Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Ветерани: Локомотив Пловдив - Ботев

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 сеп 2010 20:13

Жалко,че изтриха мнението на Отчето /дон Румен/.Въпреки това ще отговоря. Първо - темата за публиката я подхваща вашия модератор /щом си чел - значи си видял/,иначе ветераните ви са по-добри,нещо повече...мисля,че Гено Добревски и Видолов ще ви вършат повече работа в новия Ботев,отколкото при ветераните.Второ - чии пари са по-мръсни,това е въпрос на гледна точка.Според мен пък,парите на ДПС са по-мръсни от на който и да било друг.Трето ,за "осирането" - вие дето най-много рИвахте за Кюстендил и т.н.,сега май нещо дадохте "на задна",когато става въпрос за Сопот и затова,че там вече няма отбор.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2010 20:24

demy27 написа:
za nas e toj religiq написа:
demy27 написа:Аз като знам как мислят повечето жълти фенове съм сигурен, че повечето от тях смятат, че едва ли не от Металик са се молели на Ботев да им дадат лиценза си, и за тях е голяма чест да се слеят с такъв велик отбор. :) Истината винаги има много лица а жълтите винаги избират тази, което им отърва най-много, колкото и нелепа да е тя.

Никой не се е молил- платено им е :!: Някви други предположения да имаш??

Мнението ми е констатация, не въпрос. Щом ти си го взел за въпрос и си се засилил да отговаряш и да ме убеждаваш значи не си съвсем сигурен. И нямам никакви предположения - напълно ми е ясно за какво става въпрос, за разлика от някои други. :)

Казва се реплика бе пич, не е отговор, защото няма въпрос ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 23 сеп 2010 20:34

Модератор ЛокоПД написа:Жалко,че изтриха мнението на Отчето /дон Румен/.Въпреки това ще отговоря. Първо - темата за публиката я подхваща вашия модератор /щом си чел - значи си видял/,иначе ветераните ви са по-добри,нещо повече...мисля,че Гено Добревски и Видолов ще ви вършат повече работа в новия Ботев,отколкото при ветераните.Второ - чии пари са по-мръсни,това е въпрос на гледна точка.Според мен пък,парите на ДПС са по-мръсни от на който и да било друг.Трето ,за "осирането" - вие дето най-много рИвахте за Кюстендил и т.н.,сега май нещо дадохте "на задна",когато става въпрос за Сопот и затова,че там вече няма отбор.

Нещо взех да се обърквам :oops: Нали Пловдив1926 твърдеше че щом няма наказан, няма и престъпление , с какво парите на ДПС (ако предположим че има такива) са по мръсни от на останалите :?: И другото което не разбрах е, с какво точно ние сме виновни че в Сопот няма отбор :?:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 23 сеп 2010 21:13

za nas e toj religiq написа:
Модератор ЛокоПД написа:Жалко,че изтриха мнението на Отчето /дон Румен/.Въпреки това ще отговоря. Първо - темата за публиката я подхваща вашия модератор /щом си чел - значи си видял/,иначе ветераните ви са по-добри,нещо повече...мисля,че Гено Добревски и Видолов ще ви вършат повече работа в новия Ботев,отколкото при ветераните.Второ - чии пари са по-мръсни,това е въпрос на гледна точка.Според мен пък,парите на ДПС са по-мръсни от на който и да било друг.Трето ,за "осирането" - вие дето най-много рИвахте за Кюстендил и т.н.,сега май нещо дадохте "на задна",когато става въпрос за Сопот и затова,че там вече няма отбор.

Нещо взех да се обърквам :oops: Нали Пловдив1926 твърдеше че щом няма наказан, няма и престъпление , с какво парите на ДПС (ако предположим че има такива) са по мръсни от на останалите :?: И другото което не разбрах е, с какво точно ние сме виновни че в Сопот няма отбор :?:

Ти сериозно ли мислиш това, което си написал?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 23 сеп 2010 22:05

Тая тема заби та се невидя.

Изведнъж всички зажалихме за Сопот. Ама проблема не е, че Сопот го няма, проблема е, че Ботев го няма. Те и жълтите ветерани продължават да играят в Маноле, Рудозем, Калояново и Строево, обаче хилядите привърженици ги нямаше да ги видят. Нивото им беше по-високо и от професионалното. Те са онова, което ние помним като Ботев (или Тракия).
Вместо за любимците от едно време, си говорим за аматьорски футбол и откъде са му парите. За какво са им пари на новите въобще!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 сеп 2010 22:13

Туше написа:Тая тема заби та се невидя.

Изведнъж всички зажалихме за Сопот. Ама проблема не е, че Сопот го няма, проблема е, че Ботев го няма. Те и жълтите ветерани продължават да играят в Маноле, Рудозем, Калояново и Строево, обаче хилядите привърженици ги нямаше да ги видят. Нивото им беше по-високо и от професионалното. Те са онова, което ние помним като Ботев (или Тракия).
Вместо за любимците от едно време, си говорим за аматьорски футбол и откъде са му парите. За какво са им пари на новите въобще!

Да бе,майна.Темата,като такава,отиде,та се не видя... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 23 сеп 2010 22:24

Туше къде бяхте на предния мач на ветераните?

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 23 сеп 2010 22:40

sky1 написа:Туше къде бяхте на предния мач на ветераните?

Аз бях ама си тръгнах със стиснати зъби.
Нямаше условия за нормално гледане на една футболна среща на ветерани.Особено ако има и деца с теб. И ако сега не бяхме дошли организирано, аз смея да предположа, че пак щеше да е същото.

Не ме питай повече, дай да си говорим за моженето на тия мъже по на 40 и повече години.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 23 сеп 2010 22:43

Сега обърни местата и ще ти стане ясно.Този път ние сме били със стиснати зъби-защото бандата от скинарчета е псувала през целия мач.Е трябваше ли да се изпишат безброй страници,когато предния път ролите са били разменени.

Върни се в “Локо Пловдив”