Los Che написа:Ванко_Ултраса написа:Дано това лакейство на левски е оправдано!
Дано си има своите граници!
Дано всичко се прави за израстването на Локомотив Пловдив като клуб и отбор и бази, щото на Коко Динев трябва да му е ясно, че Пловдив не е Сандански и Локомотив не е Вихрен!
.
Пловдив1926 написа:Ванко не се излагай. В момента в Бг само Левски плащат добри трансферни суми. Това не е лакейство а трансферна политика!
Ванко, Ванко, не се излагай! Не може така брутално да се съмняваш в гениалната трансферна политика на К.Х.Динев!
"Всичко направено от Узунов, Бонев и Динев е правилно!" - поне според 5-6 участници в този форум които сякаш са на заплата при тях.
Аааа, нека се излагам...само да не дойде време, когато те ще говорят пък аз ще мълча.
Иначе ми е пределно ясно, че щом продаваме най-добрия си футболист на левски, значи няма по-добра оферта за него.
Аз не мисля, че всичко се свежда само до "чисти сметки-добри приятели".Моето мнение е, че не са замесени само пари а и клубни интереси.Но аз мисля така, ще видим...жабката ще изскочи, особено ако играем финал за купата срещу левски.
Аз не съм някакъв футболен капацитет...просто като всеки участник във форума си изказвам мнението.
Дали съм прав или не...ще видим!