Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев
Жалко,че изтриха мнението на Отчето /дон Румен/.Въпреки това ще отговоря. Първо - темата за публиката я подхваща вашия модератор /щом си чел - значи си видял/,иначе ветераните ви са по-добри,нещо повече...мисля,че Гено Добревски и Видолов ще ви вършат повече работа в новия Ботев,отколкото при ветераните.Второ - чии пари са по-мръсни,това е въпрос на гледна точка.Според мен пък,парите на ДПС са по-мръсни от на който и да било друг.Трето ,за "осирането" - вие дето най-много рИвахте за Кюстендил и т.н.,сега май нещо дадохте "на задна",когато става въпрос за Сопот и затова,че там вече няма отбор.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- za nas e toj religiq
- Контакти:
demy27 написа:za nas e toj religiq написа:demy27 написа:Аз като знам как мислят повечето жълти фенове съм сигурен, че повечето от тях смятат, че едва ли не от Металик са се молели на Ботев да им дадат лиценза си, и за тях е голяма чест да се слеят с такъв велик отбор.Истината винаги има много лица а жълтите винаги избират тази, което им отърва най-много, колкото и нелепа да е тя.
Никой не се е молил- платено им еНякви други предположения да имаш??
Мнението ми е констатация, не въпрос. Щом ти си го взел за въпрос и си се засилил да отговаряш и да ме убеждаваш значи не си съвсем сигурен. И нямам никакви предположения - напълно ми е ясно за какво става въпрос, за разлика от някои други.
Казва се реплика бе пич, не е отговор, защото няма въпрос

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Жалко,че изтриха мнението на Отчето /дон Румен/.Въпреки това ще отговоря. Първо - темата за публиката я подхваща вашия модератор /щом си чел - значи си видял/,иначе ветераните ви са по-добри,нещо повече...мисля,че Гено Добревски и Видолов ще ви вършат повече работа в новия Ботев,отколкото при ветераните.Второ - чии пари са по-мръсни,това е въпрос на гледна точка.Според мен пък,парите на ДПС са по-мръсни от на който и да било друг.Трето ,за "осирането" - вие дето най-много рИвахте за Кюстендил и т.н.,сега май нещо дадохте "на задна",когато става въпрос за Сопот и затова,че там вече няма отбор.
Нещо взех да се обърквам

- Irish stout
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Модератор ЛокоПД написа:Жалко,че изтриха мнението на Отчето /дон Румен/.Въпреки това ще отговоря. Първо - темата за публиката я подхваща вашия модератор /щом си чел - значи си видял/,иначе ветераните ви са по-добри,нещо повече...мисля,че Гено Добревски и Видолов ще ви вършат повече работа в новия Ботев,отколкото при ветераните.Второ - чии пари са по-мръсни,това е въпрос на гледна точка.Според мен пък,парите на ДПС са по-мръсни от на който и да било друг.Трето ,за "осирането" - вие дето най-много рИвахте за Кюстендил и т.н.,сега май нещо дадохте "на задна",когато става въпрос за Сопот и затова,че там вече няма отбор.
Нещо взех да се обърквамНали Пловдив1926 твърдеше че щом няма наказан, няма и престъпление , с какво парите на ДПС (ако предположим че има такива) са по мръсни от на останалите
И другото което не разбрах е, с какво точно ние сме виновни че в Сопот няма отбор
Ти сериозно ли мислиш това, което си написал?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Това реторичен въпрос ли е?
Тая тема заби та се невидя.
Изведнъж всички зажалихме за Сопот. Ама проблема не е, че Сопот го няма, проблема е, че Ботев го няма. Те и жълтите ветерани продължават да играят в Маноле, Рудозем, Калояново и Строево, обаче хилядите привърженици ги нямаше да ги видят. Нивото им беше по-високо и от професионалното. Те са онова, което ние помним като Ботев (или Тракия).
Вместо за любимците от едно време, си говорим за аматьорски футбол и откъде са му парите. За какво са им пари на новите въобще!
Изведнъж всички зажалихме за Сопот. Ама проблема не е, че Сопот го няма, проблема е, че Ботев го няма. Те и жълтите ветерани продължават да играят в Маноле, Рудозем, Калояново и Строево, обаче хилядите привърженици ги нямаше да ги видят. Нивото им беше по-високо и от професионалното. Те са онова, което ние помним като Ботев (или Тракия).
Вместо за любимците от едно време, си говорим за аматьорски футбол и откъде са му парите. За какво са им пари на новите въобще!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Туше написа:Тая тема заби та се невидя.
Да бе,майна.Темата,като такава,отиде,та се не видя...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Туше къде бяхте на предния мач на ветераните?
sky1 написа:Туше къде бяхте на предния мач на ветераните?
Аз бях ама си тръгнах със стиснати зъби.
Нямаше условия за нормално гледане на една футболна среща на ветерани.Особено ако има и деца с теб. И ако сега не бяхме дошли организирано, аз смея да предположа, че пак щеше да е същото.
Не ме питай повече, дай да си говорим за моженето на тия мъже по на 40 и повече години.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Сега обърни местата и ще ти стане ясно.Този път ние сме били със стиснати зъби-защото бандата от скинарчета е псувала през целия мач.Е трябваше ли да се изпишат безброй страници,когато предния път ролите са били разменени.