Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Levskar_forever

Re: Факт - Пловдив е на върха в А група

Мнениеот Levskar_forever » 06 авг 2013 12:11

За 3 кръга :lol: Пожелавам на моите приятели от Локо Пд да са в тройката ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 авг 2013 12:11

Преди 2 или 3 години Черно море стартира с три поредни победи, ако не се лъжа и се започна с дитирамбите и шампионски въжделения. В крайна сметка отбора финишира на обичайното си място - далеч извън челната петица. Та така... :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 авг 2013 12:11

Аз не знам да е имало някой да е отписвал пловдивските тимове,особено нас, трябва да е сериозно е*ан у главата.
С оглед на тва което и двата отбора играха досега-съвсем нормално класиране, ние ще продължим по същия начин,докато вие (за ваша жалост) зависите много от тотото... :) :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 авг 2013 12:12

Честито ;)

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 06 авг 2013 12:12

El Commandante написа:Аз не знам да е имало някой да е отписвал пловдивските тимове,особено нас, трябва да е сериозно е*ан у главата.
С оглед на тва което и двата отбора играха досега-съвсем нормално класиране, ние ще продължим по същия начин,докато вие (за ваша жалост) зависите много от тотото... :) :)

А вие зависите от ДПС ;)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 авг 2013 12:14

Levskar_forever написа:А вие зависите от ДПС ;)

Абсолютни глупости....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 06 авг 2013 12:17

Рано е още за прогнози. Само три кръга са минали, а първите 6 отбора са на 1 точка разлика, така че още следващия кръг може да се озовем извън тройката.

El Commandante написа:ние ще продължим по същия начин,докато вие (за ваша жалост) зависите много от тотото... :) :)

Ако Доган и Пеевски кажат ще продължите. Да не забравите да си вземете фесовете в Германия.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 авг 2013 12:18

ЕМИЛ написа:Честито ;)

+1 :) Хубаво е да раздават медали и на база временно класиране, та някои да си направят снимки за спомен, докато е време... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Gabriel Batistuta
Контакти:

Мнениеот Gabriel Batistuta » 06 авг 2013 12:18

El Commandante написа:
Levskar_forever написа:А вие зависите от ДПС ;)

Абсолютни глупости....

Глупости за вас, защото не ви изнася! ДПС футболен клуб Сопот - Пловдив !
ImageImage

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 авг 2013 12:25

stioks написа:Рано е още за прогнози. Само три кръга са минали, а първите 6 отбора са на 1 точка разлика, така че още следващия кръг може да се озовем извън тройката.

El Commandante написа:ние ще продължим по същия начин,докато вие (за ваша жалост) зависите много от тотото... :) :)

Ако Доган и Пеевски кажат ще продължите. Да не забравите да си вземете фесовете в Германия.

...и турско-немския разговорник: Merhaba, Almanya! Guten Tag, Deutschland!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Локо Пловдив”