Според мен това трябва да е последният мач на Лаптопа като треньор на Пирин ! Спечелен мач е на път да го изгуби.
Азбучна истина е, че когато играта ти върви не се правят смени !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bossar написа:Миришееееееее на дузпа вече
obi4am_pirin написа:blue avalanche написа:Абе,стига с тоя Цветков,де...Физически е суперзле!Такива като него си ги имаме тъкмо двама!
Е да де ама сега говорим за Пирин и Локо!Така че ще говорим и за Ванката!
shotgun blues написа:аз честно да си призная никога не бях гледал Цветков,бях чувал за него че играе в Спарта Ротердам и Турция но никога не бях го гледал и сега на 32 години в БГ се чудя как така и не съм го гледал в националния отбор
shotgun blues написа:аз честно да си призная никога не бях гледал Цветков,бях чувал за него че играе в Спарта Ротердам и Турция но никога не бях го гледал и сега на 32 години в БГ се чудя как така и не съм го гледал в националния отбор
blue avalanche написа:obi4am_pirin написа:blue avalanche написа:Абе,стига с тоя Цветков,де...Физически е суперзле!Такива като него си ги имаме тъкмо двама!
Е да де ама сега говорим за Пирин и Локо!Така че ще говорим и за Ванката!
Вие си говорете.Само не го "пробутвайте" на тоз или оня...Че чак и на национала!!!
Tommi написа:shotgun blues написа:аз честно да си призная никога не бях гледал Цветков,бях чувал за него че играе в Спарта Ротердам и Турция но никога не бях го гледал и сега на 32 години в БГ се чудя как така и не съм го гледал в националния отбор
Имаше малшанса да играе във време, когато имахме фамозни нападатели.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта