Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник

Мнениеот MoNteSo » 30 ное 2010 21:59

drughi написа:
MoNteSo написа:Ако ще се играе наистина тоя мач би трябвало да ни биете, но това все пак е купата, и не се знае какво са се договорили.

А има ли за какво да се договаряме с вас? Ако се сещаш за такава прична ни светни?
Че мача ще е труден за нас е ясно, но се надявам да го вземем!

То и ти си прав, но попринцип всеки си има някакви приоритети. Сега като се замисля, май вашите би трябвало да са насочени най-вече към Купата, защото по-бърз достъп от нея за Европа - няма! Един лесен мач за вас сега, и някоя друга точка за нас през втория полусезон, може да се окажат добра "сделка" и за двете страни. В момента съм толкова недоверчив към отбора ми, че ми минават какви ли не мисли през главата. Тия дни съм на кормуване, и ако не ме скъсат най-вероятно ще дойда до Плд, но ако го направя ще бъде повече заради шоуто по трибуните, отколкото заради самият мач.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 30 ное 2010 22:09

Модератор ЛокоПД написа:
petrof написа:Абе Локото, айде малко по кротко... Миналата година едвам се спасихте да не изпаднете, а тая година извежнъж станахте голямата работа. Вярно, добре тръгнахте в първенството, ама няма да е лошо да слезете малко на земята. Не сте нищо особено нито като отбор, нито като игра. То бива, изхвърляне, бива да се правите на големи, ама вие съвсем се оляхте. За кои се мислите на знам?

Да разбирам ли,че вие сте "нещо особено" като отбор и игра ?!Всъщност,има нещо "особено" при вас,но не се дължи на отбора или играта,а на нЕкои особености на публиката ви ;) Допреди няколко мача ви бяха отписали от А група.

Не, и ние не сме "нещо особено", но поне гледаме по реалистично, а не правим гръмки изхвърляния като някой от вас. А за това, че някой ни бяха отписали от А група, мога да кажа, че това са хора които понятие си нямат от футбол. Вместо да ни отписват можеше да ни погледнат състава и да видят, че все пак разполагаме с доста класни и опитни футболисти. Стига да се стегнат и да искат да играят /а май не винаги искат/ могат да победят всеки, и за изпадане при нормални обстоятелства и дума не може да става.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 30 ное 2010 22:14

petrof написа:Абе Локото, айде малко по кротко... Миналата година едвам се спасихте да не изпаднете, а тая година извежнъж станахте голямата работа. Вярно, добре тръгнахте в първенството, ама няма да е лошо да слезете малко на земята. Не сте нищо особено нито като отбор, нито като игра. То бива, изхвърляне, бива да се правите на големи, ама вие съвсем се оляхте. За кои се мислите на знам?

Ако говорим за български футбол и българско първенство, смея да твърдя, че винаги сме били "голяма работа". Факт е, че бяхме в криза години наред, но сътресенията, които понесе клубът ни щяха да бъдат пагубни за отбор без силна публика. Сега просто нещата влизат в релси. Видимо не ти се нрави, но знаеш, че в България отборите, които са "голяма работа" са 4 и са от Пловдив и София. Повече резон има във въпроса кой си ти,от кой град и отбор си, че държиш сметка за амбициите и манталитета на Локомотив Пловдив и нас - публиката.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 ное 2010 22:19

petrof написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Да разбирам ли,че вие сте "нещо особено" като отбор и игра ?!Всъщност,има нещо "особено" при вас,но не се дължи на отбора или играта,а на нЕкои особености на публиката ви ;) Допреди няколко мача ви бяха отписали от А група.

Не, и ние не сме "нещо особено", но поне гледаме по реалистично, а не правим гръмки изхвърляния като някой от вас. А за това, че някой ни бяха отписали от А група, мога да кажа, че това са хора които понятие си нямат от футбол. Вместо да ни отписват можеше да ни погледнат състава и да видят, че все пак разполагаме с доста класни и опитни футболисти. Стига да се стегнат и да искат да играят /а май не винаги искат/ могат да победят всеки, и за изпадане при нормални обстоятелства и дума не може да става.

Добре бе,майна.Аз по-горе писах,че мача ще е труден.Знам,че сте в подем,имате и добри играчи,даже единия /Данчо Тодоров/ беше при нас,на трибуните вчера ;) От друга страна,ние бихме Левски в София,бихме и Локо Сф за Купата,а и напоследък се играе трудно на Лаута /за справка -Черноморец/.Нормално е да сме оптимисти за този мач.Между нас казано,това много ме притеснява, а именно - нашите да не излязат с идеята,че сами ще се биете.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 30 ное 2010 22:19

PB1936 написа:

Ако говорим за български футбол и българско първенство, смея да твърдя, че винаги сме били "голяма работа". Факт е, че бяхме в криза години наред, но сътресенията, които понесе клубът ни щяха да бъдат пагубни за отбор без силна публика. Сега просто нещата влизат в релси. Видимо не ти се нрави, но знаеш, че в България отборите, които са "голяма работа" са 4 и са от Пловдив и София. Повече резон има във въпроса кой си ти,от кой град и отбор си, че държиш сметка за амбициите и манталитета на Локомотив Пловдив и нас - публиката.

Чакай бе, ти нещо караш ли ми се? А и кьорав ли си та не виждаш от кой град съм и от кой отбор съм. Какъв ти е проблема та се заяждаш?

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 30 ное 2010 22:22

Изобщо не се заяждам. Съвсем логично е да приема цялото ти мнение по-горе за чиста провокация, особено в нашия форум. Замисли се малко.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 30 ное 2010 22:29

PB1936 написа:Изобщо не се заяждам. Съвсем логично е да приема цялото ти мнение по-горе за чиста провокация, особено в нашия форум. Замисли се малко.

Първо мнението ми е супер умерено, и по принцип винаги съм коментирал с умерен тон. Все пак не съм хлапак, за да пиша заядливи простотии. За каква провокация говориш не знам? Второ, според теб тук трябва да пишат само фенове на Локо Пд, така ли? Е това вече е абсолютна глупост. Е че тоя форум да не е на баща ти?

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 30 ное 2010 22:34

Ами видимо си се объркал. С мнението си не исках да изтъкна, че тук трябва да изявяват мнението си ограничен брой хора. Коментирай! Но е леко нагло да питаш "за кои се мислим" в нашия форум. И да - опитах се да ти обясня, че се мислим за един от водещите отбори в България. Убеден съм, че не преувеличавам и с мен биха се съгласили всички, освен тези, които злобеят или завиждат. Това вече как ти си ми разбрал думите е друг въпрос.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 30 ное 2010 22:37

Съдейки по това, как прибираха футболисти, които ни вършеха работа и си ги харесвахме като Павле, Митко и Данчо, не е като да не я разбират.
Ако не изпаднем в крайна простотия по трибуните си има всички предпоставки да се получи празник, като за последен мач в годината за двата отбора.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 ное 2010 22:52

Туше написа:Съдейки по това, как прибираха футболисти, които ни вършеха работа и си ги харесвахме като Павле, Митко и Данчо, не е като да не я разбират.
Ако не изпаднем в крайна простотия по трибуните си има всички предпоставки да се получи празник, като за последен мач в годината за двата отбора.

Мда.Ще нафрашкаме стадиона като за последно през тази година.Събота ранен следобед - както някой мъдро отбеляза "Ще пропуснем кафето и почваме директно на бира"... :lol: Дано да е хубаво времето,ще очакваме и сериозна агитка от страна на гостите :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”