През чепа ми е какви са ги вършили, вече ги забравих.
Аз ако съм на Коко нищо няма да платя, а директно ще си взема шапката и ще ги оставя да се оправят както знаят
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
nicromanser написа:винаги може да се случи такова нещо безредици и прекратяване на мача, но не и в тези велики християнски дни.
наказанието трябва да е жестоко, не защото е чудо голямо, а защото се поруга празника
изхвърляне веднага от групата без право на участие в А група за 5 години.
DANS написа:Защо телевизията на МАФИЯТЯ, на ЦВ. Василев и Делян Пеевски не показа как ултрасите на Ботев изстреляха ТРИ сигнални ракети в агитката на Локо Пловдив???
pucky написа:DarkPsy написа:И какъв беше смисълът на декларацията от онзи ден? Никакъв!
ква декларация е имало?
bilyaletdinov написа:Наказание и за двата отбора, празни трибуни до дупка и т'ва е! Докато се научат! То не бяха бомбички, то не бяха оцелени треньори, то не бяха сигнални ракети и никога не са виновни пловдивските фенове, а са виновни лошите "сини" и "червени"..закривай!
nicromanser написа:винаги може да се случи такова нещо безредици и прекратяване на мача, но не и в тези велики християнски дни.
наказанието трябва да е жестоко, не защото е чудо голямо, а защото се поруга празника
soccerav написа:nicromanser написа:винаги може да се случи такова нещо безредици и прекратяване на мача, но не и в тези велики християнски дни.
А направо да ни обесят всички нещеш ли?
soccerav написа:nicromanser написа:винаги може да се случи такова нещо безредици и прекратяване на мача, но не и в тези велики християнски дни.
А направо да ни обесят всички нещеш ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта