Сезон 2015/16 - селекция, подготовка, контроли...и слухове!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Сезон 2015/16 - селекция, подготовка, контроли...и слухо

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 юли 2015 12:30

А бе момчета, кога ще спрем с това:"Тоя не ме кефи, няма да подкрепям отбора" . Миналият сезон точно това една от причините за разединението, докато не разберем, че ако не застанем всички зад Локомотив няма кой да се появи и да ни спаси, ей така от нищото. А когато има плюнки за щяло и нещяло, няма как да се върнат хората на стадиона и да привлечем нужното внимание. Сега ще кажете, че тези, които сега са начело действаха по същия начин миналия сезон и бих се съгласил с вас, но все някой трябва да направи първата крачка и да приключим тази смешна вражда веднъж завинаги, защото всички седим зад една кауза, зад Локомотив, който е на ръба на съществуването и с поредната порция плюнки няма как да го спасим.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 03 юли 2015 12:53

Plovdiv_1926 написа:А бе момчета, кога ще спрем с това:"Тоя не ме кефи, няма да подкрепям отбора" . Миналият сезон точно това една от причините за разединението, докато не разберем, че ако не застанем всички зад Локомотив няма кой да се появи и да ни спаси, ей така от нищото. А когато има плюнки за щяло и нещяло, няма как да се върнат хората на стадиона и да привлечем нужното внимание. Сега ще кажете, че тези, които сега са начело действаха по същия начин миналия сезон и бих се съгласил с вас, но все някой трябва да направи първата крачка и да приключим тази смешна вражда веднъж завинаги, защото всички седим зад една кауза, зад Локомотив, който е на ръба на съществуването и с поредната порция плюнки няма как да го спасим.

Най-накрая някой да го каже..

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 юли 2015 13:56

Plovdiv_1926 написа:А бе момчета, кога ще спрем с това:"Тоя не ме кефи, няма да подкрепям отбора" . Миналият сезон точно това една от причините за разединението, докато не разберем, че ако не застанем всички зад Локомотив няма кой да се появи и да ни спаси, ей така от нищото. А когато има плюнки за щяло и нещяло, няма как да се върнат хората на стадиона и да привлечем нужното внимание. Сега ще кажете, че тези, които сега са начело действаха по същия начин миналия сезон и бих се съгласил с вас, но все някой трябва да направи първата крачка и да приключим тази смешна вражда веднъж завинаги, защото всички седим зад една кауза, зад Локомотив, който е на ръба на съществуването и с поредната порция плюнки няма как да го спасим.

Ти ако мислиш, че разединението е от миналия сезон. Просто миналата година се прояви в пълния си блясък. И когато компромисите се правят само от едната страна няма как да се получи.
Дори сегашното ръководство, ако искаше единство щеше да се разбере с миналогодишното, а не да правят нови сдружения,подсдружения и т.н.
Утре ако изпаднем в ситуацията на чорбарите колко нови Локомотива ще се появят?
И сега някакви хепънинги с бира, скара и пънк(тази "група" предполагам нещо такова свири) се изтъкват като някаква заслуга, а миналата година се определяха като "пълнене на гушата на Нежния". Пир по време на чума.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 юли 2015 14:17

OT18 написа:

Ти ако мислиш, че разединението е от миналия сезон. Просто миналата година се прояви в пълния си блясък. И когато компромисите се правят само от едната страна няма как да се получи.
Дори сегашното ръководство, ако искаше единство щеше да се разбере с миналогодишното, а не да правят нови сдружения,подсдружения и т.н.
И сега някакви хепънинги с бира, скара и пънк(тази "група" предполагам нещо такова свири) се изтъкват като някаква заслуга, а миналата година се определяха като "пълнене на гушата на Нежния". Пир по време на чума.

Разединението е ясно от къде почна- един злополучен финал, предшествал напускането на ''обиденото'' дебело прасе. След това вече се появиха всякакви коментари и се появи терминът ''потници'', отнасящ се до всички, които не искаха да играем тото всеки втори важен мач. Та аз смятам, че оттам почна и впрочем тоя така наречен термин бе вкаран от външни дразнители, но бе приет и от наши. И от тогава минаха три години вече, а ние от ден на ден се топим и вече се познаваме поименно на трибуните. И това ще продължава, докато не разберем, че Локомотив не е на тоя или оня, Локомотив е на всички нас и всички ние сме Локомотив, но когато се плюем взаимно няма как да стане. Колкото до компромисите, извинявай, но не смятам, че те са били някакви значителни. Още миналата година трябваше да се проведе някаква среща, събираща всички слоеве на нашата публика, на която да стане ясно, че или ще се примирим един с друг и ще се надскочи личното его, или си отиваме. Думанов със сигурност си има своите недостатъци, но в момента се е заел да спасява нашия клуб, а не неговия собствен и трябва всеки да се опита да даде дори и минимален принос в подкрепата за клуба, дори и да не изпитва симпатии към него. Защото отборът ни е застрашен и трябва да започнем да виждаме по-далеч от носа си.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 юли 2015 14:28

Plovdiv_1926 написа:
OT18 написа:

