Изграждането на новата Трибуна Бесика на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Изграждането на новата Трибуна Бесика на Лаута

Мнениеот T&T » 24 мар 2013 18:18

child in time написа:
T&T написа:Съветвам разумните фенове на Локомотив да не си мълчат, защото и ние мълчахме уж за доброто на отбора по отношение дивотиите на селския и се видя докъде ни докара този палячо. Няма нормален човек, който да вярва, че трибуна във вида от снимките може да се построи за 700-800 хиляди или 1 милион лева. Скоро всички ще разберем какъв е истинския замисъл на Марешки, Узунов и компания и дано не се окаже че феновете на Локомотив са подведени.

Трибуната се строй на два етапа както стана ясно . Марешки се нагърбва със строежа на футболната част ( трибуна със седалки) като втората част ще бъде под изкуствена фасада .

Така е по-възможно да се вместите в 1 милион лева, но дано сметките не излезнат грешни и спонсора да се откаже по средата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 24 мар 2013 18:20

Еми направете си сметка !
Само козметичния ремонт на Коко за спортклуб беше за 1,8-2 милиона лева (6800 седалки) !
Сега за събаряне и построяване на нова (4000) със зала под нея за 1 милион лева ми се струва малко нереално .

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 мар 2013 18:22

T&T написа:
child in time написа:
T&T написа:Съветвам разумните фенове на Локомотив да не си мълчат, защото и ние мълчахме уж за доброто на отбора по отношение дивотиите на селския и се видя докъде ни докара този палячо. Няма нормален човек, който да вярва, че трибуна във вида от снимките може да се построи за 700-800 хиляди или 1 милион лева. Скоро всички ще разберем какъв е истинския замисъл на Марешки, Узунов и компания и дано не се окаже че феновете на Локомотив са подведени.

Трибуната се строй на два етапа както стана ясно . Марешки се нагърбва със строежа на футболната част ( трибуна със седалки) като втората част ще бъде под изкуствена фасада .

Така е по-възможно да се вместите в 1 милион лева, но дано сметките не излезнат грешни и спонсора да се откаже по средата.

Спонсора строй той си прави сметката! И е доказал че си прави сметката! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 мар 2013 18:22

Модератор ЛокоПД написа:

:lol: А бе майна,този паралел ,който правиш със Селския и Марешки,няма логика.Селския го търпяхте и мълчахте 10 години и той ви лъга до край.Марешки е тук от една година и досега това,което е поел като ангажимент,го изпълнява.За цената...не знам при вас какви са цените в Коматево /примерно/ за прословутата база,но човекът,построил трибуна Спортклуб,мисля,че е по-добре запознат с тези цени.

Няма проблем щом всичко със сметките е точно, но от снимките новата трибуна изглежда доста по-добре от "Спортклуб".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 24 мар 2013 18:23

bnborisov написа:
Модератор ЛокоПД написа:
bnborisov написа:......... Смущаващо е че , според спортал , давал 700 000 лв. което е крайно малко за това което казват че ще строят. Може Спортал да грешат все пак...

Това мисля,беше уточнено.Освен това Спортал, не знам как са стигнали до този извод.Явно не са гледали срещата на живо.Марешки каза,че до 1 млн. проблем няма.

и 1 000 000 е малко заова което се вижда на проекта. Че той ако направи това за 1000000 целия стадион ще му излезе около 6-7, е няма как да стане...

точно това пита един човек на срещата колко струва целия проект на стадиона архитекта каза около 6-7 милиона
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 мар 2013 18:24

plan-2012 написа:Еми направете си сметка !
Само козметичния ремонт на Коко за спортклуб беше за 1,8-2 милиона лева (6800 седалки) !
Сега за събаряне и построяване на нова (4000) със зала под нея за 1 милион лева ми се струва малко нереално .

Зала няма да се строи, както обясниха по-горе.

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: На Лаута започна събирането на подписи за новата трибуна

Мнениеот krasimilkov » 24 мар 2013 18:25

tomatomov197 написа:Нещо ми подсказва , че Марешки няма да построи нищо , ще си измисли някакво оправдание . Даже и последните 2-3 заплати на футболистите няма да плати .

На 12 май като събере 0,01% и ще се прибере в незаконната колиба на плажа,с подвита опашка!!! ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 мар 2013 18:26

Сега за събаряне и построяване на нова със зала под нея за 1 милион лева ми се струва малко нереално .

:lol: А бе Плане,като толкова се интересуваш от Локомотив ПД,поне прочети нещо,или се информирай като хората,а не да повтаряш заучени фрази като...нали... ;)
Кой е казал,че Марешки ще строи залата ?! Самия проект е направен така,че да може да се изграждат трибуната и залата поотделно - първо трибуната,после залата.Ангажимента на Марешки приключва с построяването на трибуната.Никъде не е казал,че ще строи и залата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 мар 2013 18:27

А ти си видял някъде строителните книжа на Динев? Браво на теб! Предлагам на всички фенове на Ботев да поживеем и да видим . Всякакви коментари от сега са излишни и в сферата на гатанките. Знам колко ще ви е хубаво да не се случи трибуна Бесика но съм 99.9% сигурен че ще я има! ;)
Последна промяна от child in time на 24 мар 2013 18:32, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 24 мар 2013 18:27

залата е втората част от строежа и тя е доста по скъпа от 1 милион и няма да се финансира от г-н Марешки тя е за по на далечни срокове и то ако се намери кой да инвестира в нея
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”