като Локо Сф, Черно Море, Берое и тн. един път на десетилетие да играят в Европа и разни смешни отбори да ги думкат.
- Пловдив1926
- Контакти:
swider написа:Искам да питам ако завършим с равен брой точки с Локо СФ кой ше играе Лига Европа? Ние или те?Пловдив1926 написа:staria написа:Има нещо вярно, ама с малко късмет си представи, че отстраним един два залюхани отбора от Сан Марино и Албания и се натресем например на Тотнъм за влизане в групите... Обещавам ти поне 1 милион евро от този мач. А това си е една трибуна Бесика за 2500 човека... Замечтах се, ама защо не?
Мен не ми е кеф да играем евротурнири в София (заявили сме В. Левски вече). Не ми е кеф и да влезем в групите и да играем сто гостувания в София и в чужбина. Искам да играем в Пловдив, да има боища за билети и като дойдат Тотнъм 3 дена по-рано да има бели нощи и военно положение в града по баровете, да си направим нещата по трибуните, а не да сме гости и да се занимаваме с местни падари. Искам децата на Пловдив да гледат големия Локомотив, да гледат европейски мачове и да се запленят от черно-бялата магия.
Колкото за финансирането на стадиона - скоро чакай добри новини, и без евротурнири тая година ще "изгрее слънце" на наща улица. Бази - ДЮШ - Дългосрочна селекция, тези три неща водят до стабилно участие в евротурнирите всяка година, това искам аз, а не като Локо Сф, Черно Море, Берое и тн. един път на десетилетие да играят в Европа и разни смешни отбори да ги думкат.
За 100тен път - ако имаме еднакъв брой точки отиват Локо Сф защото се гледат преките двубои, а те ни биха в София с 3:0 и равен в Пловдив. В момента класирането в страницата на БФС е ГРЕШНО, а от там се зима и класирането в официалния сайт на Локомотив Пловдив, за това и там е ГРЕШНО... Ама таке е като се разчита на официални източници.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Марти Камбуров
- Контакти:
Патков, що не споделиш как е да те гонят в собственият ти град и да се криеш по входовете? 

Любовта е черно-бяла!
- Пловдив1926
- Контакти:
Дръж се мъжката армеецо не срами петолъчката 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Честита победа "Смърфове"!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Някой дали е записал мача?
Arto написа:Някой дали е записал мача?
БТВ със сигурност, хихи.
- Пловдив1926
- Контакти:
Днес 16:00 Ринг Тв - повторение 
Иначе един кръг преди края сме номер едно по едно доста важно класиране

Иначе един кръг преди края сме номер едно по едно доста важно класиране

Като гледам в Бургас не трябва да ходим повече от 10000, че ще ни минат по посещаемост, хихи.