Разединението е ясно от къде почна- един злополучен финал, предшествал напускането на ''обиденото'' дебело прасе. След това вече се появиха всякакви коментари и се появи терминът ''потници'', отнасящ се до всички, които не искаха да играем тото всеки втори важен мач. Та аз смятам, че оттам почна и впрочем тоя така наречен термин бе вкаран от външни дразнители, но бе приет и от наши. И от тогава минаха три години вече, а ние от ден на ден се топим и вече се познаваме поименно на трибуните. И това ще продължава, докато не разберем, че Локомотив не е на тоя или оня, Локомотив е на всички нас и всички ние сме Локомотив, но когато се плюем взаимно няма как да стане. Колкото до компромисите, извинявай, но не смятам, че те са били някакви значителни. Още миналата година трябваше да се проведе някаква среща, събираща всички слоеве на нашата публика, на която да стане ясно, че или ще се примирим един с друг и ще се надскочи личното его, или си отиваме. Думанов със сигурност си има своите недостатъци, но в момента се е заел да спасява нашия клуб, а не неговия собствен и трябва всеки да се опита да даде дори и минимален принос в подкрепата за клуба, дори и да не изпитва симпатии към него. Защото отборът ни е застрашен и трябва да започнем да виждаме по-далеч от носа си.

Разединението почна доста години преди въпросния финал. Този финал беше катализатора на процесите, които в крайна сметка ни доведоха до тук.
Но здраве да е. Да видим тази година "ризите" как ще ходят по 5 хил. на мач, защото ние "потниците" е ясно, че колкото и да се заканваме, че "нема им стъпим", пак ще сме там.
А хора като Думанов,Узунов,Бонев и т.н. е безмислено да се коментират.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 03 юли 2015 16:13

Ако съм те разбрал правилно, ОТ18, мисля, че бъркаш малко нещата. Аз нямам никакво намерение да ходя на този "хепънинг", но представянето няма да го пропусна! Това е личен избор, както и много други инициативи. Те не трябва да водят до разделение, а до привличане на нови хора с различен тип нужди, предпочитания и интереси от тези на масата привърженици. В тези трудни времена за нас, основната идея на ръководството би трябвало да бъде обединяването на възможно най-широк кръг от хора, които да могат да подпомогнат клуба финансово. В този ред на мисли, този ход с "хепънинг-а" може да се окаже печеливш, кой знае. Аз не съм учил за ПР, а жената е професионалист в тази област. Нека и се доверим поне в първото нещо, с което се е захванала.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 юли 2015 17:15

С тези два мача в контролите обърнаха нещата.Познати и приятели който бяха позаспали с ходенето на мачове след смяната с новото ръководство им се върна ентусиазма-предполагам и на още много други фенове.Лаута щеше да се пръска по шевовете,поне първите мачове.Това е истината!
И каква стана?
Ами майна гледайте контролите.Това ако е сериозно.Само гледайте видеата с комичните отигравания ...да не кажа доста странни на моменти.Грозна гледка.Хората ги следят.Не са сляпи.
За да върнеш хората на стадиона с такива мачове- няма да стане.

Да кажем,че нямаме футболисти,ми не е така.С тези футболисти спокойно може да се класираме в тройката или в краен случай в топ 5.-примерно

Хората според мен са обединени в този момент,но ако се продължи с тези странни контроли пак ще изгонят хората от стадиона.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 03 юли 2015 17:26

Arto написа:Ако съм те разбрал правилно, ОТ18, мисля, че бъркаш малко нещата. Аз нямам никакво намерение да ходя на този "хепънинг", но представянето няма да го пропусна! Това е личен избор, както и много други инициативи. Те не трябва да водят до разделение, а до привличане на нови хора с различен тип нужди, предпочитания и интереси от тези на масата привърженици. В тези трудни времена за нас, основната идея на ръководството би трябвало да бъде обединяването на възможно най-широк кръг от хора, които да могат да подпомогнат клуба финансово. В този ред на мисли, този ход с "хепънинг-а" може да се окаже печеливш, кой знае. Аз не съм учил за ПР, а жената е професионалист в тази област. Нека и се доверим поне в първото нещо, с което се е захванала.

Да ама представянето е без пари, а моите 20лв. за бира пак ще трябва да ги хвърлям по кафетата на Ивицата. Ей за това се дразня. За какво са ти групи мрупи и т.н. Направи си шатрите с бирата, пусни диска с Локо песните и хората ще си дойдат. Аз искам да се видя с други локомотивци, да обсъдим ситуацията на по бира, а не да слушам някви гаражни банди и т.н. Като ми се слуша музика има си съответните места за това.
Дет се вика един конкурс мис мокра локо фанелка да бяха организирали. :mrgreen:

Както и да е. Само Локо и тва е.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 03 юли 2015 23:45

Тези контроли и за слепите са ясни ,както и мачовете от миналата година и при новото и при старото ръководство кукловодите са на линия.Затова се разчита на едни и същи обиграни футболисти а млади няма. За съжаление в тази държава няма измъкване от всичко това с малки излючения.Хората не може да ги излъжеш и затова ги няма по стадионите.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2015 11:07

Много сте късопаметни.

Разделението в публиката ни почна когато след 6 часа обсъждане ВСИЧКИ групи, фенклуб и тн. решихме, че няма да приемем турци на Лаута дори и да изпаднем.

Тогава тоя ПОМЯР най-голям думанов ни заби нож в гърба и отиде да организира подписки и букети за назифоглу. Същия тоя беше тръгнал и за свинята от сандански да организира с разни изкукуригалници подобни пучове.

Няма как с такива компроментирани хора да се стигне до позитивен изход. Все едно да сложиш дучето митничар и да кажеш дайте му ланс, няма да краде :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”