ЛОКО ПД - Черно море

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZLATKO2000
Контакти:

Re: ЛОКО ПД - Черно море

Мнениеот ZLATKO2000 » 07 авг 2010 22:38

krux написа:Каквито и да са цифрите, това нищо не променя, защото

1-во България е едно голямо село, неселено със селяни

2-ро Черно Море игра безобразно слабо

3-то Честита победа на ЛОКО

Много точно.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 авг 2010 22:43

Честита победа, Братя! :)
2:0 беше най-малкото, с което "Черно море" можеха да си тръгнат от "Лаута".Липсата на ключови футболисти в"Черно море" като - Жоро Илиев, Миро Манолов, Милен Петков и Ели Маркес явно даде отражение в играта на варненци.Не знам ако тези футболисти бяха в игра, какъв мач щеше да стане.Доста груби тия от Варна - бяха доста надъхани и скочиха яко на нашите, но двата бързи гола на новата черно-бяла картечница Дьо Карвальо ги пречупи най-вече психически.Нашите - преобразени, майна...направо не можах да ги позная, нямаха нищо общо с играта си срещу "Видима".Ще кажеш, че сякаш днес излезнаха съвсем нови футболисти.Вижда се работата на Христо Бонев особено във фаза защита, където доскоро бяхме доста уязвими.Този мач направо ме шокираха момчетата от защитата - почти перфектни, майна.Този Родригес показа качества и класа - много добър.Спокоен и много техничен бек.Гаджалов - уникален!Баси дирека майна - във въздуха е като Господ.Стабилен през целия мач.Много добър мач и на Вальо Георгиев.Юнес и той има добре от мен.Кавдански нещо не ми хареса много - беше притеснен и нещо не се чувстваше добре.Златински си го знаем - като турбина беше през целия мач.Много съм разочарован от ЕверТон.Абе иначе много тича, но в този мач беше с ниско КПД...да не говорим, че на няколко пъти сбърка глуповато и ми изправи косите,щото гостите веднага тръгваха на юруш към нашата врата.Нещо не е във форма бразилчето.Не знам, не съм специалист, но на мен нещо не ми хареса.Просто и като цяло играта не му спореше.Хареса ми играта на Драги Коцев - тва момче има качества и ще стане.Ако съдията не беше ни ощетил с измислена засада щеше да дебютира с гол и играта му щеше повечко да спори.УНИКАЛЕН ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ, майна.Баси тва не е човек ве, тва е терминатор, майна - изкърти ги.Счупи им кръстовете направо...не могат да го спрат.Много добър, с много опит, отлична техника, пас и центриране.Здравко е най-добрия футболист в отбора ни!Дьо Карвальо - не знам просто, какво да кажа за него.То можеш ли нещо да кажеш - всички го видяха - МАШИНА.Черният показа завидна успеваемост.Двата гола са без коментар.Много добре се пласира!Движи се доста търси и иска топката.Няма проблем с техниката.Още 2-3 мача такива като този и ще мога да дишам по-спокойно, че сме намерили заместник на дюстабанлията.Лучини има добре!Гледам, че следи играта...не е някой да блее.Стабилен и спокоен.
Като цяло взехме превес в средата на терена, което ни помогна да направим доста добри атаки и да отбележим.Прави ми впечатление, че момчетата играят повече с топката и стоят по-добре тактически на терена.С Дембеле-то бяхме много предвидим отбор - само я ряпкахме към Гарра и лежахме на него.Сега обаче сме доста по-непредвидими в нападение с Карвальо и Коцев.
Изображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 07 авг 2010 23:38

Локомотиви, честито!Пожелавам ви да биете всички водещи отбори на новия ви стадион. ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 авг 2010 23:46

rump_shaker написа:Пичове гледам мача и невярвам на очите си. Вие в Севлиево бяхте повече. Защо е празен новият сектора?

