Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

satyr_666
Контакти:

Re: Базил: Пловдив, благодаря!

Мнениеот satyr_666 » 10 яну 2011 12:19

PFC Litex написа:Тези журналисти така и не се научиха да пишат статии за да не стават смешни.
В ранния следобед в събота той тръгна за столицата, където с мениджърката си мадам Ба предстоеше да финализират преговорите за продажбата му в Левски.

Ранния следобед е около 13:00ч., до София са си час път, кога успя да отиде на Герена да води преговори, като в 14:30 беше в студиото на Диема, тъй като беше гост за мача Юнайтед - Пуул

мача беше в неделя, не в събота. Журналистите ли са смешни ?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 яну 2011 12:30

Los Che написа:
Ванко_Ултраса написа:Дано това лакейство на левски е оправдано!
Дано си има своите граници!
Дано всичко се прави за израстването на Локомотив Пловдив като клуб и отбор и бази, щото на Коко Динев трябва да му е ясно, че Пловдив не е Сандански и Локомотив не е Вихрен!
.

Пловдив1926 написа:Ванко не се излагай. В момента в Бг само Левски плащат добри трансферни суми. Това не е лакейство а трансферна политика!

Ванко, Ванко, не се излагай! Не може така брутално да се съмняваш в гениалната трансферна политика на К.Х.Динев! "Всичко направено от Узунов, Бонев и Динев е правилно!" - поне според 5-6 участници в този форум които сякаш са на заплата при тях.

Аааа, нека се излагам...само да не дойде време, когато те ще говорят пък аз ще мълча.
Иначе ми е пределно ясно, че щом продаваме най-добрия си футболист на левски, значи няма по-добра оферта за него.
Аз не мисля, че всичко се свежда само до "чисти сметки-добри приятели".Моето мнение е, че не са замесени само пари а и клубни интереси.Но аз мисля така, ще видим...жабката ще изскочи, особено ако играем финал за купата срещу левски.

Аз не съм някакъв футболен капацитет...просто като всеки участник във форума си изказвам мнението.
Дали съм прав или не...ще видим!
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 10 яну 2011 12:33

Факт е, че в момента единствено Левски е платежоспособен и надежден купувач (под надежден разбирайте такъв, който си спазва договорите). До колкото знам и за Карвальо ще се плаща на траншове. Съвсем нормално е президентите да предпочитат Левски, щото знаят, че ще си вземат обещаното, а при следващ трансфер няма да им се размине и процентът по договора. Изключвам от сметката Литекс, тъй като те традиционно не залагат твърде на нашия пазар. Така че не разбирам защо все търсите някакви тайни контакти на ниво президенти/собственици при трансферите, всичко си е въпрос на договорки и реноме! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 яну 2011 12:46

Los Che написа:
Ванко_Ултраса написа:Дано това лакейство на левски е оправдано!
Дано си има своите граници!
Дано всичко се прави за израстването на Локомотив Пловдив като клуб и отбор и бази, щото на Коко Динев трябва да му е ясно, че Пловдив не е Сандански и Локомотив не е Вихрен!
.

Пловдив1926 написа:Ванко не се излагай. В момента в Бг само Левски плащат добри трансферни суми. Това не е лакейство а трансферна политика!

Ванко, Ванко, не се излагай! Не може така брутално да се съмняваш в гениалната трансферна политика на К.Х.Динев! "Всичко направено от Узунов, Бонев и Динев е правилно!" - поне според 5-6 участници в този форум които сякаш са на заплата при тях.

Ела да ти покажа фиша на заплатата ми, компетентен. Никога не съм казвал, че всичко направено от Узунов, Бонев и Динев е правилно. Специално в момента взимаме играчи безплатно и ги продаваме за добри пари. Продаваме ги на единствения, който плаща добри пари в България - Левски. Тва е. Локомотив е един от малкото ПЕЧЕЛИВШИ отбори в България. Чак и база оправяме. Левски и ЦСКА са в тежест с няколко милиона на година на собствениците, други играят по селата. За кво да мрънкам, че сме продали играч на 30 години за 350 000 евро при положение, че на някой отбори това им е бюджета за годината? Или ей така да се критикарства щото няма на къде повече.