:) rump shaker,гледал си май някой друг мач,свали си жълтите очила ;) ..."Новия" сектор ...няма кво да ти обяснявам,просто си сменихме мястото.
Иначе,страхотна игра,супер Карвальо...а бе...ГУСТО !!! Ама голямо ГУСТО !Супер надъхани футболисти и яко мачкане на противника . Честито на всички черно-бели и НАЗДРАВЕ !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 07 авг 2010 23:51

stefan0609 написа:
kanar4o написа:Колко хиляди имаше на стадиона ,че така обновен не мога да се ориентирам?

Като тръгнеш по селата да гледаш отбора си ще се ориентираш по-добре!Като се наредите на тъч линията ще се преброите за пет минути!

Явно сте били малко ,предвид злобния отговор на най-обикновен въпрос.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 08 авг 2010 00:15

HEATSEEKER написа:Първо честитя победата на Локомотив, заслужена.
само едно уточнение, Варна в момента живеят 910 000 жители, което е може би двойно повече от Пловдив,проблемът е че поне 500 000 не са регистрирани , но живеят тук.
Харесвам градът ви,хубаво е че наследник на Троя, но все пак няма по стара цивилизация, открита до този момент, от тази намерена във Варна в лицето на златното съкровище, по старо дори от цивилизацията в Месопотамия.
Успех занапред, първият стадион който посетих извън Варна беше вашият, през 1997, останах с добри впечатления от публиката а и от обстановката,за съжаление в този мач Литекс победи, но всички , говореха че са купили мача, някои може и да се сетят за този мач

Спри леките наркотици и отиди да си починеш някъде надалеч.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 авг 2010 00:16

kanar4o написа:Явно сте били малко ,предвид злобния отговор на най-обикновен въпрос.

Макс 5000.Все пак отпускарски сезон,а и Черно море не е толкова голям дразнител - от 2000-2001 нямат победа тук...Има и нещо друго.Лично мое мнение е,че цените за обновения сектор са малко височки за родните стандарти :roll: Обаче за мача с Литекс всичко ще е тип-топ.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 08 авг 2010 01:29

стига бе! недейте летя в облаците факт е, че нашите играха бездушно, безобразно итн но това не значи, че сте много силни.
ЧЕСТИТЯ ви победата (поредна) на Лаута дано да прдължавате така!!!
Нашите мърши заслужават едно ебане като за начало!!! добър съпорт продължавайте занапред и стига разпъвахте локуми кой град е по голям ами се обеденете около думите, че по-голямо село от Шопландия няма айде майни ще ва чакам във Варна!!!
Специални поздрави на Гъмзата!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 08 авг 2010 01:34

ще напиша някоя глупост за "днескашния "мач,много сме зле-някой хора се заблуждават за пореден път :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 авг 2010 23:45

Ванко_Ултраса написа:
irko_petkov написа:Хахахахаха момче ти във Варна скоро време да си бил , Пловдив бил по голям , да беше но сега е два пъти по малък от Варна

Момче, преди да говориш за Пловдив се запознай малко с историята!
Пловдив е наследник на Троя ( като древност и култура)!!! По-древен е от Рим и Атина!!!
Къде сте тръгнали да си мерите оная работа с магарето?!

Уважавам отбора на "Черно море", но отношение за отношение!

Варненци идват без доста основни футболисти - Ели Маркес, Георги Илиев, Милен Петков и Мирослав Манолов.
Това е кажи-речи основното ядро на отбора им и накланя везните в наша полза според мен.
Ако нашите не прегорят и не "налеят гипса" би трябвало да ги отнесем като бръмбар - сламка! ;)

Не, че нещио, но във Варна е открито най-старото съкровище в света, Варна е биул дрвен град- Одесос, при това града ни по население е доста по-гфолям- нали бях вчера в Плодвид, но по площ вашия е по-голям.. Стига сме си мерили знаете кое. Честита победа, но от местен патриотизъм без покритие полза няма...

Върни се в “Локо Пловдив”