Продадохме им Гара миналата година на Левски и имаше пак - сателити мателити глупости. Бихме ли ги на средата на Георги Аспарухов? Бихме ги и то като шкембе в дувар както казват хората. Цял живот така да сме им сателити дано!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 10 яну 2011 12:54

PFC Litex написа:Тези журналисти така и не се научиха да пишат статии за да не стават смешни.
В ранния следобед в събота той тръгна за столицата, където с мениджърката си мадам Ба предстоеше да финализират преговорите за продажбата му в Левски.

Ранния следобед е около 13:00ч., до София са си час път, кога успя да отиде на Герена да води преговори, като в 14:30 беше в студиото на Диема, тъй като беше гост за мача Юнайтед - Пуул

Ти вярно трудно изтрезняваш.Да ти се губи цял ден?????
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 яну 2011 12:55

Sleepwalker написа:Факт е, че в момента единствено Левски е платежоспособен и надежден купувач (под надежден разбирайте такъв, който си спазва договорите). До колкото знам и за Карвальо ще се плаща на траншове. Съвсем нормално е президентите да предпочитат Левски, щото знаят, че ще си вземат обещаното, а при следващ трансфер няма да им се размине и процентът по договора. Изключвам от сметката Литекс, тъй като те традиционно не залагат твърде на нашия пазар. Така че не разбирам защо все търсите някакви тайни контакти на ниво президенти/собственици при трансферите, всичко си е въпрос на договорки и реноме! :roll:

Може и така да е, аз не съм казал, че мнението ми е меродавно !!!
Абе аз сега се сетих - за Карвальо нямаше ли оферта от Катар?!
Май имаше и още други оферти за него...не беше единствената оферта от левски.
За тези оферти Зума каза, че не били много изгодни за клуба...е аз не съм толкова сигурен.

На мен пък ми се виждат смешни мнения на хора, които твърдят, че Коко издържал клуба и реконструирал стадиона от трансферите, а в същото време подобни суми ги губи в казина за няколко часа.
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2011 13:53

Колегааа,така като четеш между редовете ти ставаш смешен с коментара си и в опита си пак да се направиш на на умник.....Ранния следобед на съботатръгва с мениджърката си за София,а мача Юнайтед-Ливърпул беше в неделя и тогава той беше гост в студиото.
Е кое и е грешното на статията :?: :?:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 10 яну 2011 14:14

Лощо му тръгва на вКарвальо в Левски http://gong.bg/view_article.php?article_id=179137

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 10 яну 2011 15:47

Пловдив1926 написа:
Ела да ти покажа фиша на заплатата ми, компетентен. Никога не съм казвал, че всичко направено от Узунов, Бонев и Динев е правилно.

гузен - негонен бяга?
Последна промяна от Los Che на 10 яну 2011 15:59, променено общо 1 път.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 10 яну 2011 15:52

Ванко_Ултраса написа:
Може и така да е, аз не съм казал, че мнението ми е меродавно !!!
Абе аз сега се сетих - за Карвальо нямаше ли оферта от Катар?!
Май имаше и още други оферти за него...не беше единствената оферта от левски.
За тези оферти Зума каза, че не били много изгодни за клуба...е аз не съм толкова сигурен.

На мен пък ми се виждат смешни мнения на хора, които твърдят, че Коко издържал клуба и реконструирал стадиона от трансферите, а в същото време подобни суми ги губи в казина за няколко часа.

Е-е-е, Ванко! Сега вече поклонниците на Култа към Коко,Узунов и Бонев ще :roll: :twisted: :evil: ( търся емотикон за превъртял, бесен, с пяна на устата с голи гърдички пред амбразурата защитаващ светата троица )
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Локо Пловдив”